Preporuke za sve i svašta
Re: Preporuke za sve i svašta
Ja sam gledao ovaj link http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... -languages, ali kod sestre nista nije tako, ne znam ovo je drugi put da koristim windows 8 i uposte mi se ne svidja, dok se snadjem, dok mi je sedmica super.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja kad sam uzeo laptop i pri prvom paljenju sam podedavao win i kad sam birao jezik izbacio mi je napomenu da kasnije necu moci da menjam jezik. Bojim se da ti sledi reinstal wina.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Jel to kad ga vracas na fabricka podesavanja? To sam i mislio da uradim, zato i pitam da neko ko zna to vidi sta je, ovako ne vredi. Jbt mrzim to kad ljudi cackaju bez potrebe pa sjebu sve. 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pa da, to je u sustini to. Klasicna metoda reinstalacije je da ubacis cd sa windowsom, pokrenes instalaciju, obrises postojeci windows (particiju) i instaliras novi. Mada sad vidim da win8 ima i ovu opciju (remove everything and install windows) pa ti mozda nece trebati cd:

free upload pictures
Mada najbolje je da sacekas nekog IT-evca koji se vise razume pa ti mozda da bolji savet. Moje znanje se svodi na to da kada imam problem sa radom win-a, uzmem i reinstaliram ga.

free upload pictures
Mada najbolje je da sacekas nekog IT-evca koji se vise razume pa ti mozda da bolji savet. Moje znanje se svodi na to da kada imam problem sa radom win-a, uzmem i reinstaliram ga.

- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
trebalo bi da moze, ne secam se bas tacno kako ali sam siguran da sam barem jednom to radio 
tipa skine sa na windoz update Language Pack (to je u optional updates), pa se u clock,language,region u control panelu promeni display language...
edit: 5 sekundi guglanja, evo link sa tutorialom
http://www.eightforums.com/tutorials/58 ... s-8-a.html

tipa skine sa na windoz update Language Pack (to je u optional updates), pa se u clock,language,region u control panelu promeni display language...
edit: 5 sekundi guglanja, evo link sa tutorialom
http://www.eightforums.com/tutorials/58 ... s-8-a.html
Koja je razlika između Dry i Cool na ovim jeftinijim klimama, Midea neka.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Na dry modu duva kao ventilator uz povremeno paljenje kompresora bez obzira na temperaturu, kod nekih je moguće podešavati temperaturu ali onda radi kao i na cool modu.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Trebao bi mi lepak ili neki drugi način da zalepim samolepljivi papir (nalepnicu)na kutiju tj pakovanje proizvoda, ali tako da se ne može odlepiti. Lepljivi sloj na nalepnici je slab, odlepi se laganim povlačenjem ili ako ga zagreješ fenom skine se kao da lepka i nema.
Čime da namažem tako da ne probije papir (da ne bude onih tamnih fleka) a opet da se nikako ne može skinuti tj videti šta je bilo ispod nalepnice?
Čime da namažem tako da ne probije papir (da ne bude onih tamnih fleka) a opet da se nikako ne može skinuti tj videti šta je bilo ispod nalepnice?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
A da prvo "uništiš" tekst, pa onda lepiš nalepnicu bilo kako, ako ti je cilj samo sakrivanje ranijih podataka sa kutije?
- Vladapetr
Ne može, kutija ima tanak ali vrlo postojan sloj plastifikacije. Probao sam ali ga ne možeš skinuti bez da se vidi da je skidano, plus u 99% slučajeva traži primenu jače sile od koje se i kutija ulubi.
A da probaš da nadjes neku plastičnu nalepnicu?
- Vladapetr
Ne može, standard je papir.
Hoću duzmem neki mp3 player, da ga ubodem u Aux, u kolima
Imate neki predlog?
Imate neki predlog?
Traži neki koji ima komande na "klik".
Da ih osetiš pod prstima. Lakše se manipuliše u vožnji takvima, bez "gledanja".
Da ih osetiš pod prstima. Lakše se manipuliše u vožnji takvima, bez "gledanja".
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pisao sam već, uzmi BT adapter od kineza za 3$ i puštaj muziku sa telefona, tako sam ja uradio.McGruja napisao:Hoću duzmem neki mp3 player, da ga ubodem u Aux, u kolima
Imate neki predlog?
Plejeri su sranje iz više aspekata a ako si baš zapeo, nađi neki ipod shuffle.