Hrvatska
Re: Hrvatska
Dobro! Ne moras vise bilo sta pisati sto u je vezi bilo kakve politike.
Super je sta sve pises, ali uvek provlacis tu politicku nit.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Super je sta sve pises, ali uvek provlacis tu politicku nit.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
I kroz sve to pokusavam da shvatim da li na kraju ne preporucuje dolazak u hr ili ga ipak preporucuje. 

Treba otici ali sa mrznjom in gnusom 

- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Otići naravno, pa ogrebati njima auto, gol u gostima. 
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
-
- Pridružio se: 12 Sep 2017, 14:29
Nije gol nego vrata.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Aj sad cetvrti put nek covek napise e necu vise da pisem o tome pa posle opet ispocetka.
@blaugrana @Darko
Samo sam komentirao nešto za što smatram da je općenito nedopustivo i nepristojno, pogotovo u elitnom turizmu.
Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk
Samo sam komentirao nešto za što smatram da je općenito nedopustivo i nepristojno, pogotovo u elitnom turizmu.
Nemoj vise komentarisati sa tom politickom primesom i sve ok.
Ne verujem da bi neko sa naseg podrucja stigao da napise toliko komentara na vasem forumu, a da ne bude banovan.
Ne verujem da bi neko sa naseg podrucja stigao da napise toliko komentara na vasem forumu, a da ne bude banovan.
Iskreno, ako ova fotografija nije fejk, meni deluje da je neko veoma pažljivo spustio veš mašinu na prednju haubu. Da je veš mašina bačena na nju, drugačije bi ta hauba izgladala.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
A poruka je: Nosi ovo sranje u Valjevo, kad kreneš kući. Jeb'lo vas Srbijansko Gorenje.
TapaT
TapaT
Protiv koga ja ovdje pišem? Kakve političke poruke? Pa čovjeka časte šampanjcem da nazdravi za O.luju. Odbio je. Pišem realno. Za noćenje od 200 € čovjek želi mir, a ne uznemiravanje .blaugrana napisao:Nemoj vise komentarisati sa tom politickom primesom i sve ok.
Neka slave svoje kod kuće,a goste u hotelu ostave na miru.
Ima video koji sam postao na tu temu turizma u Malom Mistu...
Tebe to ne uznemirava jer te to očito nije dotaklo.
Lako je to gledati iz Njemacke i s njemačkim tablicama ići naokolo koje nitko nigdje neće dirati.
Ovo za ban... na hr forumu bi brzo letio da im kažeš da nećeš nazdraviti za o.luju tako da si promašio ceo fudbal.
Ako se to desi i na srpskom forumu onda smo na "konju".
Ne znam zašto te to dira, čovjek je napisao svoje iskustvo, a ja sam to komentirao.
A tebi se ne sviđa što sam ja komentirao...hm...
Bez veze.
Ti si meni ok kao i ostali, ovo je samo virtalna mješavina razmišljanja i iskustava,
Možda je reklama za škodupedalaš napisao:Iskreno, ako ova fotografija nije fejk, meni deluje da je neko veoma pažljivo spustio veš mašinu na prednju haubu. Da je veš mašina bačena na nju, drugačije bi ta hauba izgladala.

Baciš mašinu i haubi nije ništa

Bila je reklama za Feliciju kako su je španerima dizali za vrata dizalicom negdje 90' hahahah
Škodilak je svevremenski auto.
A ovo mi se čini kao da i nije perilica ,ali nema veze. U svakom slučaju je uređaj premješten na sredinu haube u odnosu na prvu sliku.
Može biti prava, može biti fejk, u svakom slučaju nitko to ne bi volio vidjeti na svom autu.