Domaće auto emisije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
BMaker
Reactions:
Pridružio se: 31 Dec 2024, 04:44

Re: Domaće auto emisije

Post od BMaker »

A170T napisao:Verovatno da je auto uzet kao takav za neke manje pare, čisto da se oseti taj užitak vožnje Poršea. Ako je motor zdrav, šta ga boli uvo šta je odozdo. Naravno pod uslovom da je bezbedno za vožnju, bar neko vreme.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Pa kako sta ga briga? Pa ne postoji samo motor na autu.

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

milosg napisao: 01 Jan 2025, 12:26 Budući klasici golfovi i audi ... Pola ovih ljudi pobrkali šta to uopšte znači
upravo iz tog razloga sam i napisao da mi je izbor bzvz ali ocigledno neki i ovde na forumu nisu skontali poentu videa

toliko je automobila koji ce nesto vredeti i biti buduci klasici a to sigurno nisu pomenuti vageni :glavomuzid:
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

OMP napisao: 31 Dec 2024, 10:33 Ja ne vidim resenje kod onog porsea kako da se sredi karoserija posto je toliko losa da ne vidim isplativost u popravci sem da se zameni cela skoljka, pitanje na sta bi se tek naislo kad bi se ono ispeskarilo posto je zamazano zastitiom vrv vise u cilju skrivanja lose odradjenog posla nego sto je ta zastita bila potrebna, verujem da je stanje ispod zastite jos katastrofalnije. nije da mu nema spasa, prave ljudi i mnogo gora kola ali onde je dobar deo karoserije za zamenu.
Ja opet se ne čudim za taj VW Porše koji je radjen u vreme kada kvalitet limarije kod nemačkih proizvodjača nije valjao...još nisu koristili ni toplo cinkovanje a ni sama izrada nije bila za ugled.
Tek sa kasnijim modelima Audi i Porše su počeli da prave valjane limarije, i posle se pridružio VW.

Ja bi se pre čudio da je uopšte ovaj Porše uspeo da preživi i da se ovako sanira da postane vozno stanje.

Rekao bih da je postao odlično uradjen čim se može voziti, ovi tih godišta su retki da im se limarija održala barem koliko sam ja našao do sada. Ako se i nadju originalni a dobri cene su adekvatno visoked da je pitanje isplativosti prebacivanja školjke.

A zamena karoserije mislim da je nemoguća misija naći neku koja nije trula a nije ovako ili slično reparirana.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

ftj napisao:Ima i lančia thesis.
Mislim da je član foruma, ili barem bio.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Djordje je i osnivac autoslavia a bio je na nekim forumima ne znam za ovde
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Mislim da jeste, ali se ne sećam usernamea.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Forgetovao si.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Djordje je vrhunski poznavaoc automobila i arhitekture , pored Autoslavije ima i autokalipsu - https://www.instagram.com/autokalipsa/
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Lep auto i dobro stanje
ChobbyNS
Reactions:
Pridružio se: 30 Avg 2017, 15:25
Garaža: Lancia Delta 1.4 tjet

Post od ChobbyNS »

Ali je zato integralka lom.
Onaj trulež je zabrinjavajuć što su na kraju klipa prikazali.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Pa sta ocekivati od italinana tih godina mada meni ono vise lici na povrsinsku koroziju koja ce se ciscenjem ili peskiranjem lepo skinuti ali videcemo kad je bude detaljije predstavio.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Zanimljivo je kako vozi tudje automobile pogotovo sa stranim tablicama, to bi trebalo da je carinski prekrsaj. Nije hejt, samo mi zapalo za oko.

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Rizikuje malo, šta će. A možda ima i neki švajcarski dokument (lako moguće čim dovlači kola samo iz Švice).
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Da to sam i ja primetio odavno, mozda ima neke papire jer mi malo nelogicno da tako olako vozi, ajde po lokalu i nekako mozda ga znaju ali ide do kragujevca kod Raleta i kod časlava u Svilajnac, konkretno ovaj bmw je na col tablicama koje su istekle jos kad je uvezen tako da si u dodatnom prekrsaju a sa druge strane vozis tudja kola, nije mi jasno
Odgovori