Grupno zatamnjivanje stakala
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Grupno zatamnjivanje stakala
Bobe, je li Jovan onaj lik sto smo kod njega radili Aleksandar, ti i ja ?
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Živim u Zemunu, meni je do Batajnice put ok 
Mislim da se razlika između većeg i manjeg zatamnjena bolje uočava noću, po kiši itd... Frka mi da se zaletim pa udarim previše tamno, onda sam za noćnu vožnju ugasio.
Ni sunčane naočare ne podnosim, stavljam ih baš kada moram - a ako i sa onim najsvetlijim uđem u zatvoren prostor ili u neku senku, pogubim se kao magarac u magli

Mislim da se razlika između većeg i manjeg zatamnjena bolje uočava noću, po kiši itd... Frka mi da se zaletim pa udarim previše tamno, onda sam za noćnu vožnju ugasio.
Ni sunčane naočare ne podnosim, stavljam ih baš kada moram - a ako i sa onim najsvetlijim uđem u zatvoren prostor ili u neku senku, pogubim se kao magarac u magli

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Jova-Jovan radi folije za nekoliko dilera i uvoznika u Beogradu i Srbiji.
Radio je svim mojim drugarima, zetu i sestri i sve je kako treba.
Uradicu i ja folije na Puntu, samo ne znam koliko %.
Sent from my Sirona C1 treatment center
Radio je svim mojim drugarima, zetu i sestri i sve je kako treba.
Uradicu i ja folije na Puntu, samo ne znam koliko %.
Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Sta znam ja vidim kao soko
. Drugar ima VW Boru koja je uradjena 80% nazad, 30% napred isto kod Jovana u Bataji cesto se vozim sa njim u kolima zato sam se i odlucio za tu kombinaciju, posto trenutno nema 30% zato sam i stavio 40% napred. Bice kod njega zavrsenih automobila kad ti dodjes sigurno pa sedi i vidi sta ti odgovara.

- Vladapetr
Tako će i biti. Samo da ne naiđe vlasnik dok mu sedim u kolima, da ne dobijem po tamburi zbog svoje neodlučnosti 

- Vladapetr
Danas sam i ja odradio folije, slike i utiske možete videti OVDE.
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Taj je.Ogi napisao:Bobe, je li Jovan onaj lik sto smo kod njega radili Aleksandar, ti i ja ?
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
Је`л стављао неко можда Oracal фолије?
Нуди ми један лик овде па ме интересује квалитет.
Каже да произвођач даје 4 године гаранције.
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Nemoj da me pogresno shavtis ali koliko se ja secam npr llumar daje 10 godina, global 5+... Tako da mi tih 4 ne ulivaju poverenje.Филиповић napisao:Је`л стављао неко можда Oracal фолије?
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
Мени је само битно да знам какав је квалитет и да их нађем што повољније од добављача, јер ће брат да ми их лепи на стакла за џ, он лепи фолије приватно.
Милоше, јеси ли их ти стављао или знаш из приче?
Милоше, јеси ли их ти стављао или знаш из приче?
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
I ja sam isto bio u frci ali sada vidim da nije tako kako sam mislio.Vladapetr napisao:Mislim da se razlika između većeg i manjeg zatamnjena bolje uočava noću, po kiši itd... Frka mi da se zaletim pa udarim previše tamno, onda sam za noćnu vožnju ugasio.
Prvo sva predhodna iskustva su bila sa zatamnjenom šoferkom i sva ostala stakla ujednačena kao i šoferka i to je neviđena frka, kao da voziš bez svetala u mrklom mraku.
Ovo što mi radimo, šoferka ostaje fabrička sa strane 20-50% pozadi 60-80% je limunada i gotovo da ništa ne utiče na preglednost u toku vožnje.
Jedino kada se uparkiravam pa je recimo negde veći mrak imam malo frku ali sam je imao i bez zatamnjenja zbog nepreglednosti zadnjeg dela mog vozila.
Evo recimo meni prija noću da priguši svetla onih koji idu iza mene a opet ih jako dobro vidim i primećujem bez da mi smeta.
A slike tvog vozila sam video i odlično je ispalo!

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Sh@rance
Global folije sto sam ja stavio na stakla su made in Trkish tako da bas ni one ne odisu klavitetom ako ce mo iskrenosebekkg napisao:Nemoj da me pogresno shavtis ali koliko se ja secam npr llumar daje 10 godina, global 5+... Tako da mi tih 4 ne ulivaju poverenje.Филиповић napisao:Је`л стављао неко можда Oracal фолије?
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

pa i ja isto mislim. Global ima par serija dobrih folija, ostale su lose. Od toga zavisi kako ce biti. Zato je bolje ici i na skuplje folije, ali naravno samo kod majstora koji ce stajati iz svog rada tj. da nece da uzme neke losije serije globala, ili da ce da uradi npr sa llumar-om.
- Sh@rance
Pazi salio sam se za ono made in turkish.
Postavlja se i pitanje imali razlike u tim folijama sto se tice kvaliteta, pa to je samo folija koja se lepi na staklo, dati preko 100 eura za to je za mene cista glupost dali kvadrat lumar folije vredi kao kvadrat PVC stolarije posto su tu negde sa cenom.
Najbitnija je ugradnja folija, da bude profi, zenina rodjena sestra vozi BMW 320tds karavan, kupila folije u prodavnici za 300 din zalepio joj jedan drugar koji je radio u glass servisu i veruj skoro 4 godine nista im ne fali.
Jovan je stvarno profi i moja topla preporuka odradio je auto vrhunski, a dali bi ja osetio neku razliku da sam otiosao u black glass i dao za istu raboru jos 40 eura gore i stavio llumar osetio bih verovatno ali samo po dzepu.
Postavlja se i pitanje imali razlike u tim folijama sto se tice kvaliteta, pa to je samo folija koja se lepi na staklo, dati preko 100 eura za to je za mene cista glupost dali kvadrat lumar folije vredi kao kvadrat PVC stolarije posto su tu negde sa cenom.
Najbitnija je ugradnja folija, da bude profi, zenina rodjena sestra vozi BMW 320tds karavan, kupila folije u prodavnici za 300 din zalepio joj jedan drugar koji je radio u glass servisu i veruj skoro 4 godine nista im ne fali.
Jovan je stvarno profi i moja topla preporuka odradio je auto vrhunski, a dali bi ja osetio neku razliku da sam otiosao u black glass i dao za istu raboru jos 40 eura gore i stavio llumar osetio bih verovatno ali samo po dzepu.