Sport
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Sport
E do qurca, on nam je realno bio nabitniji igrac na ovim prethodnom takmicenjima.
DukeNS napisao:E jebi ga...
Bjelica ne igra u Riju!
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... id=1156088
Delija napisao:Bas - jbg
Kornjaca Rade napisao:E do qurca, on nam je realno bio nabitniji igrac na ovim prethodnom takmicenjima.
Steta, sad cemo morati malo i da zapnemo za to srebro...
Dobra odluka tima. Nije mogao Markez da da povratnu informaciju timu, nego je poslušao pametnu odluku.Scuderia napisao:Au kakva MotoGP trka takticki, Markez car stvarno, ne samo zbog ovoga, nego generalno za borbenost.
Yamaha debakl. Slepci.
Tapatalk
On lud sto ih je iskulirao 5 krugova, a oni ludi sto su mu i tada kada su ga zvali spremili intermediate gume, a Marc jos par krugova pre zagrejao 2x soft, put bio suv
Inace prva trojka je smesna po kisi, raznose ih privatni motori.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Uspeli su momci sto nisu ni kvlitetnije generacije.
Nadam se samo da nije jednokratni bljesak. Ne prati nesto odbojku, niti sport uopste, kao nekada, tako da se ne razumem previse...
Nadam se samo da nije jednokratni bljesak. Ne prati nesto odbojku, niti sport uopste, kao nekada, tako da se ne razumem previse...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ivović i Luburić su odlični...nedostatak Atanasijevića se nije ni osetio, naprotiv.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Imamo odlicnu ekipu, ali mene je najvise odusevio mali Uros Kovacevic - po temperamentu i harizmi podseca na Vanju Grbica, a po lucidnosti na Kviska Vujevica.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ma pusti to, danas igra Zvezda! 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...