Zašto dizel?
Zato što imam utisak da daju mnogo bolje karakteristike od benzinaca. Samo turbo benzinci mogu da ih prate, a tek je njih nemoguće naći kao mlade polovnjake, osim TSI-ja koji bih zarad duševnog mira zaobišao.
Uglavnom su svi koji su vozili benzince od oko 100ks bili razočarani i performansama i potrošnjom.
Najradije bih novo, ali sam malko tanak.nuk napisao:Salu na stranu ali sticem utisak da Paja naginje ka novom automobilu a tu kad su dizelasi u pitanju i nema nekog izbora osim punta, mozda fabija?
sent from my brain using the force..
Fabija mi se ne sviđa. Polo bih uzeo ali su preskupi.
Znate li nešto pametno o tom 1.2 TDI motoru?
@ Stjepa
Nelogično mi je da su PC i Evo baš isti u konforu i dinamici vožnje. Evo bi morao biti udobniji i stabilniji.
Nije meni problem što prolazim pored šlepera. Umoriću se šta god da vozim posle 700km na autoputu. Ono što me kod PC-a izluđue je što jedva dođe do neke brzine, a naročito me izluđuje ako se nekome sklonim ili se kamioni prestižu pa usporim to što moram opet da se mučim da ubrza. PC-a vozim na granici njegovih mogućnosti. Hoću nešto što će normalno ubrzavati do 150. Udobnost i stabilnost mislim da će meninovno doći zbog novijeg dizajna, širih guma, većih gabarita...