Paja napisao:Aj ne zajebavaj. To je seljanija koju je uveo Ipone, a neki ga prate. Uopšte nije stvar da meni ta memorija treba nego je prosto seljanija.
Pa cekaj seljana je jer se tebi nesvidja?
Meni je isti qraz imao 16gb interne ili externe memorije..
Ali u tom slucaju biram internu jer nece bagovati telefon.
Koji smanjuju kvalitet istih i posalju ti krs sliku od par stotina kilobajta...
Je li Rejcel, cenis da izmisljam?
Imaju.i NFC i BT i WiFi direct.i sve, a mogu samo sa drugim Iphoneom da ih koriste
Evo, Milos ti.je.zivi primer, koji mi je slao mejlom video i slike, a zajedno u kolima...
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
IP je okrenut sigurnosti i pouzdanosti, zato je zatvoren. Zato i nema SD slot. Zato od KitKata na nerutovanim telefonima najveći broj 3rd party aplikacija može samo da čita SD karticu, a ne može ništa da upisuje, tako da je njena upotrebna vrednost istog momenta devalvirala.
Ide se na to da je storage u cloudu, da te vežu dugoročno da plaćaš neku redovnu kintu svaki mesec, umesto da kupiš hardver i kopiraš i deliš slike lokalno. Drugačiji koncept sa svojim očiglednim prednostima i svakako manama - ne bih to nazvao seljanijom.
Meni lično odgovara da ima karticu telefon. Nekako mi je lakše da razdvojim aplikacije na internu, a slike i gluposti na eksternu. Ne vadim je nikad jer telefon ima USB 3, pa se prebaci začas, tj. isto kao i preko card readera, nema razlike. Na stranu što na telefonu od 32Gb u principu nije ni nužna eksterna kartica. Telenofonima koji snimaju 1440p je verovatno već potrebna, jer su fajlovi ogromni.
Jel koristio neko D3 GO aplikaciju?
Kreirah nalog, instalirah app, ulogovah se, i kad htedoh da pustim video, dobih poruku da mi je telefon rootovan O.o
Uredjaj nije sigurno rootovan, vec sam proverio. Da fak?
EDIT: Sad procitah komentare na GooglePlayu...90% korisnika prijavilo isti problem. Aplikacija je krs.