Ja licno volim vise 2 odvojena ali da su sulundari, kao kod a6, ali ne bih se ni za ovo zalio ni malo, pogotovu za ovaj karavan, samo da je crn! Jedina razlika u odnosu na passat i ostale 2.0 sa 200ks je sto su ovde 2+2mala tamo su samo 1+1 ali veceg precnika.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
NexT napisao:ovi iz MUPa imaju i 2.0, i on je sa dva izduva levo, tako da
Dok sam radio u skodi nisam video da ni jedan drzavni organ ima 2.0 TSI, ni uprava, ni mup, ni vojska, a znam da svi odrzavaju u AC.
2.0 TSI je redji od 3.6 kod nas. Za 1.8 tsi je isto oznaka TSI, zato cesto dolazi do zabune.
OPC je vrh ponude Opela u toj klasi, R je wagena.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Tu nema nikakve logike sto si rekao, al cisto da znas da pored OPC ima i nurburgring edition, ali trenutno samo za Corsu
Polako, prvo dok krene prodaja OPCa
Nije, R je od poslednje, tj. aktuelne generacije 2.0 TSI sa 270, sledeći R bi trebao da ima 300+, mislim da pročitah negde 320-330, a GTI ~260.
A Nirburgring Corsa je samo 10ak ks jača od OPC-a, zar ne, nije značajna razlika kao između R i GTI?