Nisam mislio konkretno na Note, nego naS3, S4...Laki021 napisao:?????
Da li si pipnuo ledja na N3 ili N4?
Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Stavi google cameru, ona okida istog trenutka kad kliknes. Ali kvalitet slika i nije neki, ja imam i xiaomi camera app, on je brutalan i pravi mnogo bolje slike ali je sporiji, ali za primarni imam google cameraMilos_kg napisao:Jos jedna stvar koja mi se ne svidja kod Z3, jeste usb mini port na levoj strani, pa je jako nezgodno koristiti telefon dok je na punjacu.
Kamera ima pregrst opcija, manual mod sam malo cackao, super je. Fokusiranje bi moglo bolje da bude, kao i brzina okidanja, tu mi je G2 bolji.
Ono sto me konstantno odusevljava, jeste ekran. WhiteBalance moze da se steluje, takodje prikaz boja moze da se menja izborom X-Reality ili Vivid opcija u podesavanjima (birate da li cete realni IPS prikaz, ili nabudzeni Amoled).
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nije uopste uporedivo.Ivan75 napisao:Nisam mislio konkretno na Note, nego naS3, S4...Laki021 napisao:?????
Da li si pipnuo ledja na N3 ili N4?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
@Stefan
Probao sam GoogleCam na G2. Odvratna mi je
Dobra je ova Sony-jeva stock, samo sto fokus brljavi malo. Kod G2 kad fokusira nesto, fokus se tu zadrzi dok ne pomeris telefon. Na Xperia-i non stop fokusira, pa je veca sansa da slika ispadne mutnija.
Dobra stvar je sto ima fizicko dugme za slikanje, pa kada se pritisne do pola, fokusira i zadrzi fokus, tako da slike tako ispadaju bolje.
Probao sam GoogleCam na G2. Odvratna mi je

Dobra stvar je sto ima fizicko dugme za slikanje, pa kada se pritisne do pola, fokusira i zadrzi fokus, tako da slike tako ispadaju bolje.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Da je odvratna jeste,ali meni najcesce kamera na telefonu treba da uhvatim neku glupost u trenutku,a za to je super jer je stvarno brza.
Fizicko dugme je zakon,ne znam sto je toliki problem ubaciti ga
Fizicko dugme je zakon,ne znam sto je toliki problem ubaciti ga
E kad smo kod ovaga, interesntno pitanje za tebeXepoj87 napisao:Ispao mi je, metalni okvir ima ulubljenje, ali je boja ista, tako da se ne vidi, dakle nema guljenja boje. Naravno, foliju na ekranu ces morati da menjas.
Sent from my Sony

Znam da si rekao da si se potresao jer si skontao da Sony pise na foliji i da ako je skines izgubices logo.
Pa zanima me kako si to zakljucio, posto kako stvari stoje jos od Z2 Sony vise ne koristi folije

Drugim recima tvoj Z3 ne bi trebao ni da ima foliju.
Malo sam sad zbunjen novootkrivenim informacijama

U ponedeljak cu detaljnije da cackam iPhone 6+ pa ako mi se svidi uzimam ga 
Mozda uspem i da organizujem da i Note 4 bude pored (Markoni, javno si prozvan) pa odluka bude laksa. Ako su slicni, a verujem da jesu, uzecu iPhone

Mozda uspem i da organizujem da i Note 4 bude pored (Markoni, javno si prozvan) pa odluka bude laksa. Ako su slicni, a verujem da jesu, uzecu iPhone

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa zar nije lakše da odma' uzmeš ajFon.
Već si vidim prelomio, tamsn da ne cimaš Marka. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Marko voli da se druzi sa mnom, pogotovo sto je uz pljeskavicu i sto je nas zajednicki drug sa ajfonom.
Prelomio sam 90% ali hocu kameru da im uporedim jer testovima sa neta ne verujem.
Prelomio sam 90% ali hocu kameru da im uporedim jer testovima sa neta ne verujem.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
A ja pre neko vece prolazim u Uscu pored tebe i ti nista.. Ccc... 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Ma digo nos, ne prica ni sa kim. Rekao je pre nedelju dana da ce se javiti...
Okupljamo se svi zajedno ove nedelje, ja placam u znak izvinjenja sto sam Nexta zapostavio i Setaca neprimetio 
Nasao Markoni najjacu pljeskavicu na svetu, mozemo tu ici

Nasao Markoni najjacu pljeskavicu na svetu, mozemo tu ici

Koju pljeskavicu? 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Molim da ne odgovaras. Onaj ko hoce da okusi mora da vodi... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Pa vodim i Heroja, i ovako je red na tebe da platiš a mi imamo neke interne račune da izmirimo 
Taman napravimo poređenje i sa Z3 a i srušimo legendu kafane da je pljeskavica toliko velika da je niko ne može sam pojesti
Kad dođem u BG sve se dogovaramo

Taman napravimo poređenje i sa Z3 a i srušimo legendu kafane da je pljeskavica toliko velika da je niko ne može sam pojesti

Kad dođem u BG sve se dogovaramo