Za ficu ne znam sta da kazem...meni je Juke mnogo kreativniji.
Nisu ista kategorija ali ih poredim jer pucaju na istu grupu kupaca (

Da nema Fiata, pola Kragujevca bi ostalo bez posla. Usput se koristi sve vise komponenti koje proizvode nase firme, i verujem da ce vremenom zbog smanjenja troskova biti sve vise domacih proizvodjaca ukljuceno u taj posao.Floyd napisao:Stvarno je glupo da predsednik drzave promovise auto koji cak i ni nije domace proizvodnje...
Ok, ako tako gledas onda je domaci.ftj napisao:Kako nije ako će se finalno sklapanje vršiti kod nas? Ili treba da počinjemo sad filozofsku raspravu šta znači proizvodnja a šta sklapanje. U današnje vreme sigurno neće jedna fabrika proizvoditi ceo automobil već će gomila malih fabrika raditi proizvodnju pojedinačnih komponenti koje će se sklapati u glavnoj fabrici. Bilo bi lepo da što više tih malih firmi budu domaće koje će raditi za fiat ali mora korak po korak.
Ma to ja ne sporim.NexT napisao:Da nema Fiata, pola Kragujevca bi ostalo bez posla. Usput se koristi sve vise komponenti koje proizvode nase firme, i verujem da ce vremenom zbog smanjenja troskova biti sve vise domacih proizvodjaca ukljuceno u taj posao.Floyd napisao:Stvarno je glupo da predsednik drzave promovise auto koji cak i ni nije domace proizvodnje...
Ovo je posebna prica i cesto se pitam da li je u pitanju stednja ili veci profit pojedincaNexT napisao:Cak su i firme poput Apple, TetraPak i Microsoft pocele da stede... (srpske filijale)