Kupovina novog automobila

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Re: Kupovina novog automobila

Post od Darko »

ikac2000 napisao: 03 Feb 2018, 22:13
Ja nista ne bih dirao oko farova. Kod mene su na oko 80% sa dnevnim svetlom, kada se upale oborena idu na 100% jacine.
Razmislicu jos. Jako su stedeli na farovima. Ni led dnevna ni projektori za oborena.

Na netu se nude uglavnom ovakva. Led dnevna, led zmigavci, i bi xenon.

Slika
Poslednja izmena od Darko u 04 Feb 2018, 14:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

@member
Grešiš. U pravu je starac. Porsche neki kupuju i samo zbog bedža, a Alpine je samo za znalce.

Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Darko, zaboravih da cestitam tebi.
Nemam pojma pozadinu tvoje price prodaje/kupovine, nadam se da znas sta radis i da ne gori pod nogama. Focus je postao bas ozbiljna makina da za male novce se dobije ozbiljan komad auta.
Nemoj da te obeshrabe (Oni neki tamo,sto bi rekao Vucic, imaginarni neprijatelji) , nego lepo otvori temu o Focusu kao i svakom autu dosad. Ja ne pisem mnogo, vise volim da citam. Ali ako odustanu i oni koji vole da pisu, e onda ode forum u kurac.
Sasvim slucajno sam provalio da imate radnju u produzetku Mileticeve (valjda bese ta ulica, ne secam se, bio sam pijan) ali video sam Pikap :)
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:

Post od Darko »

Hvala ti bro'. Da, sredio sam sve onim prodajama. Razmišljao sam, umesto da se daje rata 100-150e za diskutabilan polovnjak. Bolje 190-200e za nov focus. Prelomio sam kad su dali popust 15% i naravno sto se vraca pdv 20%. To sve dosta obesmisljava kupovinu mladjih polovanjaka.
Hehe pogresio si nesto. Nemamo prodavnicu u miletićevoj niti toj okolini. Mozda je bio neki slican pick up. Ima ih vise takvih u ns.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Darko napisao: 04 Feb 2018, 14:51

Na netu se nude uglavnom ovakva. Led dnevna, led zmigavci, i bi xenon.

Slika

Ne znam koliko je pametno cackati nov auto, ali ovo sa slike bas fino izgleda...
Korisnikov avatar
Mac
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2017, 17:30
Garaža: Bmw G05, Targa, Macan

Post od Mac »

member napisao: 04 Feb 2018, 14:49 Starac sve lepo rece, i nakraju sjebe stvar sa Renault Alpine.

Da skrenem pricu malo. Ljudi koji su finansijski malo iznad, njima je uvek prva misao Porsche.
Pricu da Cayman/Boxster kupuju ljudi koji nemaju para za 911 nije smislio neki zli neprijatelj, nego upravo Porsche. To su oni sami rekli na prvoj konferenciji kad su predstavljali Boxster (Cayman je dosao posle). A to je u bilo u vreme 996 kada su pravili 911 koji ni tada nije valjao dok su ga predstavljali.

za taj novac, Mac moze uzeti 997 i to kakav, ali eto, iz nekog razloga svi pravi ljubitelji 911 pripadaju nekoj staroj skoli pravljenja i trosenja love, prilicno rezervisani, nigde ne zure. Milisekunde i neki levi detalji su skroz nebitni.
Mac, ne znam sta reci, osim , svaka cast da vec si stigao do te faze.
Kod mene je sve islo postepeno i laganim koracima....ovo je nastavak tradicije/prakse :)

Recimo ja mogu lagano da uzmem novi 911 ali sam gore naveo neke razloge koji ne idu toj ideji u prilog.....ja treba da vozim taj auto a ne on mene :) ....sve u svoje vreme, neke stvari po mom rasudjivanju i shvatanju bi trebalo da prate druge.
aviator napisao: 04 Feb 2018, 14:52 @member
Grešiš. U pravu je starac. Porsche neki kupuju i samo zbog bedža, a Alpine je samo za znalce.
Taj bedz ima svoju tezinu i njegova velicina nije nastala sama od sebe .....nema tu nista lose.....dugogodisnja tradicija, originalnost i doslednost(uz par izleta).
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

@darko cestitke na fordicu bas me zanimaju utisci o radu motora u odnosu na megan ali polako.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Korisnikov avatar
Darko
Reactions:

Post od Darko »

DukeNS napisao: 04 Feb 2018, 16:01

Ne znam koliko je pametno cackati nov auto, ali ovo sa slike bas fino izgleda...
Vrhunski je sto sam zamenis farove za jedan minut.

Hvala dusane.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Momci, nek je srecno sa odabirima.

Darko, test koliko moze drugom brzinom je obavezan na forumu

Mac, odličan izbor. Podržavam ideju kolege za polovan sa niskom kilometražom sa dodatnim slovom S iza naziva ;)
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Sve se slazem, osim sto je i Panamera Porsche!

Inace jako mi drago da imamo nekoga sa Porscheom i BMW-om zajedno u garazi. Dobitna kombinacija.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Čestitam momci...da vas automobili služe onako kako to očekujete od njih...
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Pitanje je da li elektroinstalacija podrzava ovo, jer ista drzi oborena svetla upaljena, a LED dnevni deo nije oboreno.

Plus ako drzi oborena ne na punom intenzitetu, pitanje je kako ce novi far da se ponasa.

Sent from my SM-T113 using Tapatalk

Korisnikov avatar
LukaMaletin
Reactions:
Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015

Post od LukaMaletin »

Darko čestitke za auto. Evo zainteresovao sam ćaleta. Kaži mi 12.500 je cena bez PDV-A na kraju jel tako ? Kolika ti je rata na tu cifru i preko koga si uzeo kreditiranje. Može i u poruci. :)

Sent from my XT1635-02 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Darko
Reactions:

Post od Darko »

Thanks.
Da, to je cena bez pdv.
Moze i jeftinije. Moj ima metalik farbu 440e, ekran 530e, senzore 250e. (cene sa pdv) To mi je dodato na business opremu.
Postoji i nizi paket opreme 'trend' (koji ima klimu, kozni volan, menjac, prednje podizace..) Najpovoljniji focus 1.0 100ks trend bela boja izadje bez pdv 9990e. Sto je vrhunska kupovina za nezahtevne kupce.
Finansiranje ide preko uni credit lizing. Nominanalna kamata je 1.99. I to je takodje na akciji inace je 3.99.
Finansiranje ide ovako. Das 10% ucesce i imas rok 90 dana da povratis od drzave pdv i tad platis jos 20%. Tako da te ucesce izadje iznos pdv-a (nakon 90 dana) plus inicijalnih 10%. Ostalo na rate.
Svrati do granda sve ce ti objasniti.
Sve zavisi i sta jos imaju na lageru u sloveniji. Odatle stizu. Rok isporuke je do 10 dana.

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... st-n1-4put
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Mislio sam da u Fokus ide 1.0 125 ks
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Odgovori