Ne brže od života!
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Re: Ne brže od života!
A joj :-(
Sent from my BBD100-1 using Tapatalk
Sent from my BBD100-1 using Tapatalk
Au, lebac ti 

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Strašno. Uvek me neka jeza hvata kad naiđem na pružni prelaz bez branika. 
Recimo, neko veče se vraćamo sa sela od ženinih i kod sela Zmajevo moramo preći prugu na jednom takvom mestu. Noć, gusta magla, nije osvetljeno. U takvim situacijama obično stanem, spustim oba prozora i čak ugasim motor (da čujem voz ako nailazi jer ga videti ne možeš). No stakla smrzla i nisu htela momentalno na dole pa sam prekinuo spuštanje bojeći se da mi ne crknu motorići. Prešao sam prelaz onako na "slepo", sa malo jačim gasom, da ga što pre "preletim". Nije mi uopšte bilo svejedno. A to je inače pruga Novi Sad - Subotica, prilično prometna i neki vozovi uopšte ne staju u toj stanici, vrlo nezgodno...

Recimo, neko veče se vraćamo sa sela od ženinih i kod sela Zmajevo moramo preći prugu na jednom takvom mestu. Noć, gusta magla, nije osvetljeno. U takvim situacijama obično stanem, spustim oba prozora i čak ugasim motor (da čujem voz ako nailazi jer ga videti ne možeš). No stakla smrzla i nisu htela momentalno na dole pa sam prekinuo spuštanje bojeći se da mi ne crknu motorići. Prešao sam prelaz onako na "slepo", sa malo jačim gasom, da ga što pre "preletim". Nije mi uopšte bilo svejedno. A to je inače pruga Novi Sad - Subotica, prilično prometna i neki vozovi uopšte ne staju u toj stanici, vrlo nezgodno...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nis Ekspres. Sad skoro im ispao tocak sa autobusa. Ne bi me cudilo da je vozac autobusa kriv, nije im prvi put da voze nenormalno.
Sa druge strane drzava bi mogla malo da odresi kesu i postavi branike na sve pruzne prelaze koji su prometni a nemaju branike/signalizaciju, kao i na mesta gde su crne tacke.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Sa druge strane drzava bi mogla malo da odresi kesu i postavi branike na sve pruzne prelaze koji su prometni a nemaju branike/signalizaciju, kao i na mesta gde su crne tacke.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Najvaznije je da za novogodisnje osvetljenje, svetlece tunele i ostale gluposti ima, a za rampe na pruznim prelazima nema para.
To je jedno pitanje. Drugo pitanje je zasto vozac autobusa nije postovao vertikalnu signalizaciju.
Svakako uzasna tragedija.
Svakako uzasna tragedija.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Bilo je leda na sve strane jutros. Možda je prelaz u lošem stanju, kao većina pružnih prelaza u Srbiji, pa vrlo verovatno da nije bio očišćen, pa je zapao sa točkovima između dve šine, proklizao i nije mogao da se skloni na vreme.
Poslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka
Rampe su skupe ali su životi jeftini. Srbija tj. Bangladeš.
Žao mi nastradale dece. Tuga.
Žao mi nastradale dece. Tuga.
Martin napisao: 21 Dec 2018, 15:55 Bilo je leda na sve strane jutros. Možda je prelaz u lošem stanju, kao većina pružnih prelaza u Srbiji, pa vrlo verovatno da nije bio očišćen, pa je zapao sa točkovima između dve šine, proklizao i nije mogao da se skloni na vreme.
Nije mozda nego je sigurno u losem stanju, svi u tom kraju su nikakvi i nesrece su redovne, samo nasrecu su ovakve tragedije ipak redke
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Po onome sto se da procitati po webu, deca koja su bila u autobusu pricaju da je vozac tokom voznje i pre sudara razgovarao mobilnim telefonom i da su mu oni vikali da ide voz, ali da nije stao.
I sta sad? Kolika robija ide za ovo?
Ili da roditelji ove dece koje vise nema to rese sami, da ne cekaju sudije?
I sta sad? Kolika robija ide za ovo?
Ili da roditelji ove dece koje vise nema to rese sami, da ne cekaju sudije?
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Za ovo je zapreceno do 12 godina, ako se utvrdi da je vozac kriv. Sto me ne bi cudilo da jeste. Pojedini pruzni prelazi jesu neobezbedjeni ili lose obelezeni ali na kraju sve uglavnom svede na ljudski faktor.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Smesna kazna.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
12 godina + za svakog povređenog, poginulog... Ako je vozač kriv.
Mada, ja uvek kažem, ukoliko ima imalo savesti, ne treba njemu robija, taj je pukao u glavi svakako.
TapaT
Mada, ja uvek kažem, ukoliko ima imalo savesti, ne treba njemu robija, taj je pukao u glavi svakako.
TapaT
Ljudski faktor, ali ne ljudski faktor greške vozača autobusa nego neljudski faktor javašluka državnih institucija.
Greška vozača je samo posledica čitavog niza loših odluka i nemara države.
Na kraju se uvek sve slomi na vozaču.
Sjetimo se pada helikoptera i 7 poginulih. Na kraju je Omer Mehić bio jedini krivac iako svi znamo da to nije tako.
Greška vozača je samo posledica čitavog niza loših odluka i nemara države.
Na kraju se uvek sve slomi na vozaču.
Sjetimo se pada helikoptera i 7 poginulih. Na kraju je Omer Mehić bio jedini krivac iako svi znamo da to nije tako.