Grčka
Re: Grčka
Ovo je broj prelazaka - stratistika je dosta loša... Jer ogroman broj ljudi prelazi granice, naročito jer je zadnjih 10ak godina (a i više) eksplozija Grka koji otvaraju firme u Bugarskoj (zbog poreza, eu)
A realno i ja da zivim negde blizu GR granice bih vrv cesto ulazio u GR i isao u Solun ili gde god kad mi je blizu, sta je makedoncima ili bugarima da predju 100-200km znam neke MKD koji cesto vikendima idu na more, ono vise puta godisnje po 2-3 dana
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Тако је, плус по њиховим ценама горива мачји кашаљ, барем пре ових вештачких поскупљења горива.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Danas bilo odlicno vreme, vazduh oko 30 stepeni, voda odlicna, ali od sledece nedelje zahladjenje a i svakako se blizi kraj sezone.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ima ljudi, ali nije sve zauzeto. Na plazi je dosta manje ljudi, recimo da je oko 40-50% zauzetost. Nema guzve, cirkusa. Meni je ovo odlicno, uvek gledam pocetak septembra. Sad sam malo kasnije, ali sva sreca vreme nije omanulo.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Novosađani ,jel ima neko internet karticu za grčku na zajam. Kako to sada funkcioniše, kakvi paketi postoji, koje su opcije ?
Sent from my AC2003 using Tapatalk
Sent from my AC2003 using Tapatalk
Kartice vaze cele godine ali ako se ne dopuni u roku od 12 meseci gase je, takodje kredit koji imate na racunu posle 3 meseca se anulira
Mislim da jos uvek ima da se kupi letnji whatsapp paket sa neogranicenim internetom samo po vecoj ceni tipa 20e ali nisam siguran.
Mislim da jos uvek ima da se kupi letnji whatsapp paket sa neogranicenim internetom samo po vecoj ceni tipa 20e ali nisam siguran.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Upravo sam našao.Markoni napisao:Postoji li neka samouslužna perionica na potezu oko Nea Moudanie? Ja kada sam bio za prvi maj ne nađoh ni jednu. Uglavnom nešto uz neku pumpu gde pere neki čikica ali ne bih se tu usudio.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Ima sve što treba, a to su dva programa, neka pena i neka jaka puška sa vodom.

1e samo prima automat i to je to, dovoljno za ovakve prilike.

Kaoil
https://maps.app.goo.gl/JPVT8BxWuuPwdmJp6
Sent from my LE2121 using Tapatalk