Mobile uploads
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Mobile uploads
Unterhausen, pored veće mesto je Reutlingen. Ovde samo noćimo, ujutro palimo u Legoland, posle par dana u Minhenu, malo Beč i onda Bgd.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Malo pre u centru PO. Nije moja slika. Dve pune linije? Meni ovo nema nikakvog smisla.

Evo je ta ulica na Street View.
https://www.google.rs/maps/@44.6179801, ... 6656?hl=en
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Evo je ta ulica na Street View.
https://www.google.rs/maps/@44.6179801, ... 6656?hl=en
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Prioritetna staza za bicikle? 

- H4wkeye
Hm, ne bih bas rekao da su toliko bicycle friendly ovde
Mada moguce je. Valjda ce ovih dana da zavrse sve pa ce onda da se vidi sta je. Za sad mi je cudno.

- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Juce bio u PO, i odmah u centru neki crveni Porse kabrio krene da paradira.
Iskreno nisam bas neki poznavalac modela, ali ova jarko crvena i jos kabriolet. Prava pederaja za leto
Onako ostavlja utisak i privlaci pogled.
Iskreno nisam bas neki poznavalac modela, ali ova jarko crvena i jos kabriolet. Prava pederaja za leto

Onako ostavlja utisak i privlaci pogled.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Tu sam kupio Alfugrujicd napisao:Unterhausen, pored veće mesto je Reutlingen. Ovde samo noćimo, ujutro palimo u Legoland, posle par dana u Minhenu, malo Beč i onda Bgd.

Sent from my Huawei Mate 10 Lite using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
U Nemackoj cesto naletim na puteve za jedan i po auto a ogranicenje 100.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Šta ste posetili u Minhenu?grujicd napisao: 21 Avg 2018, 20:35 Unterhausen, pored veće mesto je Reutlingen. Ovde samo noćimo, ujutro palimo u Legoland, posle par dana u Minhenu, malo Beč i onda Bgd.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
neuschwanstein pod obavezno 
karte uzmite online, posle samo pokupite. Red je dugačak, nekad i sat vremena se čeka.

karte uzmite online, posle samo pokupite. Red je dugačak, nekad i sat vremena se čeka.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- H4wkeye
Sad prosao, definitivno nije to. Ovako je iscrtano. Vidi se stara linije gde je.

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
U Minhen idemo jedan dan da obiđemo grad, ono osnovno što obilaze turisti, drugi da se družimo sa prijateljima, a zamak će da čeka drugu priliku.
A putevi su stvarno često kao što kaže Dragvorl, često uski, a visoka ograničenja. Sad drugim očima posmatram ono "pravljen za nemačke puteve". Nije zbog perfektnog asfalta, ima i u nemačkoj boljeg i lošijeg, već zbog brze vožnje po krivudavim magistralnim putevima. Vidim kako nemci cepaju stotku i lepo drže putanje, a ja se mučim, malo nagazim liniju, dosta korigujem. Jedno je što realno nisam uvežban za tako preciznu vožnju, a drugo što CR-V nije baš za takvu dinamiku. Vozim od 1992. ali prvi put na ovakvim putevima, i nije me sramota da priznam da osećam da su ostali vozači bolji od mene.
A putevi su stvarno često kao što kaže Dragvorl, često uski, a visoka ograničenja. Sad drugim očima posmatram ono "pravljen za nemačke puteve". Nije zbog perfektnog asfalta, ima i u nemačkoj boljeg i lošijeg, već zbog brze vožnje po krivudavim magistralnim putevima. Vidim kako nemci cepaju stotku i lepo drže putanje, a ja se mučim, malo nagazim liniju, dosta korigujem. Jedno je što realno nisam uvežban za tako preciznu vožnju, a drugo što CR-V nije baš za takvu dinamiku. Vozim od 1992. ali prvi put na ovakvim putevima, i nije me sramota da priznam da osećam da su ostali vozači bolji od mene.
- H4wkeye
Meni je u Italiji najvise smetalo sto na njihovom autoputu su trake dosta uze nego na nasem. Bilo mi cudno i trebalo mi vremena da se priviknem.
.Ivan napisao:Jeste rotic mali
Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena od HKS u 21 Avg 2018, 22:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Izgleda da u PO sužavaju kolovoz zbog pešaka, da neće tu da nikne neki novi pešački?