Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Re: Sport

Post od DukeNS »

Voša danas imala posed lopte 85% (!!!) protiv Velšana i jedva ubola gol. Krivo mi je što nije ostalo 0:0, pa da stavim ozbiljne pare na dvojku u Velsu...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Milos napisao:Kakav ocaj od fudbala,opet cemo sluziti za popravljanje gol razlike u Evropi.
Misliš na Partizan? Meni je ovo izgledalo solidno...lopta dobro ide, igra jeste jalova, fali dobar špic i završnica, ali barem su pasovi dobri i najzad u srpskom fudbalu da (posle dužeg vremena) gledam tim koji dobro centrira i s leva i s desna. Šteta što Partizan nije pobedio, ali igra je bila pristojna. Marko Janković obećava, možda bude esktra dobar igrač, a možda ode i u "Babović mode".
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Da.Ovi su dosli da odigraju bunker i da ne prime gol.I uspeli su.
Hajde sto mi nismo imali srece sa preckama,ali jedan napad kad je Gogua maestralno izbacio nekog mucenika kraj aut linije oko 60tog minuta,i doda,i nasi ipak uspeju da izgube loptu,a ovi zamalo iz kontre gol,spetljao se Everton.
http://youtu.be/HlaXsEMwbXs?t=4612
Ovo jednostavno ne sme da se desava buducem ucesniku Evropa Lige.Spic fali i dusa me boli sto je Zile otisao u Benfiku.Bozinov i ja smo sad negde u slicnoj formi.Mihajlovic odlican.
Mada ipak verujem da ih prolazimo na gol u gostima.U trecem kolu smo medju povlascenim ekipama.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Sve u svemu nije bilo toliko tragicno. Protok lopte u napadu je bio dobar, dosta pasova na prvu i tu se vidi da se ubrzala ekipa. Nazalost odbrana jos kiksa i sreca sto su Poljaci ipak slabijeg kvaliteta, inace bi bilo svasta.
E sad kad imas centarfora koga iznenadi lopta na 5 metara u kaznenom prostoru pa je celu promasi i kad sa dva metra promasi prazan gol bolje i ne mozes da prodjes. Centarfor takvog kalibra moze eventualno neku zonu da igra, ali ajde da ostavimo mogucnost da mu je trema zbog debija ucinila svoje. Radovic fizicki potpuno nespreman sa primetnim viskom kilograma , kao i Bozinov koji bi trebalo pod hitno da bude prodan, jer ga ocigledno fudbal na nekom ozbiljnijem nivou vise ne zanima. Jankovic dosta obecava, mislim da ce biti pravo pojacanje, lepo se krece, dobar dribling i vrlo mastovit u fazi napada. Mihajlovic, Everton i Bogosavac su juce odigrali dobro, ali zato Brasanac i Vulicevic moraju da shvate da ovakvom igrom mogu samo da se presele na klupu. Spori pre svega u razmisljanju, vrlo nesigurni na lopti. Eksperiment sa malim Milenkovicem ocito nije uspeo, jer je kiksnuo dva tri puta katastofalno, a i decko igra desnom nogom na poziciji levog stopera sto je nedopustivo u savremenom fudbalu.
Zamolio bih naseg trenera Tomica kad sledeci put pravi izmenu i uvodi Alena Stevanovica, ako stvarno zeli dobro Partizanu, bolje mu je da igra sa desetoricom nego da njega ubacuje. Covek kao da je pao sa Marsa i da nikad nije igrao fudbal.
Realno i ovakav Partizan je jaci od Poljaka i trebalo bi ocekivati prolaz u naredno kolo, a ekipa mora da poradi do revansa na ispravljanju gresaka iz ove utakmice
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

I ja sam zadovoljan viđenim.
Igra ide tečno, sve to nekako ide, protok lopte je dobar, može to malo tečnije, igra ima ideju, svako zna svoje mesto, ishrana ne obilna ali zdrava mora da bude zbog viška kilograma, vlast mora da se promeni jer ovako više ne može, napad je dobar možda fali špic...
:kezo: :rofl:

Daj bre Grobari da se ne lažemo fudbal nam je očajan i ne zna se ko je gori!
Pustim juče tv i razmišljam koja će ekipa pre da me uspava Voša ili vi i odlučim se za Vošu i nisam pogrešio.
Brate mili imaju nekog lika na njega igram na kladionici da će promašiti 4 gola od 3 šuta.
Možda ovo bude najuspešnija sezona do sada i svi da ispadnu.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Zvezda u sledecem kolu ide na Ludogorec. :)
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Valjda smo nesto naucili od komsija :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Ja se nadam da jesmo. :D
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Partizan će u slučaju plasmana u narednu rundu igrati protiv norveškog Stromodseta ili danskog Sonderjuska!

Ukoliko sačuva prednost od 1:0 sa svog terena, naredni protivnik Vojvodine biće Dinamo Minsk ili Sent Patriks Atletik iz Republike Irske. U prvom meču, Dinamo i Sent Patrik remizirali su u Minsku rezultatom 1:1.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 69204.html

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Nešto nisam optimista da će Partizan da prođe.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Korisnikov avatar
7footer
Reactions:
Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker

Post od 7footer »

Uvek sam navijao za njega...
Pozdrav
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

O da.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

E jebi ga...

Bjelica ne igra u Riju!

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... id=1156088
Odgovori