OMP napisao: 31 Dec 2024, 10:33
Ja ne vidim resenje kod onog porsea kako da se sredi karoserija posto je toliko losa da ne vidim isplativost u popravci sem da se zameni cela skoljka, pitanje na sta bi se tek naislo kad bi se ono ispeskarilo posto je zamazano zastitiom vrv vise u cilju skrivanja lose odradjenog posla nego sto je ta zastita bila potrebna, verujem da je stanje ispod zastite jos katastrofalnije. nije da mu nema spasa, prave ljudi i mnogo gora kola ali onde je dobar deo karoserije za zamenu.
Ja opet se ne čudim za taj VW Porše koji je radjen u vreme kada kvalitet limarije kod nemačkih proizvodjača nije valjao...još nisu koristili ni toplo cinkovanje a ni sama izrada nije bila za ugled.
Tek sa kasnijim modelima Audi i Porše su počeli da prave valjane limarije, i posle se pridružio VW.
Ja bi se pre čudio da je uopšte ovaj Porše uspeo da preživi i da se ovako sanira da postane vozno stanje.
Rekao bih da je postao odlično uradjen čim se može voziti, ovi tih godišta su retki da im se limarija održala barem koliko sam ja našao do sada. Ako se i nadju originalni a dobri cene su adekvatno visoked da je pitanje isplativosti prebacivanja školjke.
A zamena karoserije mislim da je nemoguća misija naći neku koja nije trula a nije ovako ili slično reparirana.