http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Zl5rt9OC7c
Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Posetite www.garaza.rs !
Nekada su devojke gledale vozače Honde. Sada devojke voze Honde. 
http://www.youtube.com/watch?v=yEi_bcgulqw
http://www.youtube.com/watch?v=yEi_bcgulqw
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Au, šta to bi...
Inače auto stoji ispod Taša
Inače auto stoji ispod Taša
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Udario u onaj saht, osetljiv trap 
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pre neki dan u Roda Hipermarketu naidjoh na Monster Energy. Nisam znao da ga ima kod nas. Kupio jednu limenku Monster Assault, 138 dinara. Ima mnogo dobar ukus.

Ja sam donosio monster iz inostranstva,meni je zeleni prejak,popio pola limenke i bio budan celu noc , okrecio kucu i dao tri ispita.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ja sam pio plavi skoro i nisam primetio da je mnogo jak,obraticu paznju sl put. Mada ja sam prilicno rezistentan postao na ta energetska pica 
Ja redbull kao vodu pio,ali ovo je visi nivo.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
H4wkeye napisao:Pre neki dan u Roda Hipermarketu naidjoh na Monster Energy. Nisam znao da ga ima kod nas. Kupio jednu limenku Monster Assault, 138 dinara. Ima mnogo dobar ukus.
Sto se trujete tim napicima, samo stetite organizmu! Mozda sam ja konzervativog shvatanja ali da te nesto drzi celu noc i pola dana budnim sigurno nije voda ili mlekoMilos napisao:Ja redbull kao vodu pio,ali ovo je visi nivo.

Nisi konzervativnog misljenja,ja popijem kad mi treba bolja koncetracija (ispiti / projekti ) , ne pijem puno , ali su puni secera.
Redbull je recimo 30 grama secera na jednu limenku.
Redbull je recimo 30 grama secera na jednu limenku.