Laka teretna vozila
Re: Laka teretna vozila
Da li mi se cini, ili napokon 4x4 verzija ima normalnu visinu i ne lici na divokozu...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Planetni dif na glavcini koji se kaci na ozubljeni venac. Ne vidja se cesto.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Citroen Berlingo FL.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Fiat Doblo Trekking

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Peugeot Partner FL.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... zbD6BbuC1I

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... zbD6BbuC1I

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Za mene je Doblo majka. Ja mog stvarno uništavam i povučen tim iskustvom uzeću i Ducata. Koliko smešno troši, kako ide i koliko mu je održavanje 

-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Da li je neko imao susret sa Dacia Dokker Van?
Trebao bih kupiti i razmisljam da idem na novo vozilo jer polovna sto sam video, uglavnom su vec dosta izrabljena.. Doblo, Partner, Berlingo, Kangoo su svi skuplji po 2-3 hiljade evra.
Trebao bih kupiti i razmisljam da idem na novo vozilo jer polovna sto sam video, uglavnom su vec dosta izrabljena.. Doblo, Partner, Berlingo, Kangoo su svi skuplji po 2-3 hiljade evra.
- branja
Ja sam kupio polovnog Dobla i prezadovoljan.
Video sam tog Dokkera i cini mi se kao super vozilo, pogotovo sto je velik. Kao Doblo nekad. Ne znam kakav mu je trap zbog nosivosti i koliko je osetljiv, ali stavrno izgleda prostrano i visok je.
Pitanje je da li ti treba gabarit ili nosivost?
Poslato sa Lumia 925
Video sam tog Dokkera i cini mi se kao super vozilo, pogotovo sto je velik. Kao Doblo nekad. Ne znam kakav mu je trap zbog nosivosti i koliko je osetljiv, ali stavrno izgleda prostrano i visok je.
Pitanje je da li ti treba gabarit ili nosivost?
Poslato sa Lumia 925
-
Pa kako kad
Ali imam ja i kombi za vece potrebe..
Gledao sam polovne Doblo modele, al da kupim dobar, zavrsim na cifri od 8-10 hiljada.. Pa kontam bolje mi nov onda Dokker za te pare (benzinac).

Gledao sam polovne Doblo modele, al da kupim dobar, zavrsim na cifri od 8-10 hiljada.. Pa kontam bolje mi nov onda Dokker za te pare (benzinac).
- branja
Šta će ti benzinac za teretno???
Samo diZLo. Ali zato Doblo i vredi toliko. Nadji starijeg dobla 1.9 jtd ili mjet i pevaj.
Poslato sa Lumia 925
Samo diZLo. Ali zato Doblo i vredi toliko. Nadji starijeg dobla 1.9 jtd ili mjet i pevaj.
Poslato sa Lumia 925
-
Pa to vozilo nece preci vise od 10.000km godisnje.. Dosta puta ce da ide prazno ili samo 200-300kg.. Mislim da 1500-2000 eur nije vredno doplate za dizel.. Eventualno 500 eur za LPG uredjaj u startu kod njih..
VW Caddy.

- branja
Zato sto dizel ne kaznjava toliko gtadsku voznju. Evo meni Doblo nikad preko 7l, a natovarim ga nekad i sa 1300kg tereta. Bas sam cesto u pretovaru.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
VW Transporter T6, više informacija 15. aprila.

Još malo osveženi Peugeot Partner.