51. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA - MSA (OICA)

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: 51. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA - MSA (OICA)

Post od methane.master »

paja napisao:Mogao bi neko da napravi paralelu Golf vs Oktavia.
Ja ću, samo da se dogegam do sajma tamo sledeće nedelje. ;)

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

^ što se tiče parkinga, ja sam u petak stigao oko 11 i već nije bilo mesta na besplatnom parkingu ispred sajma, u bulevaru vojvode mišića. Ipak je taj parking skoro pun radnim danom i kad nema sajma. Ako uđeš na sajam kolima, to je 100din/h. Unutra ima dovoljno redara koji će da te upute gde ima mesta. Opet moje iskustvo - kad sam stigao već je bilo prilično popunjeno na asfaltiranin parkinzima, ali sam video da je preko puta veliki prostor posut kamenčićima gde je bilo ihahaj mesta i gde su isto usmeravali kola. Tako da mislim da bi unutar sajma trebalo da bude mesta ako odeš pre podne. Imaš i parking na samom ulazu u sajam posle pruge (kod eurosalona) koji se isto plaća, ali ako već plaćam bolje mi je da uđem unutra i budem bar blizu hala.
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Post od jocas »

Hvala na odgovoru, ja stižem verovatno tek oko 11, ali računam da neće biti previše gužve, ipak je radni dan prepodne.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

jocas napisao:Sajam obećava :D
Treba mi mali savet - Planiram u ponedeljak prepodne na sajam. Kakva je situacija sa parkingom, prepodne bi trebalo da ima ima mesta na onom zvaničnom? Ima li neko neku drugu preporuku gde ostaviti auto u blizini na par sati (ali npr. ta ulica itd. a ne kod "perine zgrade" :D, da mogu da nađem :D) ?
Mozes da probas da prodjes sajam,pa pre mosta imas velike parkinge gde mozes naci mesto. Video sam na desetine automobila parkirane tamo.
Samo racunaj da ako ipak ne uspes da nadjes mesto,moraces da se vracas tuda do mostara da bi se vratio na sajam ;)
Ja sam danas platio Boga mi 500 dinara parking,tako da ako ste malo sporiji i lagano idete,isplati se i onaj od 300 dinara za ceo dan koji se placa levo cim se predju sine...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Znaci parking levo posle sina (preko puta Home Centra) se placa samo na ceo dan i to 300 dinara a kada se udje bas na Sajam onda je sat vremena 100 dinara (da li tu ima mesta uvek) ?
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Upravo kako je Ogi napisao. Ipak se isplati platiti taj parking preko puta Eurosalona, 300 dinara. Ja sam mislio da je 3 sata dovoljno da se obiđe, pa mu dođe isto i ako uđeš u krug Sajma. Međutim, nemoguće je obići sve za 3 sata, zbog gužve. Možda radnim danom, prepodne, kad je manja gužva i ko neće sve da obilazi, stigne za 3 sata. Mi smo danas ostali skoro 5 sati, vreme je bukvalno proletelo, mogli smo još bar 2 sata da se šetamo.
Inače, ko dolazi ranije ujutru, najbolje je da baci pogled na ovaj parking označen na slici. Recimo, ja sam jutros došao oko 10 i bio je ogroman red za ulaz na Sajam, svi su išli na ovaj parking preko puta Eurosalona ili u krugu Sajma, a ja sam parkirao ovde, bilo je dosta mesta. Tu se ne plaća. Inače, ima jedan manji parking i u tom delu koji se neko setio da naplaćuje, a mislim da je to krug Jugošpeda. Elem, tu je sat vremena 69 dinara, pa i to može biti opcija, jeftinije je nego 100 dinara u krugu Sajma, ako na ovom gde se plaća celodnevni parking nema mesta.
Ako vidite mesto odmah na tom parkingu koji se ne plaća, isključite se na prvom prelazu (crvena strelica), a ako produžite na drugi prelaz da bi ušli na parking kod Eurosalona pa tamo nema mesta, možete ovom narandžastom putanjom do ovog drugog parkinga, pa videćete tamo ovaj drugi parking o kome sam pričao, gde se plaća 69din/sat.

Slika
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Pri odlasku na razne sajmove, ukoliko nemam propusnicu, parkiram prekoputa, tamo oko pijace Senjak. Malo se promuvam i , ako je srece, brzo nadjem mesto. Doduse, za vreme sajma automobila, verovatno je sve krcato od rane zore :D
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

trojanac napisao:Nova Octavia u onom paketu koji smo gledali je perverzija. Zaista su je fenomenalno odradili.
Zna li se cena za Octaviu?
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Post od jocas »

Hvala Trojke, ovde je sve nacrtano i jasno. Jedva čekam da krenem u razgledanje, nisam bio par godina.
Niški Auto-moto fest je ipak mnogo manji...
Korisnikov avatar
MacMiki
Reactions:
Pridružio se: 22 Jun 2012, 08:24
Garaža: BMW E46 320d

Post od MacMiki »

Heinz napisao:
trojanac napisao:Nova Octavia u onom paketu koji smo gledali je perverzija. Zaista su je fenomenalno odradili.
Zna li se cena za Octaviu?

Od 12.500 do 22.500 evra
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Uhvatiše me zlikovci dok sam razgledao enterijer Rav4 :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 67tI#t=48s

0:45 - 1:00
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Detaljno testiranje... :D

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Evo otprilike da vidite ovu Oktaviju koja nam se obojici veoma dopala. Jeste da takav primerak košta preko 22k eura, ali meni se zaista dopada. Jako lep i kvalitetan enterijer. Dezen sedišta mi se posebno svideo. Zaista puno mesta u kabini plus ogroman prtljažnik. Ne znam koliko možete proceniti sa slika, stvarno vredi videti uživo.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Rapid sasvim korektan, ali vidi se odmah da je niža klasa u pitanju, po svemu.

EDIT: Dodao sam još slika u Web album, sad ih ima preko 300. Možete videti i Rapid kao i još neke modele koje nisam postavljao, a danas sam se dosta orjentisao na enterijer pa ima dosta slika unutrašnjosti raznih modela.

Evo linka ponovo... https://picasaweb.google.com/1093923374 ... redirect=1
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Onaj Evoque stvarno malo knap za Heroja. ;)
Širim haos!
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Da,kao sto sam rekao,sedista su malcice uzana za jedan SUV :) Za ledja nisu,ali za butine jesu :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Odgovori