Dobro veče
Re: Dobro veče
Ne sme da zvizdi ako je potpuno ispravna. Drugaru je pocela da zvizdi posle cipovanja, kao sova huji na niskim obrtajima... E sad, tako moze da traje jos 150.000 km ali nikada se ne zna. Da nije taj auto cipovan?
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma nemoguceMcGruja napisao:Pada kiša...

p.s. Civic mi je u garazi 2 cm u vodi

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Jezivo
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Da li neko ima problem sa nemogucnoscu odmagljivanja stakala kada pada kisa ? Ja jednostavno ne mogu da odmaglim bez klime, nemoguce je, potpuno sam pobesneo zbog toga. Pretpostavljam da tome doprinose i mokri kisobrani u kolima ?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa ne moze ni jedan bez klime po ovakvom vremenu. Tako je kako je.. Velika vlaznost, razlika u temperaturi...
Brzine idu u H-a !!!

Klima obavezno
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pa nije bas tako, kod mene se odmagljuje vrlo brzo i efikasno samo sa duvanjem na soferku bez klime i prilicno sam siguran da na starom Scenicu nije bilo tako a nekom logikom, moguci razlozi mogu da budu:
- kvalitet filtera klime
- prohodnost odvodnih kanala pored kojih ulazi spoljni vazduh
- kvalitet filtera klime
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nikada klimu nisam ukljucio osim leti na +50 jer je ne volim, smeta mi. Moze li blago da greje ako stavim potenciometar na sredinu?
- Day Walker
Ne znam da li je kod tebe, ali na Opelu kad kliknem na odmagljivanje automatski ukljuci klimu (automatska klima).nuk napisao:Pa nije bas tako, kod mene se odmagljuje vrlo brzo i efikasno samo sa duvanjem na soferku bez klime i prilicno sam siguran da na starom Scenicu nije bilo tako a nekom logikom, moguci razlozi mogu da budu:
- kvalitet filtera klime
Manuelnu moram sam da ukljucim..
Brzine idu u H-a !!!

I meni sam ukljuci (isto automatsku) kad stavim na odmagljivanje na Toyoti.
Ništa lepše nego klima i grejanje po kiši. Podesi potentiometer da ti bude prijatno i ne gasi klimu. Osušiće vazduh dok trepneš.Ogi napisao:Nikada klimu nisam ukljucio osim leti na +50 jer je ne volim, smeta mi. Moze li blago da greje ako stavim potenciometar na sredinu?
Tapatalk Pro
i na fokusu kad upalim samo duvanje u soferku tj odmagljivanje upali klimu ali je ja odmah ugasim, i dovoljno je da je ventilator na dvojci ( od 4 ) i odmagli, cak i po ovakvom vremenu i 4 osobe u kolima. klio odmagljuje isto tako brzo...
mislim da je poenta da je filter kabine cist...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
isto je kod mene zato samo usmerim vazduh na soferku i ukljucim lagano duvanje pa kad odmagli prebacim na auto mod i vise se ne magliDay Walker napisao:Ne znam da li je kod tebe, ali na Opelu kad kliknem na odmagljivanje automatski ukljuci klimu (automatska klima).nuk napisao:Pa nije bas tako, kod mene se odmagljuje vrlo brzo i efikasno samo sa duvanjem na soferku bez klime i prilicno sam siguran da na starom Scenicu nije bilo tako a nekom logikom, moguci razlozi mogu da budu:
- kvalitet filtera klime
Manuelnu moram sam da ukljucim..
Prebaciš da duva na šoferku, sistemm ti automatski uključi A/C. Ti onda samo isključiš na prekidač i ostaje da duva na šoferku kao ventilacija. Na tvojoj Toyoti može tako 100%.Neo napisao:I meni sam ukljuci (isto automatsku) kad stavim na odmagljivanje na Toyoti.
- Day Walker
E jbga sad, mogu i Astra i Corsa al im treba duze vremenadragan napisao:i na fokusu kad upalim samo duvanje u soferku tj odmagljivanje upali klimu ali je ja odmah ugasim, i dovoljno je da je ventilator na dvojci ( od 4 ) i odmagli, cak i po ovakvom vremenu i 4 osobe u kolima. klio odmagljuje isto tako brzo...

A nemoguca je misija ako ima vise od vozaca u kolima..
Ali zasto bih cekao kad moze klima?
Npr veceras je bilo zajebano bez klime. Brisali smo ortaku prozore na svakih 2 min posto nema klimu
Brzine idu u H-a !!!