Dobro veče
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Dobro veče
Ma ja ne pijem energetska pica uopste. Ovo sam kupio jer me je zanimao ukus, posto svi kazu da je Monster jedno od najboljih energetskih napitaka.
I mogu reci da ovaj Assault ima stvarno fantastican ukus, ali da je sladak jeste. Bas bas sladak.

Ta sva veštačka pića u kojima je rastvorena tona šećera su najveći otrov što postoji na tržištu. To prvo treba izbaciti iz frižidera, ili piti baš retko u manjim količinama ako je baš gušt. Ne samo da imaju dosta šećera, nego je on rastvoren u piću po formuli ne bi li se što brže apsorbovao - znači sve suprotno od onog kako je potrebno organizmu. Prave preveliki disbalans šećera u krvi, a to je okidač za dijabetes ukoliko je neko sklon. Uopšte se sa tim nije zezati.
Glavni promoteri tih pića, najčešće profesionalni sportisti, ih često i ne konzumiraju uopšte, nego neki sasvim drugi napitak piju iz markirane ambalaže radi reklame. Ja se trudim da ih nemam u frižideru, tj ponekad ima Cockta ili Coca Cola u limenci u manjim količinama. Volim da popijem Guaranu, super mi je napitak, ali iskreno se ne sećam kad sam je poslednji put popio.
Glavni promoteri tih pića, najčešće profesionalni sportisti, ih često i ne konzumiraju uopšte, nego neki sasvim drugi napitak piju iz markirane ambalaže radi reklame. Ja se trudim da ih nemam u frižideru, tj ponekad ima Cockta ili Coca Cola u limenci u manjim količinama. Volim da popijem Guaranu, super mi je napitak, ali iskreno se ne sećam kad sam je poslednji put popio.
Zasto sportisti ne bi pili red bull u normalnim kolicinama? Pa to je cista brza energija sa ostalim energentima,u sustini,vrh za pred trening 
Nisu zdrava ta sranja, ali sportisti gledaju na ishranu u smislu poboljsanja treninga, a ne zdravlja...
Sent from my HTC One using Tapatalk

Nisu zdrava ta sranja, ali sportisti gledaju na ishranu u smislu poboljsanja treninga, a ne zdravlja...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Malo verovatno je da stručni štab profesionalnih sportista dozvoljava da piju ta sranja. Piju oni energetske napitke, ali nema to veze sa industrijskim pićima.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
'ladno se Monster prodaje u oglasima 

Re: Odg: Dobro veče
Šta bi sa cevima?Uroš S. napisao:Zna li neko preciznije šta je ovo, čemu služi, i da li i koliko vredi? Imam ih dosta, neupotrebljavano je.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ništa, koristile su se u nekim radarima, to su ultra retke, punjene vodonikom i ne znam šta ću s s njima, raspitao se kod nekih kolekcionara, oni nude siću, preko su po 1000$ iste takve, korišćene. Neka ih, leba ne traže 

Stavis na ebay?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
I plate mi klikerima
Trenutno je moguć samo odliv deviza iz Srbije u inostranstvo, nije moguće prodavati.

Trenutno je moguć samo odliv deviza iz Srbije u inostranstvo, nije moguće prodavati.
Daj nekom u inostranstvu da proda
Ili sačekaj ti da to još malo poskupi.
Floyd i Laki u Švajcarskoj, Dušan u Austriji, maniaxxx u Sloveniji, Ljuba u Holandiji... Imaš veze širom Evrope. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Evo, ja ti sredim prodaju, 33% provizija. Dobio si 0.3333% popust.
Next,ortak si,keve mi 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Aaaajde, sta cepidlacite, dobice jos 3% i da me zastupa na sudu kad postane neko mudo