Mobile uploads
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Mobile uploads
I to stari, kanta...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Taj je.TheWickerMan napisao:Ti si Hokaje video ovog.
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Bio sam u PO ali sliku mi je poslao drugar 

Ta stara kanta kosta ko novi 5-serie BMWHKS napisao: 07 Avg 2018, 21:02passenger napisao:ne možeš nigde da voziš Ferrari, a da rmbačiš nešto bezveze. Možeš kao npr inženjer da voziš, da se nategneš za lizing 1/5 plate, a gde je održavanje i prateće? Nije to to jednostavno.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Takve vlasnici Picerija vozaju ovdje.
Ima jedan u mom gradu, dva turcina ga vozaju, braca turci zive zajedno u stancicu od 30tak kvadrata i vozaju Gallardo, obojica crnjare smjenama u Volvo PV. Al onaj Ferarija je sasvim druga liga. Ono ili bogatuni ili kriminalci vozaju.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
I taj f430 je odavno izasao. Scuderia verzija npr. opasno drzi cenu.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sve modifikacije na jednom mestu.
Parking senzori, mrežice, deflektori/vetrobrani. Ne vidi se nightbraker, a biće i naslon za ruku, kada stignem

TapaT
Parking senzori, mrežice, deflektori/vetrobrani. Ne vidi se nightbraker, a biće i naslon za ruku, kada stignem

TapaT
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Je l to tvoj auto ? Jer vozio si Boga oca nekih sluzbenih.
Naslon samo u spider autu, ja sam za Hyua kupio I stvarno je bio vrhunski, kvalitetan I lep.

Poslednja izmena od Ogi u 09 Avg 2018, 08:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Lepa boja za SX4
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Skoro kao moj 
Stigao u miraz, pa sam se odrekao službenog u privatne svrhe, jer ne staju oba u garažu. Zato i ne pravim temu o istom.
Armster 2 je već naručen. Danas će biti i montiran, ukoliko sve bude OK. To će zaokružiti smisleno ulaganje u nj' (sijalice, senzori, vetrobrani, mrežice, naslon), total manji od 200€. Još tempomat fali, ali jbg. Biće na nekom narednom.
Multimedija je jedino što mi je padalo na pamet, ali je sada zimski set primaran, i ne pipam ništa više, a ide i kasko.
@McGruja Nije verno dočarana. Svetliji je, klasični SX4. Nije da nije dobra boja, nego bi bilo bolje da je tamniji, kao na fotografiji. Svejedno, podnosi ekstremne količine prljavštine

Stigao u miraz, pa sam se odrekao službenog u privatne svrhe, jer ne staju oba u garažu. Zato i ne pravim temu o istom.
Armster 2 je već naručen. Danas će biti i montiran, ukoliko sve bude OK. To će zaokružiti smisleno ulaganje u nj' (sijalice, senzori, vetrobrani, mrežice, naslon), total manji od 200€. Još tempomat fali, ali jbg. Biće na nekom narednom.
Multimedija je jedino što mi je padalo na pamet, ali je sada zimski set primaran, i ne pipam ništa više, a ide i kasko.
@McGruja Nije verno dočarana. Svetliji je, klasični SX4. Nije da nije dobra boja, nego bi bilo bolje da je tamniji, kao na fotografiji. Svejedno, podnosi ekstremne količine prljavštine

Dobar je to auto
Ciji?