nidza napisao:
To je ono što fabrika preporučuje. Moglo bi se očekivati da nešto slično postoji u uputstvima i za druga kola.
Ja sam Alfom jednom prešao tu granicu i apsolutno više ne nameravam. Takođe sam gledao ljude ispred koji ladno prolaze baruštinu, pa i ja krenuo. Neka hvala... Lepo se okrenem i tražim zaobilazni put.
Tapatalk Pro
Ja sam desetinama puta prolazio kroz barustine do pola vrata bez problema.
Stari auti sa karburatorom gaze pola metra ko od sale jer je usis skroz gore na samom vrhu motora. Ovi noviji sa ubrizagavanjem i brdom elektronike kako koji, zavisno od resenja usisa.
Volvo pise u uputstvu da kao zastitu od hidroudara na usisu ima sifonski element u kucistu filtera, Mislim da se pominje 40cm vode na putu koje trpi sistem usisa odnosno ubrizgavanja bez hidroudara.
Na mom autu konkretno usis je skroz gore u blatobranu, visina je negde u zoni visine farova.
Neka opsta pravila za voznju bilo kog auta kroz vodu
- jednakim tempom brzinom pesaka
-bez zaletanja
-sacekati da prodje vozilo iz drugog smera, da se smiri talas koji je izazvalo
-ne zaustavljati se i nikako ne dozvoliti da se ugasi motor
-sve dok radi motora ne moze da udje voda kroz auspuh koji je ujedno i najniza tacka odnosno najranjivije je motor na vodu.
-izmeriti odnosno proveriti gde se nalazi usisna cev za vazduh po visini u cm ili potraziti u uputstvu od auta
-izbegavati sredinu bare a hvatati putanju uz jednu ivicu
-pri izlask iz bare je obicno uzbrdica, dati gas
-obavezno odmah po izlasku nakon 50tak metara aktivirati kocnicu
Ja sam naucio voznju kroz baru u Ustanickoj kod sportskog centra Sumice jer je tu posle svake kise bara oko pola metra godinama. Ne znam da li su to sada resili.
Slicna bara se sada formira uvek sa jacom kisom pored pumpe u Zarkovu, mada je rertko preko 20tak cm pa se to moze proci skoro normalnom brzinom.
Uh, BMW inzenjeri se nisu proslavili sa ovolikom osetljivoscu vozila na to malo vode.
Sreca da postoji taj clan u ugovoru, da osiguranje pokrije stetu. Bas stresna situacija.