BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
Ni meni ovog puta M paket nije legao... a obično je kod svakog bimmera brutalan.
Uzeo bih ga samo zbog M vešanja. Motor 540i ili 530d...
Uzeo bih ga samo zbog M vešanja. Motor 540i ili 530d...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Neki od vas popljuvaše peticu kao da se radi o nekoj kanti iz B segmenta gde je proizvođač morao da napravi hiljadu kompromisa.
I onda kad sve te (negativne) utiske sa teme sumiraš, vidiš da se radi o banalnostima i sitnicama na silu izvučenim čisto da se nađu mane.
Ne znam što je toliko teško priznati da je auto brutala, to ne umanjuje kvalitete trenutnog A6, E-Klase ili nečeg trećeg.
Izgleda odilčno i taman kako (očigledno) prija BMW fanovima, ima dobru ponudu motora i verovatno će odlično da se vozi.
Da neće svima da legne, to je normalno, ali tema se pretvori u bespotrebnu pljuvačinu.
I onda kad sve te (negativne) utiske sa teme sumiraš, vidiš da se radi o banalnostima i sitnicama na silu izvučenim čisto da se nađu mane.
Ne znam što je toliko teško priznati da je auto brutala, to ne umanjuje kvalitete trenutnog A6, E-Klase ili nečeg trećeg.
Izgleda odilčno i taman kako (očigledno) prija BMW fanovima, ima dobru ponudu motora i verovatno će odlično da se vozi.
Da neće svima da legne, to je normalno, ali tema se pretvori u bespotrebnu pljuvačinu.
Cuj pljuvacinu... Ukupno nas 3,4 reklo sta nam se ne svidja...
Tebi je brutalan, meni nije.
Nista nije na silu izvuceno, vec realne zamerke dizajnu.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Tebi je brutalan, meni nije.
Nista nije na silu izvuceno, vec realne zamerke dizajnu.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
-
- Pridružio se: 15 Apr 2016, 19:20
- Garaža: F30 316d, Superb '18 1.4 TSI
Nadam se da su se resili ogavnog narandzastog osvetljena enterijera 

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Pogledaj 81. stranu, imaš slike koje će ti dati odgovor.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Čist redizajn, dodali poptuno novu oznaku i predstave ga kao nov auto.
Kolika je razlika izmedju e34/e39/e60/f10, a sada su išli na siguran dizajn iz F10 koji je osvojio i one koji ne vole bmw. Spolja razbija auto kako izgleda, unutra matoro. Već 7 godina na tržištu taj enterijer, pa će sa G30 i G30 FL biće još 7 godina i to će biti sveukupno deceniju i po sličan dizajn enterijera. Za narednu 'peticu' će verovatno spremiti neki boom kao W213 sada.
Svakako će se prodavati najverovatnije više od a6, a rame uz rame sa W213.

Kolika je razlika izmedju e34/e39/e60/f10, a sada su išli na siguran dizajn iz F10 koji je osvojio i one koji ne vole bmw. Spolja razbija auto kako izgleda, unutra matoro. Već 7 godina na tržištu taj enterijer, pa će sa G30 i G30 FL biće još 7 godina i to će biti sveukupno deceniju i po sličan dizajn enterijera. Za narednu 'peticu' će verovatno spremiti neki boom kao W213 sada.
Svakako će se prodavati najverovatnije više od a6, a rame uz rame sa W213.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Jos bi manja razlika bila da si okacio f10 lci sa led farovima I m volanom I slicnim kockastim izduvima.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Po meni dovoljna razlika, ispao je sjajno iz svih uglova osim tih stopki. Direkt od nazad ok, ali sa strane i s boka od nazad mi nekako predugacke pa bas vuku na kina fazon, ali neka tamna boja, m550i felne i hrom oko prozora i ima da izgleda brutalno uzivo, mnogo bolje mu stoji ovaj pravac nego sedmici, verujem da ce i trojka odlicno da izgleda.
Ma prelep auto, nema sta.
Meni samo enterijer, blago receno, nije korak napred.
Evo lepo gore okacio pass i slike enterijera pa mozemo da vidimo dva razlicita koncepta.
Meni je koncept sa f10 generalno jedan od najjacih uz Lexus u toj klasi, a mogami i E klasa ima svoj extra put.
Najvise bih voleo da novi A6 enterijer uradi nesto na fazon A8, koji po meni ima najjaci enterijer u pogledu dizajna (u klasi). Ako Audi izbaci tako nesto (a sve mi se javlja da hoce/MORA), bice klanje samo tako. Ako pak izbace nesto na fazon Q7...meeeh.
Meni samo enterijer, blago receno, nije korak napred.
Evo lepo gore okacio pass i slike enterijera pa mozemo da vidimo dva razlicita koncepta.
Meni je koncept sa f10 generalno jedan od najjacih uz Lexus u toj klasi, a mogami i E klasa ima svoj extra put.
Najvise bih voleo da novi A6 enterijer uradi nesto na fazon A8, koji po meni ima najjaci enterijer u pogledu dizajna (u klasi). Ako Audi izbaci tako nesto (a sve mi se javlja da hoce/MORA), bice klanje samo tako. Ako pak izbace nesto na fazon Q7...meeeh.
Dobra sisa zlata vredi.
^ bukvalno isti utisakScuderia napisao:Po meni dovoljna razlika, ispao je sjajno iz svih uglova osim tih stopki. Direkt od nazad ok, ali sa strane i s boka od nazad mi nekako predugacke pa bas vuku na kina fazon, ali neka tamna boja, m550i felne i hrom oko prozora i ima da izgleda brutalno uzivo, mnogo bolje mu stoji ovaj pravac nego sedmici, verujem da ce i trojka odlicno da izgleda.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Ne kontam ja bas sta vama smeta sto enterijer nije mnogo promenjen kad je i dalje najbolji. Malo je poboljsan, malo boljih materijala i tako sitnice, nije lako popraviti mnogo nesto sto je vec sjajno.
Meni malo smeta sto nisu vece izmene cisto zbog promene, ali onima koji zadnjih godina ne voze BMW ne kontam sta kog vraga smeta kad im svakako nije moglo dosaditi.
Mercedes nije imao izbora, onu krsinu od enterijera iz W212 su morali iz korena da izmene. Audi-ju trenutno bolje da nista ne menjaju s obzirom u kom su pravcu krenuli. BMW je imao najbolju polaznu tacku i nisu hteli da rizikuju te su ga samo unapredili a ne radikalno menjali. Bilo bi bolje da su ga skroz izmenili kad bi mogli napraviti nesto bolje, no to je tesko.
A spolja je bomba, neverovatno kako F10 odjednom tupavo deluje pored njega iako je do juce bio odlican.
Meni malo smeta sto nisu vece izmene cisto zbog promene, ali onima koji zadnjih godina ne voze BMW ne kontam sta kog vraga smeta kad im svakako nije moglo dosaditi.
Mercedes nije imao izbora, onu krsinu od enterijera iz W212 su morali iz korena da izmene. Audi-ju trenutno bolje da nista ne menjaju s obzirom u kom su pravcu krenuli. BMW je imao najbolju polaznu tacku i nisu hteli da rizikuju te su ga samo unapredili a ne radikalno menjali. Bilo bi bolje da su ga skroz izmenili kad bi mogli napraviti nesto bolje, no to je tesko.
A spolja je bomba, neverovatno kako F10 odjednom tupavo deluje pored njega iako je do juce bio odlican.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
-1Laki021 napisao:Ne kontam ja bas sta vama smeta sto enterijer nije mnogo promenjen kad je i dalje najbolji.
+1Laki021 napisao:A spolja je bomba, neverovatno kako F10 odjednom tupavo deluje pored njega iako je do juce bio odlican.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
passenger napisao:-1Laki021 napisao:Ne kontam ja bas sta vama smeta sto enterijer nije mnogo promenjen kad je i dalje najbolji.+1Laki021 napisao:A spolja je bomba, neverovatno kako F10 odjednom tupavo deluje pored njega iako je do juce bio odlican.
Dobra sisa zlata vredi.