Prolazak kroz crveno i/ili žuto svetlo-diskusija

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Dada
Reactions:
Pridružio se: 03 Apr 2014, 01:51

Re: Prolazak kroz crveno i/ili žuto svetlo-diskusija

Post od Dada »

Ali ja nisam znala da mogu da ne potpišem :zbunjen: Ne znam, prvi put se susrećem sa tim. Imam ime i prezime njegovo na fotokopiji, ali opet i to mogu mačku o rep da okačim. Najžalije mi je što je sa tim matorim papkom bio i jedan mladji pandur koji uči "zanat" od njega :kuku:
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Tu je jedino rešenje da se kao primedba u Zapisnik upiše da je policajac tražio mito. U takvoj situaciji ja ga ne bih potpisivao bez toga. Posle toga ne bi bili voljni da se raspravljaju mnogo...
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Ne bih da te obeshrabrujem al mislim da se u takvim situacijama, kad je dilema crveno ili žuto,stvar obično završava na našu štetu.
U 90% slučajeva je kod sudije pandurska jača...Jednom sam tako na suočenju tvrdio da je žuto,pandur da je crveno i naravno cepnuše me. Još sam i svedoke doveo al džabe.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Saobraćajna Kamera napisao:
H4wkeye napisao:Aaaa, nisam te lepo razumeo onda, izvini! To je transportno vozilo onda. Ali cudi me sto ima rotaciju i obelezeno je ovako... nisam video do sada to. Ti koji imaju sedista pozadi niti imaju rotaciju niti neke oznake, samo natpis uglavnom. :nemampojma:
Ma da, evo ovaj ima samo sedišta, parkiran nepropisno:

Slika
A šta ako bolnice imaju jedno takvo vozilo, ono sa snimka, koje po hitnim pozivima dolaze po doktore i osoblje i odvoze ih do bolnice i obrnuto.
Da neki hirurg ne jurca svojim vozilom.
:zbunjen:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

dunx81 napisao:Ne bih da te obeshrabrujem al mislim da se u takvim situacijama, kad je dilema crveno ili žuto,stvar obično završava na našu štetu.
U 90% slučajeva je kod sudije pandurska jača...Jednom sam tako na suočenju tvrdio da je žuto,pandur da je crveno i naravno cepnuše me. Još sam i svedoke doveo al džabe.
Kamera za auto iz raja izašla...
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Dada napisao:Ali ja nisam znala da mogu da ne potpišem :zbunjen: Ne znam, prvi put se susrećem sa tim. Imam ime i prezime njegovo na fotokopiji, ali opet i to mogu mačku o rep da okačim. Najžalije mi je što je sa tim matorim papkom bio i jedan mladji pandur koji uči "zanat" od njega :kuku:
Ako je policajac neki muljator, i vidis da oce pare UVEK ga suoci sa time i trazi da napises primedbu da ti je on indirektno sugerisao da hoce mito i da si se osecala vrlo neprijatno itd. Uglavnom ce tada da popuste i da odustanu od te namere, i da te puste. Jel se secas mozda u kom autu su bili? Jel ovaj nov Putno sa kamerom? Ako jeste, tu imas jos jednu foru, oni su duzni da ukljuce rotaciju prilikom zaustavljanja jer to ukljucuje snimanje razgovora preko mikrofona koji nose, pa ako nije to uradio, mozes da se zalis da nije ispostovana procedura propisnog zaustavljanja.
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

ja se bas osecam prijatno kad traze mito :mrgreen:

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Korisnikov avatar
vlajko
Reactions:
Pridružio se: 15 Mar 2012, 11:59
Garaža: Honda Civic 1.4

Post od vlajko »

H4wkeye napisao: oni su duzni da ukljuce rotaciju prilikom zaustavljanja jer to ukljucuje snimanje razgovora preko mikrofona koji nose
A zato mi pre neki dan na autoputu siledžijski blicaju da se sklonim sa jedno 100m. Pretpostavljao sam da ne smeju da uključe rotaciju.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Danas na onoj raskrsnici izmedju skretanja za Metro i skretanja za Zemun polje, lik izleteo na cisto crveno iz sporedne, i presekao nas 6,7 koji smo imali zeleni talas... sa BMW 1er bez tablica!!!

Steta sto nisam imao kameru...
Korisnikov avatar
Saobraćajna Kamera
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2013, 17:41
Garaža: Nissan Almera Tino 1.8
Kontakt:

Post od Saobraćajna Kamera »

samo polako napisao:
Saobraćajna Kamera napisao:
H4wkeye napisao:Aaaa, nisam te lepo razumeo onda, izvini! To je transportno vozilo onda. Ali cudi me sto ima rotaciju i obelezeno je ovako... nisam video do sada to. Ti koji imaju sedista pozadi niti imaju rotaciju niti neke oznake, samo natpis uglavnom. :nemampojma:
Ma da, evo ovaj ima samo sedišta, parkiran nepropisno:

Slika
A šta ako bolnice imaju jedno takvo vozilo, ono sa snimka, koje po hitnim pozivima dolaze po doktore i osoblje i odvoze ih do bolnice i obrnuto.
Da neki hirurg ne jurca svojim vozilom.
:zbunjen:
Ovaj.. Prevideo si 2 činjenice: prva je da je u konkretnom kombiju bio samo vozač koji ama baš nigde nije žurio (vidi šta sam sve već napisao), a druga je da u bolnicama postoje dežurstva i da, po sopstvenom iskustvu, doktori i osoblje ne žure da se posvete pacijentima, čak su i seminari važniji od gužve na odeljenju za hitne slučajeve. Lepa ti je to ideja, ali mislim da toga ima samo na filmovima (ako i tamo).
http://www.youtube.com/user/saobracajnakamera" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

aleksa napisao:Danas na onoj raskrsnici izmedju skretanja za Metro i skretanja za Zemun polje, lik izleteo na cisto crveno iz sporedne, i presekao nas 6,7 koji smo imali zeleni talas... sa BMW 1er bez tablica!!!
A i ti si nasao da zalazis u nase krajeve :mrgreen:

Salu na stranu, ovde ludaka kolko oces. Skoro je bio sudar na raskrsnici jer je neki ludak iz pravca Batajnickog proleteo na crveno i bam.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
kapor
Reactions:
Pridružio se: 24 Jan 2013, 20:15
Garaža: renault clio rs 172

Post od kapor »

Slika

Evo slike gde hitna sa rotacijom ceka na crvenom.Slikao sam iz daleka pa nije naj bolje ispalo.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Vozio sam se sa hitnom ovih dana, i barem ovaj vozač je kada se prevozi pacijent pogotovo noću, rotaciju i sirenu palio samo pred rasksnicu kada je usporavao i u skladu sa mogućnosti prolazio. Između je gasio sa logikom da ne uzbuđuju ljude bez potrebe kada sam ide praznim bulevarom npr. Kada je gužva naravno sve vreme i svetli i pišti. Tako da ne stoji priča da je uvek samo zajebavanje kada gase odmah posle raskrsnice.

Između intervencija je vozio kao i svi.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Kako si uspeo da se vozis sa njima?
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Nisam uspeo nego sam "morao" u okviru kruženja na fakuletu :)
Odgovori