Srbistan - krađe kola, delova, goriva...

Elektro i mehanička zaštita
Odgovori
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Re: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...

Post od dunx81 »

NexT napisao:.....Svaki put ukradu za 14.000, policija ima snimke, prijave itd i i dalje nista ne radi... O.o
Pa je*em mu mater, ajde onda svi da idemo na pumpe i sipamo gorivo, posto nas ocigledno niko nece juriti... I da idemo u prodavnice a da ne placamo.... Je*em ti nasu policiju i pravosudje...
Živa istina. Žena mi je radila u jednom supermatketu i redovno su hvatali lopove,imaju video zapis sa sigurnosne kamere,dođu panduri uzmu ovom podatke i nikom ništa jer je maznuo robu u vrednosti nižoj od 15.000din
Kaže jedino što im ostaje je da ga privatno tuže.
A inače sve to što ih pokradu, na kraju meseca im se kao manjak skida sa plate.

EDIT: sad me ovo deljenje manjka na ravne časti,po glavi zaposlenog asociralo na drugaričin slučaj
Radila je sa još 2 koleginice u nekoj manjoj prodavnici i stalno su imali manjka. Na kraju su njih 2 provalile da ova treća redovno paja jer joj se više isplati da to što joj treba uzme sama i na kraju mesesa plati/3 nego da kupi u drugoj prodavnici po redovnoj ceni :kuku:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

dunx81 napisao:Na kraju su njih 2 provalile da ova treća redovno paja jer joj se više isplati da to što joj treba uzme sama i na kraju mesesa plati/3 nego da kupi u drugoj prodavnici po redovnoj ceni :kuku:
Kriminal jeste, ali priznaj da je odlicna ideja! :mrgreen:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:

Post od dunx81 »

Pa proracunato,nema sta :)
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Šetam po parkingu u kraju kad jedan Punto na prednjem braniku sa obe strane gde su maglenke u rupama.
Sad prvo pomislim da ih nije ni bilo kad malo bolje pogledam jasno se vidi da su izvaljene, dakle ceo deo gde stoje maglenke je nekako izvaljen.
Nema tragova da je usled udesa nastala situacija.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...

Post od Saša »

Meni su juče odvrnuli i odneli onu antenicu od radija gore sa krova. Pa hebem ti zemlju Srbiju i njenu klošariju, kome to treba? :twisted:

Danas sam u AP Sportu kupio drugu, skoro istu, 440 dinara. Pitam se koliko će i ta potrajati...

Idem sutra da kupim sigurnosne šrafove za točkove, samo ću jedno jutro izaći i videti da nema i njih. Samo je pitanje vremena.

Tapatalk
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Uf tripujete me opasno! Trebao bih i ja da kupim jos jedan komplet sigurnosnih, posto ove VW sigurnosne mozes kupiti i u mesari!
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Saša napisao:Meni su juče odvrnuli i odneli onu antenicu od radija gore sa krova. Pa hebem ti zemlju Srbiju i njenu klošariju, kome to treba? :twisted:
Kada sam preuzimao novog Yarisa, decko iz Mozzarta zaduzen za njihov vozni park i uopste za sve sto ima veze sa kolima rekao mi je da pripazim na tu antenu, sto je meni tada delovalo paranoicno. Kaze ta sa Yarisa odgovara i na Avensisu i ostalim Toyotama i krade se redovno po Beogradu. Rekao mi je i posto je nova, ali sam ja zaboravio, mislim 20-tak eura ili tako nesto. Lako se skida, samo je odvrnes. Treba 10 sekundi, tako da nema lakseg plena za lopove.
Setio sam se one scene iz Radovana III kada opisuje kako skine brisace sa kola kada parkira, pa mu vire iz dzepa kao penkalo. :uf:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ovu ima da zalepim da je više ni ja ne mogu skinuti...

Tapatalk
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

onda ce da je iscupaju i da ti ostete i krov :rofl:
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Najbolje da ja prodam ovaj auto i da me više glava ne boli... :rofl:

Tragikomično... :kuku:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ili prodaj ili kupuj garažu. Vidi šta ti je jeftinije. :kezo:
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

Drugaru sinoc obili Zunta, sjebali mu obe brave i ulubili vrata i sve to da bi uzeli kasetofon, :glavomuzid: gde pritom plocica nije bila tu :zbunjen:
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:

Post od dunx81 »

Uposte svaki drugi z10/punto kao i logan imaju ulubljenje oko bravice tj bili su obijani.
Garant je princip otvaranja boza-limunada.... i meni obili uzeli cd i na kraju ga i zakljucali :-|
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Ni garaža nije neka garancija - obiju i nju bez problema a onda ga na miru čerupaju do juta... :glavomuzid:
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Pa zakljucali ga da ti neko nesto ne ukrade :rofl:

Ja stvarno nebih da baksuziram, ali se ne secam da sam cuo da je nekome u NS nestalo nesto iz auta, pod uslovom da auto nije Zastava, ili automobili ispod 2000tog godista itd...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Odgovori