Naši snimci saobraćajnih situacija
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Naši snimci saobraćajnih situacija
Ma znam da je to u pitanju, ali zaboga, ako već idu na sistem reciklaže u sopstvenim servisima (što je za svaku pohvalu
), onda bar nek skinu i tu drugu polovinu natpisa, ako su već nesposobni da ga "dopune" .Ovako je i smešno i jadno.

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Slazem se. Ali mislim da su tek od relativno skoro krenuli sa tom praksom, da se prefarba opet sve.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Jel kaznjen pesak...
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Nije, policija je otisla neposredno po zavrsetku snimka.
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Juce na semaforu kod stadiona na bulevaru (NS) stojim na pjesackom i cekam zeleno. Posto radi nesinhronizovano, prvo zatvori jednu, pa drugu stranu, ceka se mlo duze. U tih cca 1,5 min 3 auta prosla na crveno. I to ne ono da je bilo prelaz narandzasto na crveno vec je crveno bilo uveliko.
I kako takvim situacijama doci kraj? :-(
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
I kako takvim situacijama doci kraj? :-(
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Kamerama i automatizmom u kažnjavanju
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Postavljene su kamere vec na novim stubovima po gradu, to ce najverovatnije biti za crveno i stize kuci dopisnica.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jutros za malo da me izgura sa puta vozač Niš ekspresa. Ludak totalni!
Hteo sam da iskoristim poslednji pravac pred dugačak uspon i preteknem ga, a onda ...

Bilo je veoma blizu i morao sam jako da kočim i odustanem od preticanja. U trenutku me iznervirao, možda i uplašio ali ipak nisam hteo da ga sačekam na stanici... Inače je magistralni put, jako dobar i širok i ne znam zašto je na pravcu iznenada prešao u levu traku.

Bilo je veoma blizu i morao sam jako da kočim i odustanem od preticanja. U trenutku me iznervirao, možda i uplašio ali ipak nisam hteo da ga sačekam na stanici... Inače je magistralni put, jako dobar i širok i ne znam zašto je na pravcu iznenada prešao u levu traku.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Zato sto su vozaci Nis ekspresa bolesnici.
Zasto ne postavis video ?
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zamalo danas skuterasa da skinem. Gde se on ustekao, s obzirom da sam pogledao u retrovizor pre nego sam promenio traku, boga pitaj.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Nemam YT kanal, a i lakše mi ovako. Situacija traje 2-3 sekunde, vidi se na slikama.Ogi napisao: 11 Apr 2018, 20:58 Zato sto su vozaci Nis ekspresa bolesnici.
Svi voze sredinom na takvom putu. Moraš da mu blicneš da se skloni, da zna da ga pretičeš.
Mi smo ispizdeli za jednim letos ali kako nije reagovao na blicanje nisam hteo da se zavlačim.
Oprezno ljudi. Obično ni ne voze toliko sporo i ne poštuju ograničenja u naseljenom mestu, tako da nije loše ni pustiti ih ispred.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Mi smo ispizdeli za jednim letos ali kako nije reagovao na blicanje nisam hteo da se zavlačim.
Oprezno ljudi. Obično ni ne voze toliko sporo i ne poštuju ograničenja u naseljenom mestu, tako da nije loše ni pustiti ih ispred.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Bilo nešto s desne strane?
Potpuno čist put. Pre toga smo se mimoišli sa dva kombija i držao je svoju stranu. Put je prav, nema razloga za sečenjem, plus imam led dnevna svetla koja nema šanse da nije video jer dugo pratio sam ga par km pre toga, dok se nije pojavila prilika. I onda je samo krenuo u levo, a baš na tom mestu je ova ograda. Odmah sam mu svirao i kočio sam i bilo je baš blizu.
Zevao u telefon verovatno.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk