Alfa Romeo - generalna tema

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Re: Koji benzinac za 5.000 € ?

Post od Velja »

Ima nesto u tome sto kaze Heroj. Ja sam imao primerak koji je bio savrseno ispravan, ali uvek pomalo podjebava sa sitnicama.
Kao da stalno nesto gundja ,tek da ti trenira zivce i novcanik :ccc:
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

U tome što kaže Xepoj nema ama baš ništa tačno...više liči na priču grupe dokonih taksista ili preporodavaca s Bubnja, nego s auto foruma. No, dobro - niti je on jedini, niti se samo o Alfama ovde priča u predrasudama.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Ma da, a to sto Alfa ima jako nizak reliability index, i to je laz takodje. Svetska zavera protiv AR-a?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Ja rekoh svoje ,tj licno iskustvo. Verovatno je nova Alfa iz salona podjednako pouzdana ko i Nemac ili Japanac , medjutim ja to nisam doziveo. Nek nam kaze neko ko jeste :)
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Dušane, jel čitaš ti šta ja pišem, ili te nešto mnogo nerviram, pa reaguješ impulsno? ;)
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Dusan napisao:Ma da, a to sto Alfa ima jako nizak reliability index, i to je laz takodje. Svetska zavera protiv AR-a?
Pa u rangu je sa Audijem. ;)
http://www.reliabilityindex.com/manufacturer
Kako je onda recimo Audi poznat kao pouzdan?
Reklama Bato! :kezo:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

starac vujadin napisao:Dušane, jel čitaš ti šta ja pišem, ili te nešto mnogo nerviram, pa reaguješ impulsno? ;)
Ne znam na sta konkretno mislis da nisam procitao? Inace ne vidim zasto bi me nervirao. :kezo:

@perfiko, Ja pricam o ADACu sto jedino vidim kao pouzdano, a ne neki site za koji nikada nisam ni cuo.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

:rofl: ADAC i pouzdano u jednoj rečenici :rofl:
Dušane šaljivdžijo. :kezo:
E, nek si me nasmejao. :kezo:
ADAC je : Reklama Bato!
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ajde,na sledecem okupljanju ja nazovem barem 2 drugara koji su vozili Alfe,pa vidimo da li su price taxista. Nekako se Alfe samo kod nas ne kvare i to samo fanovima brenda... Mozda je i visa sila u pitanju,pa sto vise volis brend,to ti se manje kvari... Sta ja znam,ja sam samo debeli vozac zatamnjene mecke,koji se izgleda druzi sa taxistima po taxi stanicama...

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Poslednja izmena od Xepoj87 u 15 Avg 2013, 16:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Dusan napisao:
starac vujadin napisao:Dušane, jel čitaš ti šta ja pišem, ili te nešto mnogo nerviram, pa reaguješ impulsno? ;)
Ne znam na sta konkretno mislis da nisam procitao? Inace ne vidim zasto bi me nervirao. :kezo:

Zato što ja pišem o jednom, a ti pišeš o drugom. Zaleteo si se, pa reteriraš...kao i sa "dežurnim stručnjakom".
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Off topic
Vidim da si pored strucnjaka postao i psiholog. :kezo:

Ja sam odgovorio na to sto kazes da je Herojev post na nivou price dokonih taksista i da nista nije tacno. I nigde se ne izlecem nego ti odgovaram posto mislis da me nerviras, a ne znam zasto. :zbunjen:
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

A da vas dvojica popričate u četiri oka :kezo:
Msm, OT...
Poslednja izmena od mr.Big u 15 Avg 2013, 16:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Xepoj87 napisao:Ajde,na sledecem okupljanju ja nazovem barem 2 drugara koji su vozili Alfe,pa vidimo da li su price taxista. Nekako se Alfe samo kod nas ne kvare i to samo fanovima brenda... Mozda je i visa sila u pitanju,pa sto vise volis brend,to ti se manje kvari... Sta ja znam,ja sam samo debeli vozac zatamnjene mecke...

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
A ja da pozovem 20 koji će imati drugačije iskustvo? Mogao bih i mnogo više, samo pustim link ove priče ljudima sa Alfa foruma, došlo bi njih njih 100 :) So what, onda je Alfa super? Ne dokazuju se tako stvari. Ja nisam rekao da se Alfe ne kvare, niti tvrdim da su nesalomive nego si ti odvalio jer ne poznaješ ta kola, sem iz priča "taksističkog miljea".

Neka si ti meni živ i zdrav, voziš jednu od retkih marki na svetu koja je starija od Alfa Romea. Nemoguće je da ljudi preko 100 godina uvaljuju sranja od kola i da to prolazi.
Poslednja izmena od starac vujadin u 15 Avg 2013, 16:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Xepoj87 napisao:Sta ja znam,ja sam samo debeli vozac zatamnjene mecke
:loool: :loool: :loool:
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Dusan napisao:Off topic
Vidim da si pored strucnjaka postao i psiholog. :kezo:

Ja sam odgovorio na to sto kazes da je Herojev post na nivou price dokonih taksista i da nista nije tacno. I nigde se ne izlecem nego ti odgovaram posto mislis da me nerviras, a ne znam zasto. :zbunjen:
Pogrešio si temu, pričao si o reliability indexu, a to nije bila priča...omašio si 180 stepeni. Zato sada jedino možeš da se praviš nevešt i zbunjen. Samo izbroj do 10 sledeći put kada odgovaraš i sve će biti ok.

Mr. Big, sorry na zagađenju teme sa Alfama. ;)
Poslednja izmena od starac vujadin u 15 Avg 2013, 16:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori