Fiat 500L

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
milosdoktorabs
Banned
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12

Re: Fiat 500L

Post od milosdoktorabs »

Sastavio sam svoju potencijalnu konfiguraciju za trekking 1.6 mjet,na 16900 dodati jos:
Fiksni stakleni panoramski krov 700 € ( dvoumim se )
Automatski klima uređaj + Elekrohromatski unutrašnji retrovizor + Senzor za kišu 650 €
Parking senzori 250 €
Hi Fi audio sistem - isključuje rez. točak 700 €
Bicolore pastelna boja ekstraserije (crni krov) 700 €
U igri je zuto/crna kombinacija eksterijera i braon/crna kombinacija enetrijera.Rata bi bila oko 160 eur na 6 god.
Evo par slicica
SlikaSlikaSlikaSlika
Slika
Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

To bi valjda bila najskuplja Zastava ever
milosdoktorabs
Banned
Reactions:

Post od milosdoktorabs »

jebo me Fiat...ali jbg krdit je jako povoljan a CIVIC je svetlosnim godinama ispred ovog grdnog Italijana.No videcemo.Dan je gluplji od noci a noc je za tesku glupost.
Kupis odma i kajes se natenane.
Za Turcina sam psovao zenu a ovako cu sebe i da psujem i da mrzim ukoliko se budem zajebao.
Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Da je 4WD pa i da se uzme u obzir. Ovako, mislim da ne vredi tih para ni blizu.

Sent from my HTC Desire X
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

slazem se sa Trojketom...
Meni je 500L simpatican auto, kada govorimo o toj klasi, ali iskreno mislim da bi kupovina takvog 500L koji kosta 20000 evra bila cisto bacanje para... Sta mislis koliko ce vise kostati tvoj auto kao polovan petogodisnjak u odnosu na nekog od ovih koji su placeni 10900? Daj boze da budes mogao dobiti 2000 evra vise, i u to sumnjam, zato mislim da grijesis sto gledas takav auto :zbunjen:

Tebi je fora da promijenis auto i drago mi je da imas uslove za to ali mislim da pogresno razmisljas bar kada su finansije u pitanju... Ti gledas samo kamatu i uslove finansiranja ali si spreman da kupis trovratnog i30 za 16000 evra samo zbog nacina finansiranja i cijene tog auta (koja usput nije bas mala)?

Vidim da vodis racuna o tome koliko ce te auto kostati nakon sto ga otplatis i tu Fiat jeste dobar ali bi tebe tvoj primjerak opet kostao mnogo? Ako si spreman da das 20000 evra za Fiata a svidja ti se Civic, kolika je razlika u cijeni nakon sto otplatis oba auta?

Ja sam uvjeren da ces za Civica moci dobiti vise jer Honda drzi bolje cijenu a neces toliko para izgubiti ni na opremi koju bi doplatio za 500L. Ja bi mozda i uzeo Trekking-a ali bi onda gledao jeftiniju varijantu jer je suludo dati skoro duplo vise para za njega nego sto kosta osnovna verzija...
milosdoktorabs
Banned
Reactions:

Post od milosdoktorabs »

za civica bi dao 3000 vise kamate.Videcu,ima jos solucija.Ako prdoje jedna druga varijanta eto HONDe
Slika
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Potpuno se slazem sa Trojektovim i Ristinim razmisljanjem . Razmisli i kolika ce cena polovnjaka biti kad ovi Nacionale krenu da se prodaju, a tvoj treba u tom trenutku da bude duplo skuplji. Pre ces ti prodati turcina za iste pare nego neko recimo malo bolje opremeljenog Clia. Ajde ti lepo naspavaj se jos malo pa razmisli.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

:plusone:
A racunaj da ce svi modeli 500L za par godina biti prodavani po jos povoljnijim uslovima i nizim cenama, a ti ces mozda pozeleti da se ponovis. Ja sam bio u toj situaciji sa Puntom Classic :-|
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Nema te opreme u Fiatu ili jeftini uslovi kreditiranja koji mogu da ti zamene onaj osecaj kada zakljucavas auto i kad se okrenes da ga jos jednom pogledas, pre nego sto odes kuci.
Takvu gresku si napravio sa Generationom, pa si nekako izvukao situaciju sa stvarima koje si menjao na autu kako bi bio lepsi(takav sam utisak stekao, mozda gresim) i prijatniji za voznju. Ono pljuvanje po forumu necu da spominjem, previse je.

Moj ti je savet, strpi se, skupi jos malo para, prihvati vecu ratu, samo budi srecan i zadovoljan kupovinom i vozi novi automobil sa uzivanjem.
milosdoktorabs
Banned
Reactions:

Post od milosdoktorabs »

Turcina je kupila zena,otisla sa tatom i kupili auto koji je imao najvece tockove u tom trenutku.
Ja nisam ni bio pitan tada.Turcin je vise stajo ispred kuce nego sto je bio vozen zbog cene goriva a mi smo se voziklai ZUNTOM mjet.Kada je dizel prodat ostao je Turcin pa smo mu ugradili plin i uz nadljudske napore promenili par detalja da pocne da lici na auto koji je sada AUTO U POKUSAJU.
Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

A ti si ustvari pljuvao tastova kola :kezo:
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

NHF ali zena i tast su ti kupili auto? Ako su kupili auto koji te ne kosta nista onda i nekako da prijedjes preko toga ali ako si ti dao pare za taj auto :djavo:

Uz to mislim da malo i previse kritikujes Generationa, mozda je razlog kritika konacno demistifikovan :D

Uz budzet koji planiras da das auto sigurno da imas jos alternativa, mozda da i ti bacis oko na novu Mazdu 3?
milosdoktorabs
Banned
Reactions:

Post od milosdoktorabs »

oni su isli da kupe ali ne svojim parama :kezo:
Slika
milosdoktorabs
Banned
Reactions:

Post od milosdoktorabs »

ja znam sta hocu...CIVIC 1.6 d sport,jos samo da iskukam od banke kreditni period na 60 m,jer hocu fiksnu kamatu koju daju samo na 36m od 5.9%.Ici cu na to da sam stara musterija i da ocekujem povoljnosti.U Meridian banci tj CA sam od njihovog pocetka.
Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Dao si pare njima da kupe auto po svom izboru?
Bio si pijan? :)

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Odgovori