Dobro veče
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Prevelika zrtva - treba nauciti madjarski 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To jes zajebano al opet, sasvim logicno 

Ma naucis bjorno potkivanjo, das 100 evra i reseno 
Sent from my LG-V500 using Tapatalk

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Rođak uzeo Leona 2.0TDI od ćaleta, tj. otkupio, nebitno, kupljen je nov ovde, na oko 105.000km zveknula turbina pokarabasila ceo motor, zamenjena ona i polumotor. Garancija priznala 60% od 700.000 dinara troška, to je bilo jesenas.
Sada ga je on uzeo i provozah ga večeras.
Ne radi mu treće stop svetlo, ne pali lampicu za sijalicu na tabli, gde to da ide da sredi?
Pri ubrzavanju, kada se potopi gas pa dok ne postigne brzinu za toliko i toliko otvoren gas, čuje se čudno šuštanje, iz suvozačeve polovine motornog prostora, šta to može da bude? Auto(čini mi se), normalno ide i ubrzava, nema vibracija, sve kako treba.
Svetli mu lampica Check engine, odnosno po SEAT uputstvu, za problem sa sagorevanjem, možda ima veze sa ovim šuštanjem?
Sve u svemu, gde otići da se to pogleda, ja mu dao broj od Gileta.
Ne radi mu treće stop svetlo, ne pali lampicu za sijalicu na tabli, gde to da ide da sredi?
Pri ubrzavanju, kada se potopi gas pa dok ne postigne brzinu za toliko i toliko otvoren gas, čuje se čudno šuštanje, iz suvozačeve polovine motornog prostora, šta to može da bude? Auto(čini mi se), normalno ide i ubrzava, nema vibracija, sve kako treba.
Svetli mu lampica Check engine, odnosno po SEAT uputstvu, za problem sa sagorevanjem, možda ima veze sa ovim šuštanjem?
Ima, crevo za vazduh je probuseno...
Btw, nisam siguran da je ova svastara prikladna tema za to pitanje 

Nego kakav je to LG izdajice jedna?

IskusnoLaki021 napisao:Ma naucis bjorno potkivanjo, das 100 evra i reseno

Nego kakav je to LG izdajice jedna?

- Delija
- Kontakt:
Kakav god da je (a zasluzuje kaznu za izdaju sLJamsunga
) - ja bih zabranio da u post-u pise sa cega je poslat. Koga to zabole... 

Poslednja izmena od Delija u 11 Maj 2014, 23:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma ta lutrija je mrka kapa.blaugrana napisao:S'obzirom da me nisu izvukli za green card...ostajem jos neko vreme

Širim haos!
Ma znam koji je nego me cudi izbor brenda. Jos samo da kupi Audi i Sony Xperiu... 

- Delija
- Kontakt:
Ma garant kao i sa xperia-om eksperimentise na zeni 

Bez brige, bez brige, nije moj!!!
Kupio sam ga za druga (tj on ga je kupio) da mu donesem sledece nedelje pa reko da ga probam
Otud i potpis jer nista nisam podesavao, nisam ni znao da je upaljen
A Xpertia eksperiment je totalni debakl, bas sam joj pre par dana uzeo HTC One X kao jeftinu zamenu jer se sa Sony prosto vise nije moglo.
Kupio sam ga za druga (tj on ga je kupio) da mu donesem sledece nedelje pa reko da ga probam

Otud i potpis jer nista nisam podesavao, nisam ni znao da je upaljen

A Xpertia eksperiment je totalni debakl, bas sam joj pre par dana uzeo HTC One X kao jeftinu zamenu jer se sa Sony prosto vise nije moglo.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
I ja bih rekao da je crevo od turbine, tj ono koje ide od interkulera do turbine. Pored sistanja, jedan od simptoma je da se onaj "sut u dupe" oseti malo kasnije nego sto treba.Uroš S. napisao:Rođak uzeo Leona 2.0TDI od ćaleta, tj. otkupio, nebitno, kupljen je nov ovde, na oko 105.000km zveknula turbina pokarabasila ceo motor, zamenjena ona i polumotor. Garancija priznala 60% od 700.000 dinara troška, to je bilo jesenas.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Zar to nije neka prevara? U fazonu da se nekako izvuku pare.methane.master napisao:Ma ta lutrija je mrka kapa.blaugrana napisao:S'obzirom da me nisu izvukli za green card...ostajem jos neko vreme
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne može da ode za 10.000km.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk