Heineken napisao: 12 Mar 2020, 06:44
Zatvara se granica u B. Palanci u 7 :00. Tako mi rekose sad carinici koji rade na prelazu Batrovci. Ako lazu mene lazem i ja vas
Kupio sam jutros mini zalihe dugotrajnih namirnica, da bude za 5-6 dana. Nije dosta da se preživi apokalipsa, ali može da se premosti kraća kriza. Setio sam se kako je izgledalo kad smo i žena i ja imali grip u isto vreme, bili smo nesposobni danima. Najviše gledam da pokrijem taj scenario.
Iskreno nisam iznenadjen posto je stanje u KC Niš teska katastrofa. Ni tom kosokom imbecilu koji je prodavao te slepe miseve na pijaci u Kini ne bih pozeleo lecenje u Nišu.
Bax napisao: 12 Mar 2020, 12:45
Umro je onaj decko pre par dana navodno od gripa, sto se vratio iz Slovenije.
Grip, a decko je bio srcani bolesnik, navedeno je u svim informacijama koje su dostupne. To se, nazalost, desilo i mom kolegi. Nije ni znao da je tezi srcani bolesnik dok nije dospeo u bolnicu zbog gripa. Preminuo je posle desetaka dana. Preventivni pregledi su nephodni bar jednom godišnje. Ako ništa drugo samo kardiologija, mnogo kaže...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
A170T napisao: 12 Mar 2020, 12:51
Iskreno nisam iznenadjen posto je stanje u KC Niš teska katastrofa. Ni tom kosokom imbecilu koji je prodavao te slepe miseve na pijaci u Kini ne bih pozeleo lecenje u Nišu.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Jesi ubeđen da je od slepih miševa ili je pak napravljen negde u laboratoriji pa pušten baš na vreme?
U Norveškoj zatvorili sve škole i vrtiće. Ja sam pre toga dobio instrukcije na poslu o radu od kuće, i zabrani putovanja i sastanaka. Samo još da stignem kući...
“I should be sorry if I only entertained them, I wish to make them better.” – G.F. Handel