Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Pa mogu da ti kazem da je 5% - mrzi me da snimam
PS: Ko kaze da ih kupujem...
Ne mogu da razumem ljude koji uz tablete, kompjutere na svakom koraku koriste telefon za pristup internetu... Ja se od mog iPad-a ne razdvajam, e on mi traje jedan dan uz mnogosatnu upotrebu...
Ne mogu da razumem ljude koji uz tablete, kompjutere na svakom koraku koriste telefon za pristup internetu... Ja se od mog iPad-a ne razdvajam, e on mi traje jedan dan uz mnogosatnu upotrebu...
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
tablet ne moze da stane u dzepljuba napisao:Pa mogu da ti kazem da je 5% - mrzi me da snimam

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
@ Milos_kg - hvala na detaljnom odgovoru, onda nek to bude G2, pa cemo da vidimo koliko ce mi odgovarati. Da se ne lazemo dosta me je brinula Lg-jeva kamera, ali ako ti kazes da je odlicna onda valjda jeste
Takodje, svidja mi se i sto je jaca baterija na G2, jedino sto je mac sa dve ostrice nedostatak slota za mmc 

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Jos jedna bitna stvar koja je bolja kod S4, a uz to je i sustina telefona. 
Telefoniranje je bolje kod S4, kod G2 se desi da nekad dok pricas cujes pucketanje zvucnika, sto se kod osobe sa druge strane zice manifestuje u obliku prekida, kao da mucas. Nije tako cesto, ali se kad-kad desi, i pucketanje traje oko 2sekunde.
Sent from my Sony device

Telefoniranje je bolje kod S4, kod G2 se desi da nekad dok pricas cujes pucketanje zvucnika, sto se kod osobe sa druge strane zice manifestuje u obliku prekida, kao da mucas. Nije tako cesto, ali se kad-kad desi, i pucketanje traje oko 2sekunde.
Sent from my Sony device
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Ne možete da poredite telefone između različitih korisnika i različitih mreža. Meni je vikendom i praznicima baterija nepotrošiva, ali radnim danima užas, čak i kad ne koristim mnogo telefon.
edit. navikao sam se na novi TT. Ne bih se više vraćao na stari, prema tome, nisu baš toliko prsli sa mozgom.
Tapatalk
edit. navikao sam se na novi TT. Ne bih se više vraćao na stari, prema tome, nisu baš toliko prsli sa mozgom.
Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Da, to pucketanje se dogadja drugaru na L7 II, ali meni se nije dogadjalo na L9. Dok mi se na S3 dogadjalo da se cuje kao produvan zvucnik kad pricam s nekim, onda prekinem, nazovem ponovo i sve bude ok. To su valjda neke standardne boljke danas...
Jesu ti ostale neke slike nocu sa G2?
Pitam zbog toga sto poredim LG L7II i kameru sa S3, i na Samsungu je daleko bolja i po danu i po noci, a obe su 8Mpix...
Jesu ti ostale neke slike nocu sa G2?
Pitam zbog toga sto poredim LG L7II i kameru sa S3, i na Samsungu je daleko bolja i po danu i po noci, a obe su 8Mpix...
Gaginh0. I ja sam se dvoumio kao ti,izmedu G2 i S4 i pre mesec dana sam prelomio i kupio G2.Prednost je veci ekran a iste dimenzije,i radio koji G2 ima.Volim leti na plazi da slusam muziku.
- Milos_kg
Nisu sve 8mpx kamere kod LG-a iste, recimo LG 4X slika daleko bolje od LG L7II.Gaginh0 napisao:Jesu ti ostale neke slike nocu sa G2?
Nemam slike nocu sa G2, al evo ovaj decko sa XDA, inace smederevac, ima gomilu slika na svom flick nalogu -> https://www.flickr.com/photos/119145808@N03/
Sve slike su uslikane G2-jkom, pa ti sam prosudi. Koristio je manual mod, gde je sam setovao ISO.
G2 kamera je u uslovima slabog osvetljenja bolja od S4.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Potpuno tacno. Burazer ima L7 II i kod mene su slike dosta cistije i manje suma.Milos_kg napisao: Nisu sve 8mpx kamere kod LG-a iste, recimo LG 4X slika daleko bolje od LG L7II.
Inace, sledeci telefon ce biti LG G2, cekam jun da istekne ugovor pa da predjem u VIP (iako ga ne volim) jer ga jedino tamo ima za postpaid.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Jel LG beše ima bateriju koja ne može da se menja?Milos_kg napisao:Jos jedna bitna stvar koja je bolja kod S4, a uz to je i sustina telefona.
Sent from my Sony device
- Milos_kg
Koreanska verzija G2 ima zamenjivu, internacionalna nema, i moze da se promeni jedino u LG servisu 
G2 sam koristio godinu dana, i baterija je posle godinu dana mogla da izvuce 2 dana umerenog koriscenja i 5-6h time on-a, koliko sam izvlacio i na samom pocetku. Baterija je izdrzljiva, ne mora da se menja cesto.
Sa Z3, recimo, izvlacim oko 6-8h, kako kad.

G2 sam koristio godinu dana, i baterija je posle godinu dana mogla da izvuce 2 dana umerenog koriscenja i 5-6h time on-a, koliko sam izvlacio i na samom pocetku. Baterija je izdrzljiva, ne mora da se menja cesto.
Sa Z3, recimo, izvlacim oko 6-8h, kako kad.
Meni bi to bilo dovoljno da ga ne kupim. Ne volim kad zavisim od servisa kod tako banalnih stvari.
Koliko sam shvatio Gagija nema ni slot za memorijsku, što je još jedna glupost iphone-ovskog tipa.
Mene takve stvari nerviraju i ako imam izbora iz principa ne kupujem takve proizvode.
Koliko sam shvatio Gagija nema ni slot za memorijsku, što je još jedna glupost iphone-ovskog tipa.
Mene takve stvari nerviraju i ako imam izbora iz principa ne kupujem takve proizvode.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ima to i kod Samsunga npr Alpha i prednost samo interne memorije je sto eksterna ne moze da baguje telefon kao sto se desava i onda je sistem stabilniji.
Ako uzimas takav fon, uzmes onaj sa odgovarajucom memorijom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako uzimas takav fon, uzmes onaj sa odgovarajucom memorijom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Aj ne zajebavaj. To je seljanija koju je uveo Ipone, a neki ga prate. Uopšte nije stvar da meni ta memorija treba nego je prosto seljanija.
- Milos_kg
100 ljudi, 100 cudi, 100 zena, 200 sysa
Meni neimanje SD slota i skidajuceg poklopca ne predstavlja nikakav problem pri kupovini uredjaja, iz razloga sto sam do sad imao bar 4-5 telefona na tu foru.
Koleginica je promenila 2 baterije na S4 za godinu i po dana, narucene iz Samsungovog servisa, nikako zadovoljna placenim/dobijenim
Trenutno je kod mene bratova S4-ka, koristio je oko godinu dana, baterija sad jedva da izvuce sat, sat i po time on-a. Dzaba sto je zamenjiva, kad je shit

Meni neimanje SD slota i skidajuceg poklopca ne predstavlja nikakav problem pri kupovini uredjaja, iz razloga sto sam do sad imao bar 4-5 telefona na tu foru.
Koleginica je promenila 2 baterije na S4 za godinu i po dana, narucene iz Samsungovog servisa, nikako zadovoljna placenim/dobijenim

Trenutno je kod mene bratova S4-ka, koristio je oko godinu dana, baterija sad jedva da izvuce sat, sat i po time on-a. Dzaba sto je zamenjiva, kad je shit