TT
trojanac napisao:Ili još bolje, otiđi kod Katarine u sobu. Možda posle budeš bolje raspoložen.
Katarina je retko lepa i zgodna Grkinja.BAJKER napisao:Mozda nije njegov tip, obicno su Grkinje male i debele
Slazem se,mada ja nisam imao problema jer sam jos gori od njih.Texonja napisao:Ali u saobracaju i na ulici se mnogi ponasaju kao trolovi iz Tolkinovih knjiga. Na keca bi da se svadjaju, ponasaju se bezobrazno pa si im jos ti kriv (npr vozim uskim putem kroz siblje, on nailazi sa druge strane gde je siroko i ne staje da me pusti, nego ulazi i on u siblje, ide u mene, a nemamo gde da se mimoidjemo. I onda kad stanemo obojica kao dva ovna jer nema gde, pocinje da mlatara rukama.
Ja imam još gori primer, opasna porodica sa malim detetom. Prošle godine smo prečešljali Halkidiki, ove godine smo samo okrznuli Sitoniju, ali uglavnom po Atosu. Nemam niti jedan ružan primer, sve najbolje o Grcima.Vladapetr napisao:Ja sam za 10 dana na Sitoniji potrošio gotovo ceo rezervoar koliko sam se vozikao unaokolo, i nisam imao nijednu situaciju sa Grkom. Valjda se uplaše kad vide lika samog sa devojkom u kolima![]()