Cime si ogranicen? USB flash od 128 Gb kosta 30 evraXepoj87 napisao:Mozda sistem pusta flac fajlove, to bi bilo lepo, ali si time ogranicen na jako malo muzike

Cime si ogranicen? USB flash od 128 Gb kosta 30 evraXepoj87 napisao:Mozda sistem pusta flac fajlove, to bi bilo lepo, ali si time ogranicen na jako malo muzike
ja svoju (preozbiljnu) muzicku kolekciju zasnivam na losless => mp3 320kbs i idalje stojim pri tome da onome ko, od 10 pustanja jedne te iste pesme sto u 320kbs sto u FLAC, pogodi 8 puta kad sam sta pustio platim veceru bilo gdeDelija napisao:Pa naravno da je izbor muzike identican, posto je i izvor identican - ili audio CD ili u danasnje vreme i lossless web izdanje (ili mozda cak i SACD / DVD-Audio / DSD), samo moras malo da se potrudis.
Ja za auto pravim MP3 kompilacije od lossless izvora - kod mene nema razlike izmedju lossless-a i 320kbps mp3
Da si mi ti ziv i zdrav, preko decenije je vec takoXepoj87 napisao:Pa sigurno ne velicinom fajla u danasnje vreme
Izborom muzike, normalno
Ja sam tek sada izvalio da u S klasi postoji samo Airmatic, nema vise klasicnog ogibljenja uopste
Pa to nije od 1998. godinem vec 2005.HKS napisao:Nije, od W220 klasican amortizer u S klasi ne postoji. Najjeftiniju da izaberes, imas vazdusno ogibljenje.
Sent from my m2 using Tapatalk
Napisao sam da zavisi od izvora zato što je diskusija počela oko toga da li je bolje imati 10 ili 20 kanala u autu. U tom kontekstu je potpuno nebitno.Xepoj87 napisao:A sta zavisi od izvora? Ja sam tebi replicirao za kucnu varijantu, da je meni bolji surround od stereo zvuka, zapravo volim oba, zavisi kada i sta slusam, ali u vecini slucajeva mi vise prija surround.
Spomenuo sam ti tog prsnutog lika koji je bolestinu od sistema napravio
Koji program koristiš za CD ripovanje i kompresiju?Delija napisao:Pa naravno da je izbor muzike identican, posto je i izvor identican - ili audio CD ili u danasnje vreme i lossless web izdanje (ili mozda cak i SACD / DVD-Audio / DSD), samo moras malo da se potrudis.
Ja za auto pravim MP3 kompilacije od lossless izvora - kod mene nema razlike izmedju lossless-a i 320kbps mp3
Ocigledno uspesne marketinske fore za lakoverne.Xepoj87 napisao:Ne, to nikada nije bila diskusija
Diskusija je bila da li je bolje da svaki zvucnik u kolima ima svoj kanal na pojacalu ili je u svetu maste bolje kao na Bmwu da 15 zvucnika imaju 10 kanala.