Sport
Re: Sport
Odlicna utakmica, sudije su trecerazredne. Ali generalno smo ih bili 3 cetvrtine, jos da nismo se usrali u prvih pet minuta, ovo je mogla lako biti i pobeda. Vidi se razlika u skoli i pristupu igri kod nas i kod njih. Nemaju oni ni malo virtuoznosti u basketu, kod nas u dve tri akcije smo pokazali vise lepote basketa nego oni za celu utakmicu. Stimac je malo zasrao stvari i macvan da je igrao malo,a ne punio teren dok se drugi odmaraju.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Cini ti se, tako uvek izgleda kad oni igraju, ne mogu oni mnogo vise od ovoga da podignu igru. Jedino kad krenu da ih seru trojke ko u finalu svetskog.havijer napisao:Jesu oni igrali sa pola snage...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Verovatno da bi nas slistili....mogli su oni da gaze celo prvo poluvremen nego su se brzo "kontrolisano opustili". E, sad kada se tako uđe u neizvesnu završnicu onda se teško digne nivo igre pa smo mogli i da ih dobijemo, mada se ne bi oni mnogo uzbudili ni da su izgubili. Nema za čim da se žali, mada naš govor tela nije bio ratnički nego "hajde da se nadigravamo"...ni mi nismo nešto verovali da možemo da ih dobijemo.Markoni napisao:Da smo mi poveli u startu mislim da bi nas zgazili. Ovako su oni krenuli silovito, a mi malo po malo uhvatili prikljucak.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Kinezi biju u basketu k`o nezdravi. Biće dobro da se niko ne povredi.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jašta 
Doduše nisam tako formulisao...
Sent from mTalk

Doduše nisam tako formulisao...

Sent from mTalk
Poslednja izmena od methane.master u 13 Avg 2016, 13:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
A to ranije niko nije znao. Jadan, igra Drugu srpsku ligu Istok i totalni je anonimus, preko veze ga pozvaliLaki021 napisao:Lepo vam rekoh kakav igrac je Jokara, sada je to valjda jasnije

I onaj cupavi mali, kako bese...Teodosijevic, Teodosic, kako god? Dobar je igrac, kad vam kazem.