Mostovi u Beogradu

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
robbief
Reactions:
Pridružio se: 10 Mar 2012, 00:03

Re: Most na Adi

Post od robbief »

paja napisao: Gde vam je to udubljenje tačno? Ja prošao prekjuče od Ade ka gradu i na novom delu ga ne videh.
Ja moram da priznam da takodje nisam video nikakvo udubljenje...

Mada, kad se setim kakve su guzve bile ranije, sto se mene tice mogao je most sa svim pristupnicama i od plastelina da bude. Verovatno zato i ne vidim nikakva udubljenja i ostale mane.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ima par rupcaga kad se ide od sajma ka adi, na prikljucku na kruzni tok ispod mosta iz pravca ade nisam primetio nista.
Ja tamo prodjem minimum jednom nedeljno, i svaki put je neka izmena, nesto novo napravljeno. Brzina radova tu je impozantna meni kao laiku, pa mislim da su bilo kakve zalbe na kvalitet privremenog asfalta na privremenoj podlozi promasaj
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

prvi put kad se krenulo sa idejom mosta u planu je bio tunel kroz senjak i povezivanje sa kneza i milosa i autoputem, ali se kasnije odustalo.
to je trebao da bude tkzv unutrasnji prsten (spoljasnji je obilaznica).
ako to urade most ce imati smisla. ovako, to je most bez jednog svog kraja, jer ta naknadna ideja o povezivanju sa banovim brdom ne cini da most ima svoj puni smisao kao sto bi imao da se rakovackom stranom poveze sa obilaznicom i ibarskom magistralom. a to je moguce izgradnjom jos dve trake kroz rakovicu.
ako ne urade jednu od te dve mogucnosti most na adi ce sluziti za slikanje a guzve po gradu i gazeli bice sve vece
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Možda je nekad bila ideja da se veže ne K. Miloša, ali poslednje rešenje je da se tunelom poveže sa autokomandom. Dalje bi unutrašnji prsten išao Južnim bulevarom koji bi bio vezan direktno na Gospodara Vučića negde kod ili preko obilićevog stadiona, G Vučića, koja je po novom planu klasična trgovačka ulica kao Bulevar, treba da se produži do Dimitrija Tucovića i to negde u visini Čingrijine. Time bi se izbeglo da se iz G Vučića ide Bulevarom i Batutovom.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Dok se sve zavrsi, spoljni prsten postaje unutrasnji a koridor10 postaje spoljni, Mrka ostaje pocasni ministar, cisto da se zna :D
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

:kezo:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Čuh na par mesta primedbe od vozača na ovakve pojave...

http://www.kurir-info.rs/bacene-pare-po ... nak-815349
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Šta je tu čudno, pa koji put nam traje više od godinu dana? Zatvore puteve i maltretiraju nas mesecima, a onda taj put traje otprilike koliko su ga i renovirali.

Teško je bilo šta reći, a da tema ne postane politička, tako da ću se uzdržati.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Ovde treba odvojiti neke stvari. Cena i opravdanost mosta na Adi su jedno, a konkretni slucajevi kao ovaj su drugo.
Sve prilazne i silazne rampe su predvidjene za privremeni asfalt, jer se saobracaj menja po fazama izgradnje, tako da je sve to iovako ionako predvidjeno za ponovno presvlacenje. Iznudjeno resenje, zbog zahteva da saobracaj tece nesmetano dok se most i prikljucnice grade.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Nije mi bio cilj da osporavam kvalitet ili isplativost i cenu mosta već samo da ukažem na pojavu...
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Moj komentar je vise na racun teksta u Kuriru, nego na tvoj post. Inace, ja osporavam i kvalitet i isplativost i cenu mosta, just for the record.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

ja ne videh to, a prolazim mostom regularno...
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Ma neka od ovih nabudženih rampi...
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Prosle nedelje sam se vracao sa Ade standardno preko novog mosta ali nisam uspeo da se popnem za njega jer je ulica bila zatvorena !?? :think: I ? Naravno, nigde nikakav znak, nista... znaci nema vise mosta - OK ! Danas sam isto bio na Adi ali se tuda nisam ni vracao tako da sam i prosle nedelje a i danas, posle ko zna koliko vremena isao regularnim putem preko Sajma pa na autoput... znaci STA JE BRE ONO ?????? :pop: Kakvo je ono ludilo, tu se ne zna ko gde ide, sta je cija traka, sve usko katastrofa, kao neka petlja, ludilo, kada silazis sa mosta prema Adi uzas a da ne pricam o "kvalitetu" asfalta od kada se sidje sa Mosta pa se produzi do parkinga na Adi... ZNACI KATASTROFA !!! :besan:
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Pa nijegotovo Ogi jbt, kako zamišlja, da zatvore sve 100% pa da onda puste tek kad bude gotovo, a kolaps u gradu ko jebe?
Odgovori