Koliko kg imamo na forumu? :)

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Koliko kg imamo na forumu? :)

Post od sebekkg »

Floyd napisao:To oduzimanje visine je prilicno bezveze.
Zavisi od fizicke konstitucije pojedinca.
Neko od 180cm moze da ima 100kg ravnomerno rasporedjenih i da ne izgleda debeo nego krupan...ne zele svi da budu mrsavi kao manekeni.
Isti taj od 180 moze da izgleda debeo i sa 90 kila ako mu je stomak oklembesen, guzica poveca a uzan u ramenima... :)

ovo sam Херој hteo da kazem. jer meni je samo salce na stomaku i vrlo malo sa strane, a ostalo imam stvarno dosta misica. ne znam da li znas jos nekog ne aktivnog ko moze opusteno da izbaci 220kg na kontrapresi, a max sam mogao 4 puta 280kg... tako da ide dosta mase na misice :sreckovic:
Slika
Korisnikov avatar
Med
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 21:23

Post od Med »

Топим се

93 кг

:siriruke:
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Ti si Med, boli te uvo... sta ce ovi drugi?? :mrgreen:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Eee moj sebe,s obzirom da smo zakljucili da ti je manja ruka od moje,a i da te imam na FB,mogu ti reci da nisi mrsaviji od mene :D
A ja i ako nisam svinja,debeo sam :)
Koliko si jak,nema mnogo veze sa tim da li si debeo :) Pogledaj one strongmene sto se takmice i nadji mi jednog koji nije debeo :D

Don't run from the reality,change it :D
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:
Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56

Post od FitnessGuy »

Xepoj87 napisao: Pogledaj one strongmene sto se takmice i nadji mi jednog koji nije debeo :D
Evo :)

Slika
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Pa i taj je isto debeo. Mislim ima deblje grudi, vrat, ruke, u stvari svaki deo tela mu je deblji nego kod prosecnog coveka.
:)
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:

Post od FitnessGuy »

Debeo? Prosto ne verujem kakav komentar, ali ajde...
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Pa kad obuce dzemper, ko moze da provali da nije debeo :)
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:

Post od FitnessGuy »

Onda se izvinjavam, bio sam u zabludi jer nisam znao da je džemper kriterijum za procenu procenta telesnih masti. :)
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Gledao sam jednom neko takmicenje,likovi su toliko napucani da ne mogu sami da svuku/navuku majicu. Lik ladno ne moze sam sebe da dohvati od misica. To mi je vec preterano,da ne kazem bolesno.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Meni je ovo katastrofa. Inace ljudi koji se bave BBom su po meni jako ruzno i nezgrapno gradjeni. Vise volim atletsku gradju i definiciju.

Ovo je katastrofa.

Slika
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:

Post od FitnessGuy »

Ma, stvar ukusa, jasna stvar. Tu već nema polemisanja. :)

Ja sam celu deceniju u tom svetu i praktično poznajem i družim se sa više bb&fitness sveta nego običnog, tako da mi je to sve najnormalnije. Čak, uhvatim sebe da mi čudno izgledaju fizički neaktivni ljudi. :D Znači, ladno gledam u neki zapušten stomak(a istovremeno obično tanke noge), da ne mogu da verujem kako je to uspeo. Isto kao što drugi gledaju u bodibildere. Šta ti je život... :D

Evo, za mesec dana je FIBO sajam u Nemačkoj - posle Mr. O, najveći bb&fitness sajam na svetu. Znači, desetine hiljada ljudi se sliva u 5 ogromnih hala, najbolji takmičari i takmičarke sveta, proizvođači fitness opreme i suplemenata... jedino mesto gde je više hiljada ljudi na okupu, a od toga barem 80% lepo građenih. :D Meni to najnormalnije okruženje, a budu neki koji se sapliću blenući u neka tela. :rofl:
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Sad sam se setio jednog slucaja iz svoje kuce. Burazer ide vec 6-7 god redovno u teretanu i za vreme jednog nedeljnog rucka mi prica kako mu je u teretani prisao neki lik i pitao ga kako da radi grudi da bi i njemu bile takve. Kad je cale sevnuo pogledom preko stola sa sve kazikom zute supe na ustima. Konstatacija je bila: sta se vi muski tamo gledate? Jel ima tamo devojaka? :kezo:
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:

Post od FitnessGuy »

A, kad krene mazanje bojom ili zajednički pozing u gaćicama ispred ogledala, pa komentarisanje mišićnih partija... :mrgreen:
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

FitnessGuy napisao:Ma, stvar ukusa, jasna stvar. Tu već nema polemisanja. :)
Ma da, to svakako, kao i kod automobila.
Odgovori