Kod ključevi
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Re: Grčka
Malo sam zabrinut dok citam ova iskustva.
Ne znam gde je bolje parkirati, na prometnom mestu jer nece valjda neko da obija u guzvi ali je pa veca sansa da neko opazi auto, ili pa negde u zavucenoj ulici, gde je manja sansa da neko opazi auto ali ce pa imati vise vremena za obijanje...sta je po vama bolje odnosno manje losije?
Ne znam gde je bolje parkirati, na prometnom mestu jer nece valjda neko da obija u guzvi ali je pa veca sansa da neko opazi auto, ili pa negde u zavucenoj ulici, gde je manja sansa da neko opazi auto ali ce pa imati vise vremena za obijanje...sta je po vama bolje odnosno manje losije?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kad smo kod zaboravnosti, ja neko veče uredno stavio kandžu, zaključao auto, alarm se aktivirao... sve po ps-u. Ujutro dolazim do auta a vozačev prozor širom otvoren.
U sekundi sam se oladio, misleći da mi je neko razbio staklo.
Kad ono, nema nigde srče, ladno sam ga zaboravio podignuti.
Ulazim, dajem kontakt ključem - akumulator je tu, dobro je. Otvaram fioku kod suvozača - sve unutra. Otvaram gepek: i rezervni točak je tu, alat, prva pomoć, sve... Uf... :smajlištobrišeznojsalica:

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Po turistickim mestima i mestima gde ima dosta ex-yu naroda, odgovor je DA. Nama je laka lova u krvi.Day Walker napisao:Jel to znaci da nasi ljudi pljackaju po celom setu?shandu90 napisao:Ili nasi ili siptari obijaju, nema ko drugi da se spusta na taj nivo.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Skoda otvara/zatvara pri otkljucavanju/zakljucavanju.dag81 napisao:Malo cudno.noodles napisao:Javlja mi kolega, on je u Nikitiju, i njemu obili auto... vozi Oktaviju, mislim 2011-2012 godište... zaključali auto, retrovizori se sklopili, a kada su se vratili, retrovizori otvoreni... Žena mu je naknadno otvarala gepek. Auto su zatekli zaključan. Ali maznute samo lopte i igračke, plafon 20-25€ štete, kao da je dete biralo. Navigaciju i nešto malo vrednijih stvari nisu dirali. Kaže da je otvoren i jedan Senik, odmah pored njega, dal' požarevačke table. Kaže da je dosta ljudi imalo slična iskustva.
Meni se na audiju retrovizori otvaraju kad se da kontakt ne kad se otkljuca auto. Verujem da je i na Octavii isto jer je grupacija ista.
A i bas ce neko da ukrade lopatice.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
@shandu90
Previse pljujes svoj narod.
Samo cu to reci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Moja O2fl 2010 otvara retrovizore kada se otvore vozačka vrata. Zatvara ih kada držim duže dugme za zaključavanje na daljincu. Može i okretanjem džojstika ali to retko koristim.Day Walker napisao:Skoda otvara/zatvara pri otkljucavanju/zakljucavanju.dag81 napisao:Meni se na audiju retrovizori otvaraju kad se da kontakt ne kad se otkljuca auto. Verujem da je i na Octavii isto jer je grupacija ista.noodles napisao: vozi Oktaviju, mislim 2011-2012 godište... zaključali auto, retrovizori se sklopili, a kada su se vratili, retrovizori otvoreni...
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Meni na 607-mici retrovizori se preklope/otvore kada zaklucam/otkljucam auto i upravo to pricam supruzi da cemo lako da vidimo da li smo zaboravili da zakljucamo ili ne...a sad citam postove 
Jos me ona juce zakucala ''pa tebi se i gepek sam podize preko daljinskog, sta ako taj kod aktiviraju''
jos kao gospoda, ne moraju ni otiske da ostave.
Na kraju cu da odem 206-icom pa nek ide sve u pm...

Jos me ona juce zakucala ''pa tebi se i gepek sam podize preko daljinskog, sta ako taj kod aktiviraju''

Na kraju cu da odem 206-icom pa nek ide sve u pm...
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ja koliko sam razumeo, oni ne uzimaju tvoj kod sa daljinskog nego aktiviraju ometac koji ti ne dozvoljava da zakljucas auto.
Dovoljno je proveriti jos jednom da li je auto zakljucan.
Za kradju "koda" tj, frekvencije, mislim da mu je potrebno da drzi tvoj daljinski u ruci kako bi to izveo.
Dovoljno je proveriti jos jednom da li je auto zakljucan.
Za kradju "koda" tj, frekvencije, mislim da mu je potrebno da drzi tvoj daljinski u ruci kako bi to izveo.