Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Imam ja androd aplikaciju za APR. Okrenem druga koji tamo radi da mi proveri kad nisam pri kompu. 
Iz mogu iskustva podaci na APR-u nisu toliko realni. Svi peglaju brojeve.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma rade i radoznali rekreativci poput meneDay Walker napisao:To radi svako ko se bavi nekim poslom
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
U kom smislu nisu realni? Nisu ažurni ili?Dusan napisao:Iz mogu iskustva podaci na APR-u nisu toliko realni. Svi peglaju brojeve.
Verovatno misli na finansijske izvestaje al to i nema puno veze sa aprom.
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Pa ne treba nikome faks da unese zeljeni pojam na sajtu APR-a... Ipak logicniji je da neko koje pravnik ili ekonomista da provera neke stvari na APR-u... nece sigurno doktor opste prakse, matematicar ili fizicar da ulazi na APR... Naravno postoji mogucnost da i njima zatrebaju takve informacije, ali to je retkost...
ps Pored pravnika i ekonomista, treba dodati ove iz Insajdera..
ps Pored pravnika i ekonomista, treba dodati ove iz Insajdera..
Nema opravdanja. Meni je švercer na kuću pre nekoliko godina doneo TV za 700 koji je ovde 1200 bio. Posle sam iskopao da ga je izašao 590 u radnji.nenad.fil napisao:Bez želje da ulazim u raspravu ali ja sam svoj tv pre godinu i kusur dana platio "šverceru" RAVNO 650 eura manje nego što je isti koštao u "Tehnomaniji"
NE POSTOJI opravdanje za TOLIKO veću cenu.
Vlado molim te opravdaj maržu od preko 100 odsto u Beogradu u odnosu na Segedin. Ko u Kongu da živimo, a ne na par sati vožnje do bilo koje tačke u Evropi.
Tapatalk
Recimo bavis se nekim poslom i treba da poslujes sa nekim novim sa kim nisi do sad i zasto ga za pocetak ne bi proverio na apr i nbs kako stoji?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pavle ćale mi je fizički hemičar pa kad treba da posluje sa bilo kojom firmom proveri ko su i šta su unapred.
Videćeš i sam da mora tako. Sa APR-om je lako jer je on-line pa možeš da zoveš bilo koga ko je za kompom. Ja zovem druga koji tamo radi više po inerciji.Uroš S. napisao:Paja kao Sol Gudmen, I know a guy who knows a guy
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ma znam, zezam se malo. 
Na finansijske izvestaje sam mislio.ftj napisao:Verovatno misli na finansijske izvestaje al to i nema puno veze sa aprom.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Zna ko ti je cale, gledao sam BG HRONIKU:D... Pa ja sam i rekao da i ostali ljudi proveravaju, ali da to cine dosta redje....Uroš S. napisao:Pavle ćale mi je fizički hemičar pa kad treba da posluje sa bilo kojom firmom proveri ko su i šta su unapred.