Beograd
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Beograd
Mogao bi neki dobar horor da se snimi "o kosaču u blokovima"...npr. on jedini kosi, a drugi mu se smeju i zezaju ga, ali onda dolazi njegovih 5 minuta...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

mada, ja sam u drugom delu NBG-a

Al ste nadrvili dok sam stigao kuci s posla
Nego koji je zvanicni razlog odrzavanja parade 4 dana ranije?
Putin ima zakazan pedikir 20og?

Nego koji je zvanicni razlog odrzavanja parade 4 dana ranije?
Putin ima zakazan pedikir 20og?
Ma i da vam doca stavi kosu pod vrat, ne verujem da bi se neko dovatio nekog orudja za rad! 

- methane.master
Kosačica je ipak malo kabastija za pod vrat.
Inače pre mesec dana mu maznuli kosačicu. Sačekali da ode na šljaku, obili šupu, upalili i odgurali. Nađena je posle par dana, ne znam detalje.
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Naravno da je nađena...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Re: Одг: Beograd
Hvala za info.Kuzmanovic napisao:Sad sam pretrazio po netu i igraju na Brodarcu i na Lokomotivi, na Lokomotivi igraju mladje kategorije.elMaestro napisao:E to vec ne znam. Gledao sam ih protiv Balkana pre nekoliko kola, ali se igralo u Mirijevu.Kuzmanovic napisao:Ali gde im je sada teren? Doduse nikada nisam voleo da igram na tom terenu, nemam pojma zasto.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
I svaka cast Brodarcu i Lokomotivi na takvom gestu.
Имам једно потпитање...
- methane.master
Geza napisao:Naravno da je nađena...

Sent using Tapatalk
Poslednja izmena od methane.master u 13 Okt 2014, 20:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
Da nisi mislio na doktora iz Narodnog fronta?methane.master napisao:Ima jedan... na drugom kraju bloka, bivši načelnik GAK, svaki dan dere kosačicom u prostoru između zgrada (dvospratince) pa je prešao i na okolne travnjake i zamolio ove iz zelenila da mu ne kvare.Car.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
@Aleksa
To je vlasnistvo grada, i zaduzeno je Gradsko zelenilo za odrzavanje
Ne razumem sta zelis da isteras, ali usluga odrzavanja zelenih povrsina je placena, i normalno da nece neki stanar da uzima kosu (koju nema) i da glumi ludilo
Tvoj nacin razmisljanja je ispravan, ali nedopustiv u urbanim sredinama
Prost razlog zasto je to tako je taj da "domacin" nema ovlascenje da sece bilo sta, na nacin na koji on misli da bi trebalo, i uvek bi se nasao neki baksuz kome bi to smetalo
Svako ima svoj posao, i tako treba da bude
Ne razumem sta zelis da isteras, ali usluga odrzavanja zelenih povrsina je placena, i normalno da nece neki stanar da uzima kosu (koju nema) i da glumi ludilo
Prost razlog zasto je to tako je taj da "domacin" nema ovlascenje da sece bilo sta, na nacin na koji on misli da bi trebalo, i uvek bi se nasao neki baksuz kome bi to smetalo
- methane.master
Dusan napisao:
Da nisi mislio na doktora iz Narodnog fronta?
Da, tvoj imenjak, prezimena ne mogu trenutno da se setim, nije ni bitno.
I ned'o ti bog da nešto sam isečeš. Popićeš prijavu momentalno, što kažeš videće te neki baksuz. Čak ono što nije zasađeno po projektu GZ, recimo sam si na divljaka zasadio jelku od nove godineMcGruja napisao:Prost razlog zasto je to tako je taj da "domacin" nema ovlascenje da sece bilo sta, na nacin na koji on misli da bi trebalo, i uvek bi se nasao neki baksuz kome bi to smetalo

Širim haos!
Ne treba mu kosa, dovoljan mu je i najobicniji srp!McGruja napisao:@Aleksa
U ruralnim sredinama se ovo zove sramota!
Pa ocigledno je da po urbanim sredinama ima mnogo vise baksuza nego domacina, zato je sve i strokavo i zapusteno...
Zelenilo kao sto vidimo duuuuugo nije radilo svoj posao, al eto to tako treba...

Pa ja nisam mislio da seces drvorede, nalivas beton za nova parking mesta... nego da samo pokosis, a mozes i da pocupas korovcinu koji raste na sred decijeg igralista... mislim da korov koji viri iz betona nije po projektu i da te niko ziv ne bi dirao!methane.master napisao: I ned'o ti bog da nešto sam isečeš. Popićeš prijavu momentalno, što kažeš videće te neki baksuz. Čak ono što nije zasađeno po projektu GZ, recimo sam si na divljaka zasadio jelku od nove godine, ne smeš da isečeš bez saglasnosti.

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Do pre dve godine je to sve u neposrednoj blizini savršeno održavano. Onda kreće haos, ove godine je bila najviša trava za 14 godina koliko tu živim, u neposrednoj blizini mm-ove slike.
Trava je bila visine oko 120cm, nije se video auto do krova.
Ove godine je posebno kritično, možda i zbog većih padavina.
Trava je bila visine oko 120cm, nije se video auto do krova.
Ove godine je posebno kritično, možda i zbog većih padavina.