Послато са GT-N7100
"Obican" 2.0 TDI sada ima 150 i sasvim lijepe performanse s obzirom na snagu i cijenu (8.6 do 100, 216 km/h). Novi RS ima 184.McGruja napisao:Zar vRS nema 150 ks?
Naravno u kafani ste se konsultovali.Milos napisao:Nakon ove teme,odrzao sam ozbiljne konsultacije sa jednim uvazenim clanom foruma i autoentuzijastom i dosli do zakljucka da je E klasa 350 CDI najbolji izbormada se tu izvlaci kao racionalan izbor i E400
Pa ja ti nabrojah samo neke koji su bolji/brzi.stefank napisao:A4 ne ide 7.9 nego 8.2 a tezi je tek 60-ak kg plus je vjerovao ili ne za nijansu nizi, tako da je to tu nedje.Comi napisao:Pa pogledaj a4 177ks ide 7.9 mislim do 100. Tezi auto sa nesto manjim snagom. Treba li da napominjem opet c klasu?
S60 181ks ide 7.6 ili 7.4s do 100 a tezi auto...
Mozda bi i bilo ok da nije licemrne rs oznake. Cuj rs, pucao bih si u koleno da me neki deda u Volvu oceslja.
Uostalom sto je RS oznaka licemjerna, a taj isti Audi sa S-line paketom ti nije licemjeran (i on izgleda nasvirano, u istom su "sosu")? I opet te pitam, koliko ocekujes od dizela sa 184 ks u tolikom autu? Ja sam mozda ocekivao za nijansu bolje performanse kad je predstavljena, ali ne nesto drasticno.
@Floyd, RS je ubedljivi best-buy, i TSI i TDI.Da kosta 30k, ne bi bili ni vrijedni pomena.