Beograd
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Beograd
Zbog kiše pre svega, a i zbog onih svega 14 ljudi koji treba da održavaju pola NBG.
Širim haos!
I mislio sam da je blok 70, dugo nisam bio. Ovakve zelene tende/zavese sam video u pojedinim delovima Torina, isto tako sa spolje strane. Baš loše izgleda, pogotovu kad izblede i propadnu...
EDIT: Evo fotke... nije mi delovao kao najrespektabilniji ovaj kraj Torina

EDIT: Evo fotke... nije mi delovao kao najrespektabilniji ovaj kraj Torina

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- methane.master

Pretpostavljam među dedama i babama u tom bloku euforija... "Ijuuuu ovako je bilo kad se Tito vraćao sa Galeba"

Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Meni ne smeta, ustvari volim da vidim vojne avione na nebu.
Navikao sam na motokultivatore, motore i auta bez auspuha, ovo je samo malo jača buka.
Navikao sam na motokultivatore, motore i auta bez auspuha, ovo je samo malo jača buka.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ko god da je dolazio bila je takva naredba
- methane.master
Ko god da je u pitanju, naredba je klasičano ONO i DSZ glupiranje. Ko može to da iskontroliše i šta će da rade? Da ubiju snajperom nekog ko je izašao da puši na terasi ili ko radi u npr Genexu pa zeva kroz prozor, da pohapse decu koja voze tricikle ispred zgrade, a Hind će da čuči na onom Bajinom nezavršenom čardaku i da raketira tipa koji pere kombi kod Arene. Ni u Titovo vreme. Postoje stvari koje se rade, blokira pristup, postavi obezbeđenje. Ovo je nebuilozno i neizvodljivo, u najboljem duhu onih SFRJ vežbi "Ništa nas ne sme iznenaditi".
Širim haos!
- samo polako
Jedan Striži upravo izvodi manevre. Fantastično!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Kada je Milosevic otvarao drumsko-zeleznicki most u Novom Sadu, policija je ulazila u stanove u vojnim kulama, u svaki koji im se ucinio sumnjivim. E, sad, Novi Beograd, takav kakav je, je malo veci zalogaj. Svaka druga slicnost sa Milosevicem je slucajna, jel...
Sent from my HTC One V

Sent from my HTC One V
Pa zavisi ko koliko ljudi zajebe, onda se eksponencijalno povecava rizik da ga neko oduva 
Npr. neka penzionersko teroristicka organizacija

Npr. neka penzionersko teroristicka organizacija

- samo polako
Sloba napisao:Kada je Milosevic otvarao drumsko-zeleznicki most u Novom Sadu, policija je ulazila u stanove u vojnim kulama, u svaki koji im se ucinio sumnjivim. E, sad, Novi Beograd je malo veci zalogaj. Svaka druga slicnost sa Milosevicem je slucajna, jel...
Sent from my HTC One V
Kada je dolazio Bajden na celoj trasi puta gde je prolazio dizali su šahtove a Američkih agenata uz naše je bilo koliko hoćeš.
I niko nije smeo da proviri na terasu.
Poslednja izmena od samo polako u 14 Okt 2014, 12:07, izmenjeno 1 put ukupno.