Auto Kasko osiguranje
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Kasko osiguranje
...ali u Delti nema trika da nastavim...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- mljacko
- Pridružio se: 24 Jan 2012, 08:09
- Garaža: Fiat Punto s 55, K2 rolericu i Scout biciklicu
- Kontakt:
Full kasko.
---> Pukla guma na novom automobilu prilikom udara u rupu.
Pozvali Kasko - rekose da ne mogu da pokriju troskove.
Gume pokrivaju samo ako su pukle usled sudara, ili ako ih je neko na parkingu ostetio.
Preporucili su nam da zovemo Beograd put.
Posle 3 h objasnjavanja gde je pukla i kako pitamo ih koja je sledeca procedura.
U medjuvremenu se sklonili sa lica mesta (stari zeleznicki most, u sred spice) i spustili se ispod i parkirali.
Oni - Zovite policiju da urade uvidjaj pa onda sa tim kod nas na procenu stete.
Pozvali policiju, objasnili sta se desilo.
Oni - Koliko ste udaljeni od mesta gde se to desilo?
Mi - odmah smo se parkirali kod stanice (za neupucene to je odmah cim se sidje sa mosta, ujedno i jedino mesto gde mozes da se zaustavis)
Oni - A... Mi mozemo da posaljemo patrolu, ali to vam sada nista ne vredi iz vise razloga;
1. Imamo samo 4 dezurne patrole i ne znamo kada bi mogli da dodju do vas, vrlo verovatno je tek veceras a ne znam koliko vam se ISPLATI da ih cekate
2. Pomerili ste se sa lica mesta.
Ja - prgava i lajava - nema problema vraticemo se na lice mesta i blokirati centar grada, dok neka od vasih 4 patrole ne dodje na uvidjaj.
Oni - ne mozete da blokirate saobracaj i da se zaustavite na sred mosta. To je KAZNJIVO.
Ja - ali tu je pukla i to je mesto gde treba da uradite uvidjaj, a sada ste mi rekli da ne smemo da se pomerimo odatle
Oni - slusajte, mala je sansa da ce vam Beograd put nadoknaditi stetu. Idite kuci.
I to bi bilo to.
Nova guma sa ugradnjom 20 000.
Divno.
---> Pukla guma na novom automobilu prilikom udara u rupu.

Pozvali Kasko - rekose da ne mogu da pokriju troskove.
Gume pokrivaju samo ako su pukle usled sudara, ili ako ih je neko na parkingu ostetio.
Preporucili su nam da zovemo Beograd put.
Posle 3 h objasnjavanja gde je pukla i kako pitamo ih koja je sledeca procedura.
U medjuvremenu se sklonili sa lica mesta (stari zeleznicki most, u sred spice) i spustili se ispod i parkirali.
Oni - Zovite policiju da urade uvidjaj pa onda sa tim kod nas na procenu stete.
Pozvali policiju, objasnili sta se desilo.
Oni - Koliko ste udaljeni od mesta gde se to desilo?
Mi - odmah smo se parkirali kod stanice (za neupucene to je odmah cim se sidje sa mosta, ujedno i jedino mesto gde mozes da se zaustavis)
Oni - A... Mi mozemo da posaljemo patrolu, ali to vam sada nista ne vredi iz vise razloga;
1. Imamo samo 4 dezurne patrole i ne znamo kada bi mogli da dodju do vas, vrlo verovatno je tek veceras a ne znam koliko vam se ISPLATI da ih cekate
2. Pomerili ste se sa lica mesta.
Ja - prgava i lajava - nema problema vraticemo se na lice mesta i blokirati centar grada, dok neka od vasih 4 patrole ne dodje na uvidjaj.
Oni - ne mozete da blokirate saobracaj i da se zaustavite na sred mosta. To je KAZNJIVO.
Ja - ali tu je pukla i to je mesto gde treba da uradite uvidjaj, a sada ste mi rekli da ne smemo da se pomerimo odatle
Oni - slusajte, mala je sansa da ce vam Beograd put nadoknaditi stetu. Idite kuci.
I to bi bilo to.
Nova guma sa ugradnjom 20 000.
Divno.
http://www.facebook.com/rokovnici" onclick="window.open(this.href);return false;
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Sve u full-u
Eh, kad je u Srbiji vredelo da se sa nekim raspravljas..

Eh, kad je u Srbiji vredelo da se sa nekim raspravljas..
Član 20 opštih uslova za kasko kod Uniqa kaže da to treba da bude priznato .
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja bi prijavio da mi je neko isekao na parkingu, ako već to priznaju.
Posetite www.garaza.rs !
- mljacko
- Kontakt:
Pa sad je gotovo.
A i to bi znacilo da lazemo.
Jer bi dosla policija na parking da radi uvidjaj i blablablabla...
Kakve smo srece, jos bi u zatvor zavrsili
Kakve smo srece, jos bi u zatvor zavrsili

http://www.facebook.com/rokovnici" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:10
http://www.beogradput.com/faq.php
Захтев за накнаду штете на возилу настале услед неадекватног одржавања коловоза који је у надлежности ЈКП „Београд пут“ подноси власник возила у писменом облику.
У захтеву треба навести: личне податке – име, презиме, адресу и број телефона, време и место где се догодила незгода, опис штете на возилу и износ штете који се потражује.
Захтев је неопходно својеручно потписати.
Уз захтев је потребно да се приложе следећа документа:
фотокопију Записника о увидају саобраћајне незгоде МУП-а,
фотокопију возачке и саобраћајне дозволе,
фотокопију Записника о процени штете од стране осигуравајућег друштва
фотокопију Профактуре сервиса о износу поправке или рачуне уколико је поправка извршенa
фото документацију, као и другу документацију релевантну за утврдивање штете којом се располаже.
Захтев за накнаду штете подноси се на адресу ЈКР „Београд пут", ул. Нушићева бр.21, Београд са назнаком: Комисији за накнаду штете.
Захтев можете послати поштом или предати у писарницу ЈКР „Београд пут" која се налази у Београду, Улица Нушићева бр.21, на првом спрату.
Комисија за накнаду штете заседа једном месечно, разматра и обрађује захтеве, а потом доставља ДДОР Нови Сад на даљи поступак.
По завршеном поступку, Комисија писмено обавештава подносиоца Захтева о исходу и начину наплате штете уколико је Захтев позитивно решен.
Захтев за накнаду штете на возилу настале услед неадекватног одржавања коловоза који је у надлежности ЈКП „Београд пут“ подноси власник возила у писменом облику.
У захтеву треба навести: личне податке – име, презиме, адресу и број телефона, време и место где се догодила незгода, опис штете на возилу и износ штете који се потражује.
Захтев је неопходно својеручно потписати.
Уз захтев је потребно да се приложе следећа документа:
фотокопију Записника о увидају саобраћајне незгоде МУП-а,
фотокопију возачке и саобраћајне дозволе,
фотокопију Записника о процени штете од стране осигуравајућег друштва
фотокопију Профактуре сервиса о износу поправке или рачуне уколико је поправка извршенa
фото документацију, као и другу документацију релевантну за утврдивање штете којом се располаже.
Захтев за накнаду штете подноси се на адресу ЈКР „Београд пут", ул. Нушићева бр.21, Београд са назнаком: Комисији за накнаду штете.
Захтев можете послати поштом или предати у писарницу ЈКР „Београд пут" која се налази у Београду, Улица Нушићева бр.21, на првом спрату.
Комисија за накнаду штете заседа једном месечно, разматра и обрађује захтеве, а потом доставља ДДОР Нови Сад на даљи поступак.
По завршеном поступку, Комисија писмено обавештава подносиоца Захтева о исходу и начину наплате штете уколико је Захтев позитивно решен.
- mljacko
- Kontakt:
Dzabe sve te stavke, kada najvaznija - policijski zapisnik - nije od samog starta bila moguca.
Objasnili su nam preko telefona - ako ti pukne guma zbog rupe, ni slucajno da se pomeras- nego odmah zoves policiju da dodje na uvidjaj.
Onda tek mozes da je popravljas, slikas rupu i sa svim tim ides u Beograd put.
Takodje su nam rekli da ako rupa nije bar 10cm, nema sanse da ce i pogledati.
Eto, ako se nekom desi da zna kako da reaguje...
Objasnili su nam preko telefona - ako ti pukne guma zbog rupe, ni slucajno da se pomeras- nego odmah zoves policiju da dodje na uvidjaj.
Onda tek mozes da je popravljas, slikas rupu i sa svim tim ides u Beograd put.
Takodje su nam rekli da ako rupa nije bar 10cm, nema sanse da ce i pogledati.
Eto, ako se nekom desi da zna kako da reaguje...
Delija napisao:...ali u Delti nema trika da nastavim...

Ma bas oni znaju ko ih je zvao i sta je bilo...mljacko napisao:Pa sad je gotovo.
Kakve smo srece, jos bi u zatvor zavrsili![]()
![]()
Sto se tice pokrivanja kradje tockova, cini mi se da neki priznaju. Mislim da je Tetra Paku priznato kad su im skinuli sa Astre...
(Ivancho, javi se)
Delta (ipak) dala najpovoljniju ponudu. Agent uniqe se ne javlja na mail od petka. Fail.
- Delija
- Kontakt:
Koliko je koji kasko "povoljan" se ne vidi po tome da li je 50 evra skuplji ili jeftiniji pri uplati polise, vec pri koriscenju iste...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Zar nije kod Delte učešće 100€ za bilo šta?
Polisa se koristi prema zakonu i uslovima osiguranja.
Ne vidim da si imao štete i da si bio nezadovoljan (ispravi me ako grešim)
Učešće može biti 5-10%, sa 50-200e, možda i drugačije.
Imao sam ja, i jako je velika razlika kod koga si osiguran...
Napisacu poduzi post jednom prilikom, uglavnom, sa Deltom smo zavrsili na sudu i dobili spor posle nekih 6 meseci...
Napisacu poduzi post jednom prilikom, uglavnom, sa Deltom smo zavrsili na sudu i dobili spor posle nekih 6 meseci...
- Delija
- Kontakt:
Licno nisam imao problema, ali par bliskih prijatelja jeste i takodje su zavrsili na sudu.jaksa napisao:Polisa se koristi prema zakonu i uslovima osiguranja.