A4, A6, Q5 koji?

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Zaključana tema
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Re: A4, A6, Q5 koji?

Post od starac vujadin »

za taj budzet, za tvoje potrebe SAMO PREKO uzmi A4 2.0tdi 170ps sa nekih 100000km
Koje li su to potrebe da mladić samac koji ne vozi mnogo završi u velikoserijskoj dizel konfekciji niže srednje klase sa 4 vrata, a ne mora... :kuku:

..nego nešto nema čoveka....pobeg`o... :)
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Vid'o s kim ima posla :kezo:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Vi se zajebavajte, covek se raspituje za ugradnju MMIa u A4.

viewtopic.php?f=32&t=3006
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
xxmarkoxx
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2014, 10:23

Post od xxmarkoxx »

Heheh pozdrav ljudovi i izvinjavam se na odsutnosti, ali mora i da se radi da bi mogao da se zaradi taj a4 sto u Srbiji je l te nije lako.

No, procitao sam sve, i uz nesto duhovitih postova stanje je sledece. Benzinaca nema kod nas koji mi odgovaraju. Tako da sam opet na dizelu, i definitivno ce biti a4 (superb je prevelik a i ne zelim skodu, bmw necu zbog zadnje vuce i po meni jednolikog enterijera, merc mi se ne svidja (osim CLA ali necemo sad o tome :P ). Dvoumim se, pa da pitam vas ostale za misljenje

http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... a4_20_tdi/
(plus: dobro ocuvan, malo presao sa novim motorom, full oprema: minus: godiste i menjan motor)

http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... i_quattro/
(plus: 4x4, 170 ks, ovde kupljen i odrzavan, mala km, 2010 god: minus: skromna oprema, nema MMI i navigaciju)

Da cujem savete...i opet hvala
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Iskreno, ja ne bih imao dileme, uzeo bih srebrni.

Nama je na A4 menjan motor i do sada nikakvih problema nije bilo. Kapiram da ne bi trebalo ni na crnom jer je zamenjen u ovlascenom.

E sad, ja bih se pre odlucio za srebrni, a kod ovog crnog ne vidim nesto vise opreme.
Ovaj crni je manje vise klot sa par dodataka. Daleko je to od fulla.. Cak ima jednozonsku klimu
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
xxmarkoxx
Reactions:

Post od xxmarkoxx »

Day Walker napisao:Iskreno, ja ne bih imao dileme, uzeo bih srebrni.

Nama je na A4 menjan motor i do sada nikakvih problema nije bilo. Kapiram da ne bi trebalo ni na crnom jer je zamenjen u ovlascenom.

E sad, ja bih se pre odlucio za srebrni, a kod ovog crnog ne vidim nesto vise opreme.
Ovaj crni je manje vise klot sa par dodataka. Daleko je to od fulla.. Cak ima jednozonsku klimu

Srebrni je bio sluzbeni auto, vozio se neki direktor u njemu.....i da, ide na ime kupca (cenim jedno 500e da ce biti prebacivanje auta na mene) ali nije registrovan.

Crni mi je dosta spustio cenu i pre nego sam dosao po auto i daje mi i pride 2 seta felni uz postojece. Crni registrovan godinu dana...Od opreme, parking senzori napred/pozadi, navigacija, bluetooth....sve to nema srebrni...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Koliko vidim srebrni ima senzore, quattro, ima dvozonsku klimu, sportski mf volan, xenon... Jaci motor..

Crnom je menjan motor i ima bar 70k km vise.
Kazem, ja ne bih imao dilemu.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Jedini u oglasima koji na nesto lici:

http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... _mod_2013/
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Samo. Volan da se zameni sa mf cetvorokrakim i to je to.

poslato sa tapatalka koristeći komšin vajrles
Slika
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Jel moguce da nema naslon za ruku? :zbunjen:
Korisnikov avatar
milosg
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2014, 01:20
Garaža: XC90 D5

Post od milosg »

xxmarkoxx napisao: http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... a4_20_tdi/
(plus: dobro ocuvan, malo presao sa novim motorom, full oprema: minus: godiste i menjan motor)
Ako je motor potrajao samo 150.000, a sa novim je prešao 60.000, onda nije baš ni malo prešao i nije da ćeš se mnogo navozati. :)

Inače, meni je ova tema potpuno besmislena. Nemoguće mi je da neko kupuje automobil za lično uživanje, a da ne zna šta bi voleo i želeo da vozi (ni koju klasu, ni koji motor, ni koju snagu) pa treba neko da mu da savet.

Da neko kupuje auto do iznosa xxx i da mu je jedini cilj da pređe što više KM što jeftinije, a da ga briga za oznaku na haubi, onda bi imalo smisla pitati "Koji auto da kupim?".

Ovako je potpuno bezveze.
xxmarkoxx
Reactions:

Post od xxmarkoxx »

milosg napisao:
xxmarkoxx napisao: http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... a4_20_tdi/
Ako je motor potrajao samo 150.000, a sa novim je prešao 60.000, onda nije baš ni malo prešao i nije da ćeš se mnogo navozati. :)

Inače, meni je ova tema potpuno besmislena. Nemoguće mi je da neko kupuje automobil za lično uživanje, a da ne zna šta bi voleo i želeo da vozi (ni koju klasu, ni koji motor, ni koju snagu) pa treba neko da mu da savet.

Da neko kupuje auto do iznosa xxx i da mu je jedini cilj da pređe što više KM što jeftinije, a da ga briga za oznaku na haubi, onda bi imalo smisla pitati "Koji auto da kupim?".

Ovako je potpuno bezveze.
U pravu si potpuno je besmileno zamisliti nekog ko pojma nema oko motora i ostalih stvari. Ko ima para i zna sta mu se vizuelno svidja a opet ne zeli da pogresi i da uzme nesto sto se pokazalo u praksi kao ne bas pouzdano. To sto si ti rekao ima smisla ako neko kupuje nov auto pa ima ta pitanja. Ja kupujem polovan auto za poprilicu svotu novca i ne bih da moram da ulozim u njega jos 50% da bih ga doveo u red. Necu nov auto jer ce za 3 godine izgubiti 60% vrednosti a necu ni polovan auto u koji moram odmah da ulozim 50%.

I da, potpuno je besmisleno doci na forum i pitati druge za misljenje oko stvari o kojima nemas pojma.....mislim forum sigurno ne sluzi za takve stvari zar ne?
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

http://www.dasweltauto.rs/d/detail#bran ... b3J0YmFjaw**" onclick="window.open(this.href);return false;
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Ova dva primerka A4 koji su postavljeni nisu ništa naročito...

BMW 4x4...

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... oldnew=all
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Naslon ne znam da li moze da se nadje naknadno na otpadu i da se ugradi.

poslato sa tapatalka koristeći komšin vajrles
Slika
Zaključana tema