Mobilne telekomunikacije
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Dobar izbor...N4 600 e precenjeno.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
tebi je jos i dobar kakav je moj Z, sece mi prste kako je ostar na ivicamaMilos_kg napisao:Jbem li ti sunce, kolika je ova Z3.
Prvi utisci: zvuk kida, ekran perverzija, jako fluidan, tastatura precizna.
Ono sto mi se ne svidja, jeste kockast dizajn, koliko bi samo lepsi bio da je malo zaobljeniji.
Sent from my Sony device

meni ne smeta iskreno, i vise mi se svidja takav, nego da je jajast. jednostavno zarad estetike su malo okinuli na udobnosti pri rukovanju jednom rukom

https://i.imgur.com/j1QVBxL.webm
Znam da je super telefon nego sam onako pitao za mišljenje.McGruja napisao:I ja bih taj model sad uzeo, pre svega zbog baterije, a i nemam ni jednu zamerku na Z2
Ja uzeo danas gospođi Z3 compact. Sad ga baš podešavam i oduševljam se kako leti. Svi koji ga koriste kažu da je baterija brutalna i da lagano sastavi dva dana. To ćemo tek da vidimo

Kad vidiš koliko je iPhone 6, ovaj je džaba. Do juče je na nekoj akciji ovde bio 520e.Milos_kg napisao:za N4 mi se ne daje 600e.
Mobilne telekomunikacije
porediti tog plastikanera sa Iphonom je realno koliko i porediti oktaviju sa serijom 3
i onda zakljucis kako je skoda VRS TDi jeftina kad vidis koliko kosta 320d
Sent from my iPhone using Tapatalk

Iphone 6 je prvi Iphone koji mi deluje jeftino i losije od dosta telefona na trzistu.
Onaj Note 4 je predrkavstina. Ovaj moj z3 mi je takodje dosta lepsi od 6ice. Cak mi je i one m8 dosta lepsi.
Sent from my Sony
Onaj Note 4 je predrkavstina. Ovaj moj z3 mi je takodje dosta lepsi od 6ice. Cak mi je i one m8 dosta lepsi.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Jos jedna stvar koja mi se ne svidja kod Z3, jeste usb mini port na levoj strani, pa je jako nezgodno koristiti telefon dok je na punjacu.
Kamera ima pregrst opcija, manual mod sam malo cackao, super je. Fokusiranje bi moglo bolje da bude, kao i brzina okidanja, tu mi je G2 bolji.
Ono sto me konstantno odusevljava, jeste ekran. WhiteBalance moze da se steluje, takodje prikaz boja moze da se menja izborom X-Reality ili Vivid opcija u podesavanjima (birate da li cete realni IPS prikaz, ili nabudzeni Amoled
).
Kamera ima pregrst opcija, manual mod sam malo cackao, super je. Fokusiranje bi moglo bolje da bude, kao i brzina okidanja, tu mi je G2 bolji.
Ono sto me konstantno odusevljava, jeste ekran. WhiteBalance moze da se steluje, takodje prikaz boja moze da se menja izborom X-Reality ili Vivid opcija u podesavanjima (birate da li cete realni IPS prikaz, ili nabudzeni Amoled

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Polako, ima jos par glupih stvari
Kao recimo, spikerfon koji je samo na jednom zvucniku, a da bi se cuo, mora do kraja da se pojaca, pa onda skici. I mikrofon na spikerfonu je ocaj, 930 lumia tu briljira.
Takodje, melodije koje dolaze sa telefonom sviraju samo na jedan zvucnik, pa alarm ili zvono ne cujes, nego moras da stavis neki mp3 za zvono. Onda, htc one m7 je pre godinu dana imao da, kada stavljas pesmu na zvono, cut-ujes je od recimo 12s, do 34s, da biras koji deo pesme zelis, ovde to nema.
Sent from my Sony

Takodje, melodije koje dolaze sa telefonom sviraju samo na jedan zvucnik, pa alarm ili zvono ne cujes, nego moras da stavis neki mp3 za zvono. Onda, htc one m7 je pre godinu dana imao da, kada stavljas pesmu na zvono, cut-ujes je od recimo 12s, do 34s, da biras koji deo pesme zelis, ovde to nema.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Proslo nekih godinu dana kako paralelno koristim Lumiu 625 i stari Samsung S2. Za godinu dana Lumia nije posteno zabagovala (da trazi restart), da budem iskren, samo ume da se zaglupi na resuming (jer nema multitasking) ili kad zavrsim razgovor, ali sve to na kratko. Glatko radi i dalje, baterija super sluzi, preziveo je brdo ispadanja (ima bumper), ekran je neogreban mada nema foliju.
Sve ostalo je sranje, nazalost. Pronikao sam u sistem dovoljno da vidim da ce to za jedno 2-3 generacije tek valjati, za sad je primitivan. Sto se tice aplikacija, vratio sam se na Samsung 100%, jednostavno ni aplikacije ne valjaju. Interfejs im je los, opcije daleko siromasnije nego na Androidu, i dalje nema brda aplikacija koje mi trebaju, i to popularnih...
Jedan od razloga sto sam uzeo WP (a i dosta kolega) je zbog pravljenja aplikacija, da imamo test masine. Od toga smo digli ruke, ako neko klijent bude eksplicitno trazio WP app, autsorsovacu posao nekome. Uskoro ide zamena Samsunga, kad se nakanim na to, i bice opet Android. Kad budem menjao sluzbeni sledece godine, iskreno se nadam da ce izaci par dobrih revizija WP-a, u suprotnom vukljacu dva Androida.
Sve ostalo je sranje, nazalost. Pronikao sam u sistem dovoljno da vidim da ce to za jedno 2-3 generacije tek valjati, za sad je primitivan. Sto se tice aplikacija, vratio sam se na Samsung 100%, jednostavno ni aplikacije ne valjaju. Interfejs im je los, opcije daleko siromasnije nego na Androidu, i dalje nema brda aplikacija koje mi trebaju, i to popularnih...
Jedan od razloga sto sam uzeo WP (a i dosta kolega) je zbog pravljenja aplikacija, da imamo test masine. Od toga smo digli ruke, ako neko klijent bude eksplicitno trazio WP app, autsorsovacu posao nekome. Uskoro ide zamena Samsunga, kad se nakanim na to, i bice opet Android. Kad budem menjao sluzbeni sledece godine, iskreno se nadam da ce izaci par dobrih revizija WP-a, u suprotnom vukljacu dva Androida.
Samo zbog malo metala i plastike? Meni npr. to ne bi igralo ni kakvu ulogu, svakako bi telefon bio u gumi.ADrei napisao:porediti tog plastikanera sa Iphonom je realno koliko i porediti oktaviju sa serijom 3![]()
Da razjasnimo ta "plastika" na N4 je daleko bolje resenje za ledja telefona od metala... To sto je nesto skroz metalno ne znaci da je lepse/bolje/kvalitetnije/luksuznije.
Ja bih najvise voleo da Samsung nikad ne zameni taj materijal na ledjima.
Ja bih najvise voleo da Samsung nikad ne zameni taj materijal na ledjima.
Ali da krenu da ga prave od malo kvalitetnije plastike.
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
?????
Da li si pipnuo ledja na N3 ili N4?
Da li si pipnuo ledja na N3 ili N4?
Note 4 je kvalitetniji od iPhone 6. Definitivno je robusniji pa nemaš potrebe da brineš da li smeš da sedneš dok ti je u džepu. Staklo je takođe lepše i kvalitetnije.