Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Poredili smo Mare i ja Note 3 i Note 4, ali samo ono sto nas je interesovalo, a to je kako lezi u ruci, kakva je izrada i kakav je ekran, to koliko je koji brzi nas nije interesovalo a i logicno je da N4 bolji u vecini stvari.
Uglavnom, N4 je ostriji sa strana i ozbiljnije deluje, lepo lezi u ruci, a ekrani su otprilike isti.
Uglavnom, N4 je ostriji sa strana i ozbiljnije deluje, lepo lezi u ruci, a ekrani su otprilike isti.
<!-- offtopic start -->
Potrebni alfa testeri za novu android app (nesto kao domaca varijanta 9gag-a
). Login je samo preko Facebooka za sad, nema spamovanja po zidu/prijateljima i sl.

Zainteresovani: gmail akaunt na pm, saljem invite za private google+ grupu, nakon ulaska u nju bice dostupna app na Google Play.
<!-- offtopic end -->
Potrebni alfa testeri za novu android app (nesto kao domaca varijanta 9gag-a

Zainteresovani: gmail akaunt na pm, saljem invite za private google+ grupu, nakon ulaska u nju bice dostupna app na Google Play.
<!-- offtopic end -->
Ne znam za N3 ali meni je ekran na N4 osetno bolji od onog na S4. Sa metalnim okvirom su napravili pravu stvar. Bio sam malo skeptican za farbu ali za sad se odlicno drzi.AcaKayak napisao:Poredili smo Mare i ja Note 3 i Note 4, ali samo ono sto nas je interesovalo, a to je kako lezi u ruci, kakva je izrada i kakav je ekran, to koliko je koji brzi nas nije interesovalo a i logicno je da N4 bolji u vecini stvari.
Daleko je bolji i od onog na N3. I dalje imam i N3, sad sam ga upalio da pogledam ponovo vidi se razlika iz aviona.
Inace pre par dana su objavili da N4 zapravo ima Gorilla Glass 4, cvrsce i tanje. To objasnjava malo drugaciji osecaj koji odaje i ekran koji deluje najblize staklu do sada, kao i osecaj da je slika na povrsini a ne iza stakla. Pisalo se o tome ranije ali sad znamo i razlog.
Inace pre par dana su objavili da N4 zapravo ima Gorilla Glass 4, cvrsce i tanje. To objasnjava malo drugaciji osecaj koji odaje i ekran koji deluje najblize staklu do sada, kao i osecaj da je slika na povrsini a ne iza stakla. Pisalo se o tome ranije ali sad znamo i razlog.
Istu fotku smo otvorili sa najjacim osvetljenjem. Razlika je stvarno mizerna. N4 daje malo realnije boje i to je to. Inace staklo je nenormalo dobro na N4. Evo koliko ga vec koristim nisam ga ukupno 5x brinsuo. Ni ekran ni kameru...

Staklo je neverovatno.
Markoni napisao:Istu fotku smo otvorili sa najjacim osvetljenjem. Razlika je stvarno mizerna. N4 daje malo realnije boje i to je to. Inace staklo je nenormalo dobro na N4. Evo koliko ga vec koristim nisam ga ukupno 5x brinsuo. Ni ekran ni kameru...![]()
To verujem da niste mogli videti neku veliku razliku ako ste poredili fotografiju.
Razlika se daleko vise primeti u drugim npr na internetu, gde ima dosta bele boje, slova, kontrasta... Npr otvori google Play i sve je jasno, vidi se koliko je N4 ostriji, bolje boje, kontrasti, ne vuce na plavo/zeleno...
To nismo probali, Aca mi je poslao svoju fotku iako sam zahtevao neku od Ivane Spanovic 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Rado bih pomogao, ali nisam na Androidu. Pišem ovo, jer bezuspešno pokušavam da prebrojim koliko gore u notification area ima ikonica?podvarak napisao:<!-- offtopic start -->
Potrebni alfa testeri za novu android app (nesto kao domaca varijanta 9gag-a). Login je samo preko Facebooka za sad, nema spamovanja po zidu/prijateljima i sl.

Sorry za OT.
Širim haos!
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Ode G2... 
Ni od jednog telefona se nisam toliko tesko rastao...

Ni od jednog telefona se nisam toliko tesko rastao...

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Ja reko Golf 2 

Ocekujem neko nevreme.Milos_kg napisao:Ode G2...
Ni od jednog telefona se nisam toliko tesko rastao...ardon:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ništa dok VW ne počne da pravi telefone. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Ja stvarno ne razumem zašto bi se neko vezao za telefon koji je već posle dve godine zastareo 

Zašto ljudi kupuju pozlaćeni iPhone?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...