Mislim da ne može prodati CLS 55 nekome ko se ne razume u to.
U stvari može. Sad sam se setio. Znam jednu osobu koja je vozila 55amg, a ne zna ništa o tome Ali to je preko granice, tako da u Srbiji ko daje za 500ks preko 20k eura, verujem da je upućen.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Fixna je cena i cak sam je sa 7.000 sto mi je zvucalo bas ambiciozno, spustio na ovu cenu i tu ostaje pa ako se proda proda....ispod te cene ne bih isao i mislim da je ispod ovog iznosa vec ''poklanjanje''. Jer ko kupuje ovakva vozila prepoznace da li vredi ili ne ova kupovina....
Da ne spamujem mojim oglasom, najezim se kakve sve ''price'' nude ostali prodavci pa sad prvi put kapiram koliko je nezahvalno prodavati vozilo na ovaj nacin. Do sada sam imao sigurne kupce, dodju i odvezu se isti dan. Uglavnom prijatelji i rodjaci....
Po meni je sasvim korektno da ceniš taj auto više od proseka jer je i bolji od proseka. Tržište za takav auto postoji, Passat je popularan auto i verujem da ćeš pronaći kupca koji ceni sve što tvoj auto izdvaja od proseka.
Slike na oglasu su dobre, jedino bi bilo dobro da si slikao i drugu stranu vozila da bi nekome eventualno otklonio sumnju, čim je nisi slikao sigurno ćeš imati pitanja na tu temu. Kako god, srećno sa prodajom i drži tu cenu fiksnom bar neko vreme dok ne vidiš da li ima zainteresovanih, ako ne bude, onda koriguj.
Ja sad malo u šoku kada sam video, Kladovo. I ranije sam nešto pročitao, pa pretpostavio da si iz Kladova, ali sam video BG čini mi se...pretpostavljam da u BGu živiš...
Oglas je dobar, slike, opis, ne treba tu ništa da se dira, samo da se čeka...