Btw, negde sam pročitao da je Fiat Tipo pobedio Megana na nekom uporednom testu (a koji su još napravili i Francuzi)!?

p.s. Još uvek sam pod dojmom one besramne/nepristojne ponude zamene Punta za Tipa...

Da, zato jer ih ima od 2007. do 2011 (a možda i starijih). Moj je recimo verovatno tu negde oko 3000 ili malo više evra, obzirom da je poslednja godina.Velja napisao:Jel' si video na sajtu kolika je prosečna procenjena vrednost Puntića u toj kombinaciji?
2,5k €
Zasto bi iko gledao BMW 1 pored Mercedes A klase?Laki021 napisao:Zasto bi neko gledao Civica pored BMW 1?
.Superb III napisao:Zasto bi iko gledao BMW 1 pored Mercedes A klase?Laki021 napisao:Zasto bi neko gledao Civica pored BMW 1?
Ta Astra je na akciji i kosta 15.400e. Cini mi se da ima vise opreme od Megana u drugom nivou.Darko napisao:Astra je super ali posteno kosta.
1.4T 125ks u drugom nivou opreme enjoy (ne znam tacno sta sadrzi ova oprema, ima ukupno 4 nivoa) kosta 17.414e.
Moj megane 1.2 tce 130ks isto drugi nivo opreme + dodatne doplate od 950e izadje 15.400e + beskamatni kredit.
Da je Bmw u pitanju, verovatno bi Laki uzan otvor gepeka pretvorio u prednost, isticuci da zbog toga gepek deluje dubljiikac2000 napisao:Pogledaj gepek A klase i sve ce ti se kasti
Sent from my SM-G903F using Tapatalk