Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Jer je sranje, vec smo ustanovili 

-
- Pridružio se: 20 Nov 2014, 14:01
Da te momak/devojka ne smara ako vidi da si poruku procitao a nisi zeleo da odgovorisPaja napisao:A što nema delivery report?

Nista bolje nisu mogli da urade

Da napakosti Srbima.Otkud znam
imas alternativu u vidu BiteSMS programa koji ima delivery report.
Nakon tweakovanja postaje najbolji telefon,ovako out of the box radi posao za baciti u kaficu na sto.Koristim ih od 2008,svaki sam jailbreakovao i cackao,a vremenom su oni videli sta narod hoce pa na kasicicu ubace novi feature koji imaju Nokia od pre 10 godina a narod u fazonu WOW.

Nakon tweakovanja postaje najbolji telefon,ovako out of the box radi posao za baciti u kaficu na sto.Koristim ih od 2008,svaki sam jailbreakovao i cackao,a vremenom su oni videli sta narod hoce pa na kasicicu ubace novi feature koji imaju Nokia od pre 10 godina a narod u fazonu WOW.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Znači IP 8 će dobiti zmijicu. 

Daj Boze 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Jel to MTS nedavno menjao tarife? Došao mi uvećan račun, izgleda da mi je istekao ugovor na 50% pretplate. Sad gledam nabrzaka i mog paketa nema ni po specifikaciji ni po ceni...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Jesu promenili nešto strukturu paketa, ali mislim da su cene ostale iste. Nisam siguran.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Onda bih možda i razmotrio prelaz.Paja napisao:Znači IP 8 će dobiti zmijicu.

Širim haos!
- Vladapetr
Nije samo struktura promenjena, paket se zvao Mix Net M i koštao je 1140 din a imao svega po 300. Sad je takav paket 1400din.
Upravo čekam da mi se operater javi. Ali 'ladno su se modernizovali: automat mi je bez da sam se predstavio ili kucao bilo kakve pinove ili jmbg-ove, i pre nego što je uopšte dao mogućnost izbora, pročitao sva 3 broja koja imam na ugovoru kod MTS-a i podsetio me da imam neizmirena dugovanja
Upravo čekam da mi se operater javi. Ali 'ladno su se modernizovali: automat mi je bez da sam se predstavio ili kucao bilo kakve pinove ili jmbg-ove, i pre nego što je uopšte dao mogućnost izbora, pročitao sva 3 broja koja imam na ugovoru kod MTS-a i podsetio me da imam neizmirena dugovanja

Ovo i mene interesuje. Imam isti paket, videh da se promenila cena i da nema paketa u ponudi, ali ne znam sta su jos menjali. Nego, cini mi se da je bilo 600MB i ne znam koliko poruka (vise od 300), a minuta 300. Ili sam nesto istripovao.Vladapetr napisao:Nije samo struktura promenjena, paket se zvao Mix Net M i koštao je 1140 din a imao svega po 300. Sad je takav paket 1400din.
Имам једно потпитање...
- Vladapetr
Vrlo je moguće da si u pravu, meni su 2 broja na tom paketu i bitni su mi bili samo minuti a njih je bilo 300. Sad ćemo da proverimo, sve sam bliži momentu kad će mi se operater javiti. Preslušao sam sve vezano za roming i roming + tarifne dodatke 

- Vladapetr
Stari "Mix net M" je imao 300 minuta, 600 sms-ova i 600Mb. Ovaj "Mix M" ima 300 + 400 + 500, ali su dodali 3000 minuta ka mts mreži 
Mogu da nastavim da koristim stari Mix net ali po njegovoj punoj ceni, ako hoću varijantu sa 50% pretplate moram da pređem na neki od aktuelnih paketa.

Mogu da nastavim da koristim stari Mix net ali po njegovoj punoj ceni, ako hoću varijantu sa 50% pretplate moram da pređem na neki od aktuelnih paketa.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
I ja sam popizdeo zbog zamene paketa u mtsu, u junu mi istice ugovor, bice ili Telenor ili VIP posto u oba ima LG G2
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- Vladapetr
Ima sad, do juna ko živ a ko mrtav 
Poslato telepatski

Poslato telepatski
Da li su oni realni? Aj poruke me ni ne interesuju, ali zakinu na netu da bi dali 3000 minuta u mrezi koje, btw mozes da koristis tek nakon sto potrosis onih 300. Slepci.Vladapetr napisao:Stari "Mix net M" je imao 300 minuta, 600 sms-ova i 600Mb. Ovaj "Mix M" ima 300 + 400 + 500, ali su dodali 3000 minuta ka mts mreži
Имам једно потпитање...