Beograd
Re: Beograd
Samo još da ubedim babu da je izlapela i da nije 20. nego 16. i sve je ok. 

Re: Одг: Beograd
E to vec ne znam. Gledao sam ih protiv Balkana pre nekoliko kola, ali se igralo u Mirijevu.Kuzmanovic napisao:Ali gde im je sada teren? Doduse nikada nisam voleo da igram na tom terenu, nemam pojma zasto.
Имам једно потпитање...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne znam dal' ovde, dal' u "Zašto je Srbija..." ...
Fotka od malopre.

Apsolutni Mega-Car. Ugradio nove PVC prozore bez roletni, pa okačio je sa spoljne strane prozora ono zeleno platno koje se u starim zgradama koje nisu imale roletnu kačile unutra.
Fotka od malopre.

Apsolutni Mega-Car. Ugradio nove PVC prozore bez roletni, pa okačio je sa spoljne strane prozora ono zeleno platno koje se u starim zgradama koje nisu imale roletnu kačile unutra.

Širim haos!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ne vidi se slika.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Vidi se na tt
- methane.master
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Bolest. U ludnicu odmah.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sad sam pretrazio po netu i igraju na Brodarcu i na Lokomotivi, na Lokomotivi igraju mladje kategorije.elMaestro napisao:E to vec ne znam. Gledao sam ih protiv Balkana pre nekoliko kola, ali se igralo u Mirijevu.Kuzmanovic napisao:Ali gde im je sada teren? Doduse nikada nisam voleo da igram na tom terenu, nemam pojma zasto.

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
@methane.master
Ovo je blok 70 ili 45?
Ovo je blok 70 ili 45?
- methane.master
Jeste, Blok70 (u blizini terena na kom Steva_anya dominira šutevima preko pola
)
Inače imam negde još luđu sliku na istu temu, gde je komšinica zaglavila čaršav preko 2 prozora.

Inače imam negde još luđu sliku na istu temu, gde je komšinica zaglavila čaršav preko 2 prozora.

Širim haos!
Meni je fascinantno da nikom zivom ko tu stanuje ne smeta ova korovcina !!!???
Pa jbt. jel ima tu neki muskarac, domacin... pa uzmi pokosi necete pasti kruna s'glave!
Samo nemojte price o zelenilu, kako ima ko je placen za to itd...

Pa jbt. jel ima tu neki muskarac, domacin... pa uzmi pokosi necete pasti kruna s'glave!

Samo nemojte price o zelenilu, kako ima ko je placen za to itd...
Oni to i rade, sad bi trebalo opet
Kakav bre domacin
O'akle mu kosa u blokovima
Kakav bre domacin

I dok ne dodje "expert za kosenje trave", gospoda ce da zive ko stoka!?
- methane.master
Znaš kako se nekada govorilo za društvenu svojinu - svačija i ničija. E ovo ti je primer. Oko zgrade još i hoće ljudi povremeno da odrade, ali ovako nešto 30m dalje, nema šanse. Što se Gradskog zelenila tiče, potez u Jurija Gagarina, od Milentija Popovića do Ivana Ribara (7km) održava 14 ljudi. To konkretni slučaj ne opravdava, jer se objekat Gradskog Zelenila nalazi u neposrednoj blizini. GZ (ni GČ) se ni u ranija vremena nije baš pretrzali od posla u blokovima, ali ruku na srce ni građani im nikada nisu nimalo olakšavali, naprotiv. Nekad mislim da bi za ovih 40 godina i krupna grla naučila neke stvari koje neke moje komšije jednostavno neće, ali to je već za onu drugu temu. 
Car.

Ima jedan... na drugom kraju bloka, bivši načelnik GAK, svaki dan dere kosačicom u prostoru između zgrada (dvospratince) pa je prešao i na okolne travnjake i zamolio ove iz zelenila da mu ne kvare.McGruja napisao:Oni to i rade, sad bi trebalo opet
Kakav bre domacin

Širim haos!