slazem se sa Trojketom...
Meni je 500L simpatican auto, kada govorimo o toj klasi, ali iskreno mislim da bi kupovina takvog 500L koji kosta 20000 evra bila cisto bacanje para... Sta mislis koliko ce vise kostati tvoj auto kao polovan petogodisnjak u odnosu na nekog od ovih koji su placeni 10900? Daj boze da budes mogao dobiti 2000 evra vise, i u to sumnjam, zato mislim da grijesis sto gledas takav auto
Tebi je fora da promijenis auto i drago mi je da imas uslove za to ali mislim da pogresno razmisljas bar kada su finansije u pitanju... Ti gledas samo kamatu i uslove finansiranja ali si spreman da kupis trovratnog i30 za 16000 evra samo zbog nacina finansiranja i cijene tog auta (koja usput nije bas mala)?
Vidim da vodis racuna o tome koliko ce te auto kostati nakon sto ga otplatis i tu Fiat jeste dobar ali bi tebe tvoj primjerak opet kostao mnogo? Ako si spreman da das 20000 evra za Fiata a svidja ti se Civic, kolika je razlika u cijeni nakon sto otplatis oba auta?
Ja sam uvjeren da ces za Civica moci dobiti vise jer Honda drzi bolje cijenu a neces toliko para izgubiti ni na opremi koju bi doplatio za 500L. Ja bi mozda i uzeo Trekking-a ali bi onda gledao jeftiniju varijantu jer je suludo dati skoro duplo vise para za njega nego sto kosta osnovna verzija...