Kao da stalno nesto gundja ,tek da ti trenira zivce i novcanik

Pa u rangu je sa Audijem.Dusan napisao:Ma da, a to sto Alfa ima jako nizak reliability index, i to je laz takodje. Svetska zavera protiv AR-a?
Ne znam na sta konkretno mislis da nisam procitao? Inace ne vidim zasto bi me nervirao.starac vujadin napisao:Dušane, jel čitaš ti šta ja pišem, ili te nešto mnogo nerviram, pa reaguješ impulsno?
Ne znam na sta konkretno mislis da nisam procitao? Inace ne vidim zasto bi me nervirao.Dusan napisao:starac vujadin napisao:Dušane, jel čitaš ti šta ja pišem, ili te nešto mnogo nerviram, pa reaguješ impulsno?
A ja da pozovem 20 koji će imati drugačije iskustvo? Mogao bih i mnogo više, samo pustim link ove priče ljudima sa Alfa foruma, došlo bi njih njih 100Xepoj87 napisao:Ajde,na sledecem okupljanju ja nazovem barem 2 drugara koji su vozili Alfe,pa vidimo da li su price taxista. Nekako se Alfe samo kod nas ne kvare i to samo fanovima brenda... Mozda je i visa sila u pitanju,pa sto vise volis brend,to ti se manje kvari... Sta ja znam,ja sam samo debeli vozac zatamnjene mecke...
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Xepoj87 napisao:Sta ja znam,ja sam samo debeli vozac zatamnjene mecke
Pogrešio si temu, pričao si o reliability indexu, a to nije bila priča...omašio si 180 stepeni. Zato sada jedino možeš da se praviš nevešt i zbunjen. Samo izbroj do 10 sledeći put kada odgovaraš i sve će biti ok.Dusan napisao:Off topic
Vidim da si pored strucnjaka postao i psiholog.
Ja sam odgovorio na to sto kazes da je Herojev post na nivou price dokonih taksista i da nista nije tacno. I nigde se ne izlecem nego ti odgovaram posto mislis da me nerviras, a ne znam zasto.