Da za neke ali to nije čest slučaj. Može čak i da naleti nedostatak neke ulice, Trojke je našao neku koja fali i ja sam jednu u NS.
Što se aplikacije tiče, ja poredim sa WP verzijom pa se vidi da je beta u pitanju, ne radi baš glatko kao na WP i vizuelno je nekako lošija, tek pre neki dan je stigao i srpski voice ali radi samo preko spikerfona a generalno, skroz upotrebljiva aplikacija.
Ja samo odmah ubacio i Igo i Navigon, nisam imao potrebe da ih palim, izbrisao na kraju. Gmaps su mi backup ako zabodem adresu kako je ovde nema što se eto, jednom desilo
Da li se jos nekom forum dugo ucitava na tt? Ali kad se ucita onda sve radi ok. Dok npr ostali forumi koje posecujem preko tt rade mnogo brze (sto se inicijalnog ucitavanja foruma tice).
Sad sam probao neke random adrese i nalazi ih na Here bez frke, dok recimo za moju kucnu adresu odvali neko mesto sa pogresne strane ulice cak. Ocito mi se potrefilo da nabadam bas neke egzoticne brojeve.
Here mi (na WP-u doduse) radi brze i tecnije od Navigona na androidu, rekalkulacija rute mu je cas posla kad zajebem skretanje, tu je sjajan
Koristim Here (logično obziron na telefon) i za moj račun radi izvanredno i bukvalno u metar me je dovodio do destinacije. Verovatno da i u njegovim mapama ima grešaka, ali ja se do sada nisam susreo sa njima.